Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 jul 2016, 15:34

Pa zato što su takvi portali okupljališta tih istomišljenika, kakva je njihova uređivačka politika takvi i čitaoci, ne treba na osnovu toga generalizirati, imaš ti i normalnih portala, medija, foruma itd i u Srbiji, saff je ako ne gori onda isti po tome, zajedničke su im te torije zavjere, jer i jedni i drugi krive amere za sve, ti neki sa kurira smatraju da je srebrenica izmišljena, ovi sa saffa da je 9.11 izmišljen, nikakva razlika, bolesnici i jedni drugi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DANTES
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la DANTES » 16 jul 2016, 15:38

Federer17 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:Alan, Dantes, sto je 95% komentara na srpskim portalima protiv Turske, Erdogana, sto u ovolikoj mjeri vrijedjaju i ponizavaju na sve moguce nacine, sto je tolika mrznja prisutna kod tih ljudi (dakle, vecine)? Je li Turska Srbiji nesto kriva, ili je to ipak mrznja prema islamu? Krivo nekome sto Turska nije Egipat, Libija, Sirija pa da se nasladjuju u nistenju i ubijanju svega islamskog, pa i stanovnistva?
znači ako su komentari protiv erdogana onda su protiv turske? tako počinje svaka diktatura. stavljanjem znaka = između pojedinca i države.
erdogan je dobre stvari uradio za tursku, ali on će je i uništiti. zato jer je megaloman koji ne zna stati.
i čime si ti zaključio da sam ja sinoć bio i na čijoj strani?
Nije brate, vjeruj mi da ima itekako komentara protiv Turske. Ako je diktatura, ako on ne odgovara, zasto dobije uvijek ovoliku podrsku i na izborima i zasto je onoliki broj sinoc izasao da ga podrzi? Ja, iskreno sumnjam da bih podrzao bilo kojeg naseg politicara da pozove onako, a ondje su ljudi zivote svoje rizikovali. Zapadu smeta sto on ne haje, ne polaze racune i ne boji se nikoga, osim Boga, a kako radi, govore rezultati i napredak Turske u zadnjem periodu i podrska od vecine naroda.

Ma nisam ja rekao da si na necijoj strani, taman posla, vec onako pitam, poznajes tu situaciju bolje od mene.
to što neko dobija više od 50 % na izborima ne znači da je dobar ili bilo šta
masama je lako manipuliše, a on to radi odlično. priča im priču koju žele da čuju. sinoć je svojom pozivom na ulice lagano mogao izazvati građanski rat. bio je spreman žrtvovati narod da ostane na vlasti. e to ti dovoljno govori kakav je.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 16 jul 2016, 15:42

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa zato što su takvi portali okupljališta tih istomišljenika, kakva je njihova uređivačka politika takvi i čitaoci, ne treba na osnovu toga generalizirati, imaš ti i normalnih portala, medija, foruma itd i u Srbiji, saff je ako ne gori onda isti po tome, zajedničke su im te torije zavjere, jer i jedni i drugi krive amere za sve, ti neki sa kurira smatraju da je srebrenica izmišljena, ovi sa saffa da je 9.11 izmišljen, nikakva razlika, bolesnici i jedni drugi.
Ja ti opet kazem, ne generalizujem nista, samo me zabrinjava broj tih ljudi s takvim bolesnim razmisljanjima i izjavama. Garantujem ti cime hoces da je manje s nase strane, iako neki ljudi ne mogu kontrolisati emocije s obzirom bez koga/cega su sve ostali. Ne pricamo o tome kakvi su portali, njima su svakako cilj klikovi, pricamo o narodima koji komentarisu sve ove stvari. Opet, koliko sam ja upratio, saff brise sve komentare koji vrijedjaju nekoga/nesto. Moguce da nisam upravu, vrlo rijetko ih citam. Bas sam pricao s drugom koji je u Bg studirao i zivio tamo 4 godine, kaze mi da je sve manje takvog razmisljanja, da gotovo takvih i nema i da se na ta neka nacionalisticka okupljanja pojavljuje sve manje ljudi, niko to vise i ne dozivljava. To me raduje, i hvala Bogu pa je tako. Ali bilo kakava prica, bilo gdje kad se pokrene, glas tih bolesnih umova i brojnost njihova dodje do izrazaja.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 16 jul 2016, 15:44

slican dodiku :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 jul 2016, 15:45

DANTES je napisao/la: to što neko dobija više od 50 % na izborima ne znači da je dobar ili bilo šta
masama je lako manipuliše, a on to radi odlično. priča im priču koju žele da čuju. sinoć je svojom pozivom na ulice lagano mogao izazvati građanski rat. bio je spreman žrtvovati narod da ostane na vlasti. e to ti dovoljno govori kakav je.
Ne, da je angazovao vojsku koja je stala na njegovu stranu onda bi mogao izazvati gradjanski rat.

