jel fkt?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- JavierBosnia
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jeste
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Slušam Ibrakovica neki dan kod Makija,i rece za ovog iz Gambije sto smo doveli i govori pozitivno i kao da treba 4/5 takvih dovesti kao nevezano za prvi tim,kao da se na to gleda kao na investiciju eventualnu za dalje,nek igraju kao za mladji tim ako mogu ,posudbe itd ,nemora fokus biti da idu u prvi tim.10.Skoro je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:16https://www.dalmacijadanas.hr/otputovao ... hGgBbZKJ7A
Da im nisu naši skauti ovog preporučili?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ovaj bijeli previse saren, jos crni adidas znak nikako ne lezi.
Bordo je top!
Bordo je top!
- luckystrike
- Kontakt:
Haman sam ja jedini koji nije naročito očaran.
Domaća varijanta za nijansu bolja od prethodne samo zbog izraženije bordo boje. Meni lično ljepši dres s linijama po strani nego samo po ramenima.
Bijela varijanta je interesantnija, još da je adidasov znak u bordo boji bio bi za deset. Vjerovatno ću se ovaj put odlučiti za nju.
Domaća varijanta za nijansu bolja od prethodne samo zbog izraženije bordo boje. Meni lično ljepši dres s linijama po strani nego samo po ramenima.
Bijela varijanta je interesantnija, još da je adidasov znak u bordo boji bio bi za deset. Vjerovatno ću se ovaj put odlučiti za nju.
10.Skoro je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:16https://www.dalmacijadanas.hr/otputovao ... hGgBbZKJ7A
Pogledaj kako je vozi, lijepi mu se za noge lopta. Taj mali će da bude TOP igrač.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Pa ja mislim da se ekipe po mahalama prave da bi bile bolje od ovih protivnikaAmcho1 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:5410.Skoro je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:16https://www.dalmacijadanas.hr/otputovao ... hGgBbZKJ7A
Pogledaj kako je vozi, lijepi mu se za noge lopta. Taj mali će da bude TOP igrač.
Nema veze protivnici, posmatraj igrača i položaj lopte, ide uz njega kao ker.bvsic je napisao/la: ↑09 jul 2024, 00:15Pa ja mislim da se ekipe po mahalama prave da bi bile bolje od ovih protivnikaAmcho1 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:5410.Skoro je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:16https://www.dalmacijadanas.hr/otputovao ... hGgBbZKJ7A
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ajlah rekla custom made znaci custom made nema raspraveluckystrike je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:20Haman sam ja jedini koji nije naročito očaran.
Izgleda kad god stave logo Sarajeva kazu da je custom made. A na stranu sto lazu kao bolji kvalitet, automatski znaci prosli bio goli kurrac
Pozz
NEMA NAZAD
SJJ -> IST -> ALA -> AKX
(20:40 - 09:05)
Za našeg brata Ada
(20:40 - 09:05)
Za našeg brata Ada
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- luckystrike
- Kontakt:
Jel' ovo itinerary od ekipe?
Koliko sam ja mogao shvatiti
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Meni je bordo dobar, možda i najbolji unazad 10 godina a bijeli mi se više errein sviđa.luckystrike je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:20Haman sam ja jedini koji nije naročito očaran.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- belosevic23
- Kontakt:
Znaci ovi sto pissu s posla, dlagali nas i lazno fizali euforiju o nekim costum dresovima, bla bla 160 jeftino i to.
Mislim, dresovi su top, al mojne supe s viljuške.

Mislim, dresovi su top, al mojne supe s viljuške.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Prije bi do melburna doslibelosevic23 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:14jel ovo skroz u almaty lete pa nazad u aktobeskuplje će nas put koštati nego ovaj penarandin ugovor
iskreno mislim da ih ima barem 10 na ovom forumu od kojih je 7 aktivnih ajlinih sisoka.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, bvsic, Dave, nedimmmm1337, Proximic, Vjecnobordo i 75 gostiju.