Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
eh jebga vala:D
bas sam mislio da ce beg odbranit makar 2 penala..
al samo je bilo pitanje vremena kad ce dati gol u ET.
zadnja akcija bega nakon pobjednickog gola,igrac coventry-a napuca bezveze na gol beg prima prsima i sudija svira kraj:D vrh
bas sam mislio da ce beg odbranit makar 2 penala..
al samo je bilo pitanje vremena kad ce dati gol u ET.
zadnja akcija bega nakon pobjednickog gola,igrac coventry-a napuca bezveze na gol beg prima prsima i sudija svira kraj:D vrh
Al' je Begovic napredovao *ebo glavu svoju,
prije par mjeseci isao na posudbu jer nije bilo mjesta za njega u prvih 11,
a sad otjera legendu Davida Jamesa u Stoke
100% sportski i krajnje opušten potpis
Sa 40 godina golmana i jos pun klinac ozlijeda i Piplicu su otjeraliRiNo je napisao/la:Al' je Begovic napredovao *ebo glavu svoju,
Stoke ostaje u ligi a ovaj 100% ispada.Nije ni James budala
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Čitala sam neki dan da bi volio najveći san , mu je branit u Bayernu
i to bundesligu jako voli.
- Omerbavarac
- Kontakt:
bambina je napisao/la:Čitala sam neki dan da bi volio najveći san , mu je branit u Bayernui to bundesligu jako voli.
Moze sto da ne. Ja davno rekao da bi ja volio da ga vidim u dresu Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
omerbavarac je napisao/la:bambina je napisao/la:Čitala sam neki dan da bi volio najveći san , mu je branit u Bayernui to bundesligu jako voli.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moze sto da ne. Ja davno rekao da bi ja volio da ga vidim u dresu Bayerna.
I zar vam nije dosta godinu dana salivanje strave sa pritkama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja bi ga volio u Bayernu, pa kad bi jos dvije godine strave salijevali.harishp je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:bambina je napisao/la:Čitala sam neki dan da bi volio najveći san , mu je branit u Bayernui to bundesligu jako voli.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moze sto da ne. Ja davno rekao da bi ja volio da ga vidim u dresu Bayerna.Pa zar ti ne navijas za Bajern
I zar vam nije dosta godinu dana salivanje strave sa pritkama.Ovih vec sto imate.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Moze sto da ne. Ja davno rekao da bi ja volio da ga vidim u dresu Bayerna.[/quote]
Pa zar ti ne navijas za Bajern 
Ovih vec sto imate.[/quote]
Ja bi ga volio u Bayernu, pa kad bi jos dvije godine strave salijevali.
[/quote]
uh ne bi bilo lose da ode u BAYERN jer je on sašio rukavice za buta i reinziga ali mi je ipak drago da je u Engleskoj a kako stvari stoje možda dodju i NADAREVIC i IBRIČIĆ na ostrvo
Ja bi ga volio u Bayernu, pa kad bi jos dvije godine strave salijevali.
uh ne bi bilo lose da ode u BAYERN jer je on sašio rukavice za buta i reinziga ali mi je ipak drago da je u Engleskoj a kako stvari stoje možda dodju i NADAREVIC i IBRIČIĆ na ostrvo
Hajde de, hrabre prati sreca
To bi trebali nagovoriti vasu crvenpaprikicu.
Mogu misliti metalik crvenih kolaza kad bi mu ovog spomenuli.
To bi trebali nagovoriti vasu crvenpaprikicu.
Mogu misliti metalik crvenih kolaza kad bi mu ovog spomenuli.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tog 40-godisnjaka je posmatrao sa klupe za rezervne igrace nedavno... a sad je obrnutoharishp je napisao/la:Sa 40 godina golmana i jos pun klinac ozlijeda i Piplicu su otjeraliRiNo je napisao/la:Al' je Begovic napredovao *ebo glavu svoju,
Stoke ostaje u ligi a ovaj 100% ispada.Nije ni James budala
I nema veze sto ce Stoke ostati u ligi kad je James tu samo na posudbi...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Hehe kako harisa boli sto Begovic napreduje. Ustvari zalosno, ali eto. Bravo Asmire, izbacio si reprezentativca Engleske! Posto ce sad stalno branit Begovic, ne vidim razlog zasto bi Hasagic sacuvao mjesto u prvih 11, covjek brani u puno goroj ligi, i cesto je povrijedjen, tako da nemamo kontinuiteta s njim. Asmira odma sad na gol pa neka se uigra prije kvalifikacija.
PS: Tarik14, molim te, nemoj drzat govor o patriotizmu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako ti nazivas ''napredovanje'' direkto picenje u nizi rang.Dobro de onda,nek ti budeCartman je napisao/la:Hehe kako harisa boli sto Begovic napreduje. Ustvari zalosno, ali eto. Bravo Asmire, izbacio si reprezentativca Engleske! Posto ce sad stalno branit Begovic, ne vidim razlog zasto bi Hasagic sacuvao mjesto u prvih 11, covjek brani u puno goroj ligi, i cesto je povrijedjen, tako da nemamo kontinuiteta s njim. Asmira odma sad na gol pa neka se uigra prije kvalifikacija.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 jan 2010, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ako ti nazivas napredovanje direkto picenje u nizi rang.Dobro de onda,nek ti budeCartman je napisao/la:Hehe kako harisa boli sto Begovic napreduje. Ustvari zalosno, ali eto. Bravo Asmire, izbacio si reprezentativca Engleske! Posto ce sad stalno branit Begovic, ne vidim razlog zasto bi Hasagic sacuvao mjesto u prvih 11, covjek brani u puno goroj ligi, i cesto je povrijedjen, tako da nemamo kontinuiteta s njim. Asmira odma sad na gol pa neka se uigra prije kvalifikacija.
@Cartman jesi li ti procitao samog sebe sta napisa.Ti pises o stidu a vec dvojicu reprezentativaca oblati.
Koga ti bolan farbas
Ova dvojica za razliku od tog tvog nisu sijedili jednom guzicom na dvije stolice.
Uostalom gledaces i Hasagica i Muratovica u igri. A ovog vijerovatno na klupi.
Pa se zali upravi vodovoda
Koga ti bolan farbas
Ova dvojica za razliku od tog tvog nisu sijedili jednom guzicom na dvije stolice.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ko ih blati? Samo kazem da nisu ni blizu njegovog nivoa nit su ikad bili. Da sad oni predju u engleski klub u drugoj lig to bi bilo sjajno za obojicu i meni bi bilo drago, no tebi je ocito zao sto Beg napreduje. A samo mi reci jesi li u zivotu gledao utakmicu Begovica? Ako nisi, sta se javljas?harishp je napisao/la:@Cartman jesi li ti procitao samog sebe sta napisa.Ti pises o stidu a vec dvojicu reprezentativaca oblati.
Koga ti bolan farbas![]()
PS: Susic nije lud pa da stavlja Muratovica. To samo tvoj bivsi svetac Ciro moze uradit. A taj isti je sjedio na samo jednoj stolici za vrijeme rata, Tudjmanovoj, pa ti nije smetalo. Zanimljivo.
Ja kako rekoh,budes ih gledao i dalje ali lagano u repci.A nakon godinu dvije budes se upitao da li je ovaj sad u drugoj ili trecoj ligi. ;)Ti o svecu a sveca su svi ''hvalili'' licno.Naocale pod hitno kad mi takve stvari mucas.Cartman je napisao/la:Ko ih blati? Samo kazem da nisu ni blizu njegovog nivoa nit su ikad bili. Da sad oni predju u engleski klub u drugoj lig to bi bilo sjajno za obojicu i meni bi bilo drago, no tebi je ocito zao sto Beg napreduje. A samo mi reci jesi li u zivotu gledao utakmicu Begovica? Ako nisi, sta se javljas?harishp je napisao/la:@Cartman jesi li ti procitao samog sebe sta napisa.Ti pises o stidu a vec dvojicu reprezentativaca oblati.
Koga ti bolan farbas![]()
PS: Susic nije lud pa da stavlja Muratovica. To samo tvoj bivsi svetac Ciro moze uradit. A taj isti je sjedio na samo jednoj stolici za vrijeme rata, Tudjmanovoj, pa ti nije smetalo. Zanimljivo.
A najsmjesnije mi je pitanje jesili gledao u zivotu ovog,jok ti si.
Ti ko biva kontas da jedini kompjuter,internet imas
Pratio sam ga jos od pretprosle godine zato najvise o ovome i govorim.Baska druge stvari.
Kad budemo gubili vaznu tekmu zbog nesigurnosti golmana.Bit ce onda kasno ebenom se kajati.
I Englezi su sami pretprosle kvalifikacije ukenjali zbog katastrofalnih gresaka golmana.Dovoljno se sjetiti Zagreba i Hrvatske.
Ali ti satro navijac ''Angleza'' pa ti je tesko to skontat
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 jan 2010, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cuj ti njega pretprosle godine ga pratio, gdje to svega ti gledas Yeovil? Ili si ga ipak u Bournemouthu pratio?
A nemam se ja sta sjecat Zagreab i Hrvatske, dovoljno mi se sjetit Spanije i kako je Supic "patriota" kriv za 3-4 gola. Ili Belgije kad su on i Ibricic u timu iz nicega napravili gol. Da ne pricam o Muratovicu koji je veliki razlog za probleme odbrane. Yebiga, kad Rahimic sam mora cuvat vezni red nakon 20 minuta kad ovaj crkne. Hvala Bogu Susic je doso, pa ce to malo sredit.
A nemam se ja sta sjecat Zagreab i Hrvatske, dovoljno mi se sjetit Spanije i kako je Supic "patriota" kriv za 3-4 gola. Ili Belgije kad su on i Ibricic u timu iz nicega napravili gol. Da ne pricam o Muratovicu koji je veliki razlog za probleme odbrane. Yebiga, kad Rahimic sam mora cuvat vezni red nakon 20 minuta kad ovaj crkne. Hvala Bogu Susic je doso, pa ce to malo sredit.
Cartman je napisao/la:Cuj ti njega pretprosle godine ga pratio, gdje to svega ti gledas Yeovil? Ili si ga ipak u Bournemouthu pratio?
Sto se blamiras bezveze.
Jok nece,garantovano kad mu Spaha kaze ima Murta da gledas samo tako
Da ne govorim o Hasagicu koji je dokazao svoj kvalitet u najtezim tekmama.
Ako ne bude povrjedjen ovaj na gol jos nece stati za 5-6 godina
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cuj ako ne bude povrijedjen, pa on je povrijedjen non-stop. Begovic ce stat na gol u prvoj utakmici kvalifikacija. Ziv bio pa vidio.harishp je napisao/la:Cartman je napisao/la:Cuj ti njega pretprosle godine ga pratio, gdje to svega ti gledas Yeovil? Ili si ga ipak u Bournemouthu pratio?
A nemam se ja sta sjecat Zagreab i Hrvatske, dovoljno mi se sjetit Spanije i kako je Supic "patriota" kriv za 3-4 gola. Ili Belgije kad su on i Ibricic u timu iz nicega napravili gol. Da ne pricam o Muratovicu koji je veliki razlog za probleme odbrane. Yebiga, kad Rahimic sam mora cuvat vezni red nakon 20 minuta kad ovaj crkne. Hvala Bogu Susic je doso, pa ce to malo sredit.Pa bog te u sumu okrenuo branio je na pocetku par meceva i u Portsmouthu u kupu.A uostalom postoje i izvjestaji.
Sto se blamiras bezveze.
Jok nece,garantovano kad mu Spaha kaze ima Murta da gledas samo tako![]()
Da ne govorim o Hasagicu koji je dokazao svoj kvalitet u najtezim tekmama.
Ako ne bude povrjedjen ovaj na gol jos nece stati za 5-6 godina
A stvarno ne znam kakve si ti gledao utakmice pretprosle sezone s Begovicem u Pompeyu kad je on debitirao protiv Sunderlanda 18. Maja 2009. godine. Na kakvim si ti drogama? Ili mozda Daily Telegraph laze? http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... eport.html
Hasagic ti sad brani svaku tekmu,tako da od tih takvih zelja nema nista.
I ja kazem zivi bili pa vidjeli.
Proguglaj bolje ;)To oni ko biva uvijek istinu pisu jest malo morgen.
I ja kazem zivi bili pa vidjeli.
Proguglaj bolje ;)To oni ko biva uvijek istinu pisu jest malo morgen.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.