Ili bi ti to zelio?
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jul 2016, 15:46

Federer17 je napisao/la: Ja ti opet kazem, ne generalizujem nista, samo me zabrinjava broj tih ljudi s takvim bolesnim razmisljanjima i izjavama. Garantujem ti cime hoces da je manje s nase strane, iako neki ljudi ne mogu kontrolisati emocije s obzirom bez koga/cega su sve ostali.
Nije istina. Za mene je jednako bolesno staviti Erdogana na profilnu kao sto je bolesno pisati takve neke komentare mrznje protiv Erdogana. A otprilike je u istoj mjeri to dvoje.
Eto sad ce opet Bajram pa ce Erdogan ponovo na bosanskom cestitati. Vrh, idemo ga svi na profilne.
Nad tobom sunce najljepše sja

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 jul 2016, 15:49

Federer17 je napisao/la:Ali bilo kakava prica, bilo gdje kad se pokrene, glas tih bolesnih umova i brojnost njihova dodje do izrazaja.
Pa to je posebnost ovog doba društvenih mreža, gdje takve osobe puno lakše dolaze do izražaja, za razliku od RL-a, gdje su bitni kao lanjski snijeg, onda svoje frustracije liječe upravo na taj način.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 16 jul 2016, 15:50

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 00:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Federer17

Re: RE: Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la Federer17 » 16 jul 2016, 15:50

DANTES je napisao/la: to što neko dobija više od 50 % na izborima ne znači da je dobar ili bilo šta
Znaci li napredak Turske u svakom mogucem smislu? Da sada ne nabrajam. Neka i meni Bakir prica kako zelim da cujem, ali neka mi osigura posao kada zavrsim fakultet aBd i svi zadovoljni. Kako ce izbiti gradjanski rat kada su svi za jedno, nisu Turci ludi bolan, oni su spremni ginuti za svoje. Mene pomalo bude strah tog naroda kakvi su, oni bas ne biraju nacine za neke stvari. Pricao sam sa nekoliko njih, i onih koji ne podrzavaju Erdogana, njima je drzava sve, u nekim stvarima (po meni) totalno se ta shvatanja razlikuju od onoga sto islam nalaze.

Puno se lakse narod mogao prikljuciti onima koji su pokrenuli pokret, ako im vec ne odgovara on i njegova politika. Nikoga nije natjerao, svako je svojom voljom izasao.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 jul 2016, 15:54

Formirati istocni blok bez obzira na religije. Samo sto dalje od Zapada.

Komuniste protjerati u Kinu naravno, to je njihova ideoloska Mekka :kmer: :kmer:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 16 jul 2016, 15:55

Vidim mjestani Pala i slicnih metropola na infuziji. Ne brinite, poslat ce Erdogan humanitarnu.

:bih: :tur:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 jul 2016, 15:57

Ma trebao je zatraziti azil negdje, a sve one koji su glasali za njega zamoliti da podrze novu vladu. I naravno vojnicima cestitati na fer i korektnoj borbi. Ali eto koliko je zlocest nije tako postupio.

Pa nije teletabis jbt :lol:
slika
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 16 jul 2016, 15:58, ukupno mijenjano 3 puta.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 jul 2016, 15:57

Kad imaš podršku naroda, ne može ti ni 700 tenkova, helikoptera ništa

The people got the power, o hey ho :bih:

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 jul 2016, 15:58

Mi, Bosnjaci, u podrsci prema Erdoganu i Turskoj kao drzavi vide taj neki ideal koji tesko da mozemo ikad ostvariti. Zalosno je to sto sopstvenog predsjednika ili drzavu, bez obzira kakva je, blatimo, a tudje velicamo i okivamo u zvijezde. To Turci nikad ne bi radili, i zato imaju drzavu i predsjednika za kojeg daju su spremni dati zivot, i zato ce im ta drzava uzvratiti pa bilo kako.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jul 2016, 16:00

Medikament je napisao/la:Vidim mjestani Pala i slicnih metropola na infuziji. Ne brinite, poslat ce Erdogan humanitarnu.

Vidis @federer, ovakvi su jednako bolesni kao ove sto je spomenuo u svom postu. Sve je to jedna bolest.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 16 jul 2016, 16:03

pinoglavi je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Vidim mjestani Pala i slicnih metropola na infuziji. Ne brinite, poslat ce Erdogan humanitarnu.

Vidis @federer, ovakvi su jednako bolesni kao ove sto je spomenuo u svom postu. Sve je to jedna bolest.
Prc prc
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jul 2016, 16:04

Medikament je napisao/la: Prc prc
Bas evo ne znam sta cu sa sebe :lol:
Boli me jarane qurac i za Erdogana i za onog Gullena ili kako vec, za kojeg sam tek sinoc cuo. Al' ne kontate to vi zadojeni

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 16 jul 2016, 16:06

pinoglavi je napisao/la:
Medikament je napisao/la: Prc prc
Bas evo ne znam sta cu sa sebe :lol:
Boli me jarane qurac i za Erdogana i za onog Gullena ili kako vec, za kojeg sam tek sinoc cuo. Al' ne kontate to vi zadojeni
Nije Erdogan zaduzen da tebi bude bolje ni gore. Niti je Bakir ni Dodik. A ni ja. Vozdra.
sloboda72 je napisao/la:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jul 2016, 16:07

Ybte nešto i ovdje puca, nadilijeće, uglavnom dosta čudno :shock:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 16 jul 2016, 16:08

pinoglavi je napisao/la: Nije istina. Za mene je jednako bolesno staviti Erdogana na profilnu kao sto je bolesno pisati takve neke komentare mrznje protiv Erdogana. A otprilike je u istoj mjeri to dvoje.
Eto sad ce opet Bajram pa ce Erdogan ponovo na bosanskom cestitati. Vrh, idemo ga svi na profilne.
To da li je bolesno, tvoje misljenje, moje nije, ali se ne prica o tome. Kako je isto kada nekoga podrzavas iz bilo kojih razloga (kao ja evo Tursku) i kada nekoga vrijedjas i iskazujes mrznju bez potrebe, kada se tebe ne tice?

Neka cestita, treba ga poistovjecivati sa onima koji podmuklo hoce propast ovoj drzavi?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []