Regularnost, posjećenost i kvalitet Premijer Lige BiH

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Regularnost, posjećenost i kvalitet Premijer Lige BiH

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2017, 19:07

U sta se kladimo, stoja?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 jan 2017, 19:08

MortemHz je napisao/la:U sta se kladimo, stoja?
Mozemo forumski bacit opkladu, tezak je studentski zivot sto se para tice :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jan 2017, 19:11

irfo je napisao/la:
Jel ti dvije stoje onda odgovaraju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 jan 2017, 19:24

MortemHz je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Jel ti dvije stoje onda odgovaraju?
To vec moze :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 16 jan 2017, 19:47

Kad smo kod opklada, ako bude ispod 10000 ljudi na Bilinom protiv Zrinje, neću smjet iz kuće izać šta sam obećo :lol:
Monci je finu analizu napravio, mada ako ljoZe kiksa, tribina pada u drugi plan i raja će vrsit pritisak zbog rezultata s obzirom na pojacanja. Tako da se ne treba zalijetat s euforijom.
Ugl vidjet ćemo sve krajem sljedećeg mjeseca :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 jan 2017, 20:05

BadrHari je napisao/la:Kad smo kod opklada, ako bude ispod 10000 ljudi na Bilinom protiv Zrinje, neću smjet iz kuće izać šta sam obećo :lol:
Monci je finu analizu napravio, mada ako ljoZe kiksa, tribina pada u drugi plan i raja će vrsit pritisak zbog rezultata s obzirom na pojacanja. Tako da se ne treba zalijetat s euforijom.
Pušku buraz i kreni od Tetova, pa preko Travničke....skupljaj raju...mi se ne volimo, ali lijepo je vidjeti kada su navijači posvećeni klubu, prate ga, i dolaze u velikom broju na utakmice..

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 16 jan 2017, 20:58

Monci je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Kad smo kod opklada, ako bude ispod 10000 ljudi na Bilinom protiv Zrinje, neću smjet iz kuće izać šta sam obećo :lol:
Pušku buraz i kreni od Tetova, pa preko Travničke....skupljaj raju...mi se ne volimo, ali lijepo je vidjeti kada su navijači posvećeni klubu, prate ga, i dolaze u velikom broju na utakmice..
Naravno, u Bosni postoje tri kluba koja mogu konstantu drzati sto se posjete tice, poslije rata. To su Zeljo, Sarajevo i Celik.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 jan 2017, 21:34

Vala je i sramota ako vas ne bude deset hiljada nakon historijskih dogadjaja za celik

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 16 jan 2017, 21:39

Mi smo zadnji na tabeli, da se zna ;)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 16 jan 2017, 21:43

irfo je napisao/la:Vala je i sramota ako vas ne bude deset hiljada nakon historijskih dogadjaja za celik
Slazem se, mada se neki zadovoljavaju sa 7-8 hiljada. Jer si zadnji s najgorim igracima i igrom u ligi..
Ali opet tu marketing dolazi u igru, najava, hype sto bi ameri rekli. Dolaze neke mlade struje koje bi to mogle iznijeti.
sjever je zatvoren zbog Ultrasa, tako da je to -2500 od ukupnog kapaciteta. Ostane cirka 11 000 mjesta za popuniti, sto je mjera.
Bit će brojaci na Bilinom, pa ćemo znat u bobu :thumbup:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 16 jan 2017, 21:47

Convicts1988 je napisao/la:Mi smo zadnji na tabeli, da se zna ;)
Ali ste duzi vremenski period bili u bojkotu a sada ste uspjeli spasiti klub. Euforija je cudo, ali samo jedan klub ima kontinuitet a to je Zeljeznicar.
Mozda cete, po posjeti, biti odmah iza Zeljeznicara u ovoj polusezoni. Vec ce od slijedece sezone to splasnuti.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 16 jan 2017, 21:54

Ova polusezona je tek zagrijavanje za iduću, samo da se opstane u ligi :kafa:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 16 jan 2017, 21:56

Thetraphak1921 je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Mi smo zadnji na tabeli, da se zna ;)
Ali ste duzi vremenski period bili u bojkotu a sada ste uspjeli spasiti klub. Euforija je cudo, ali samo jedan klub ima kontinuitet a to je Zeljeznicar.
Mozda cete, po posjeti, biti odmah iza Zeljeznicara u ovoj polusezoni. Vec ce od slijedece sezone to splasnuti.
Pa i to bi bio uspjeh, jer se vi borite za titulu i igrate Ligu za Prvaka.
Nije isto privući na Grbavicu raju da gleda Stevanovića i Lendrića protiv Sirokog, i privuci raju na Bilino gledat Smriku protiv Viteza..
Euforija nek nosi samo jednu sezonu klub će fino prihodovati od ulaznica, a svakom rezultat diktira posjetu. Vi nemojte dvije uzet gdje se ocekuju tri boda, smanjit će se posjeta sigurno par milja. Tako je kod nas jer nema kulture gledanja kluba i kad ide i kad ne ide, ko god protivnik bio.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 16 jan 2017, 22:16

Pa spasili ste klub od gasenja. Niti jedan igrac ne moze dovesti onoliko gledalaca koliko moze takav jedan potez..

PS
Mi imamo puno pravo da raspravljamo o ovoj temi.. Vi nemate, jer se jos nije nista desilo. Samo ste glasni u najavama da ce Bilino biti krcato..
Djela, a ne rijeci.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 16 jan 2017, 22:36

Jesi li ti vidio u okruženju i malo šire, pun stadion a klub zakucan na dno tabele ? To ces vidjeti 25.2 aBd, sigurno po prvi put. Mi smo dobili novi sistem i tek podlogu za budućnost, naredne godine i stvaranje jakog Čelika, ali još stoji činjenica da je u klubu teško, da nema novca, da su igrači tarabe i da će biti vraški jebno opstat u prvoj ligi. Koliko god da bude nas na stadionima, najvažnije je da smo mi vratili klub u svoje ruke, u ruke onog zbog koga je klub nastao i u ruke onih koji žive za taj isti Čelik . Ono što se kaže, svakom svacije :P :thumbup:

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 16 jan 2017, 22:39

haha... Vidi se da komšije nemaju iskustva i da su bili uskraćeni za komfor na stadionu. Istok - pitajte nas šta je istok.
Kontate da ćete izgradnjom istoka značajno povećati posjetu. :) Ne, možda prvih par utakmica i u derbiju svakako da, ali u principu
posjeta ostaje ista, u prosjeku kao i do sada. Biće istok popunjen sigurno, ali će zato sjever i jug, pogotovo jug, biti manje
posjećeni u odnosu na dosadašnji prosjek. Prepoloviće se posjeta na jugu, budite sigurni.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 16 jan 2017, 22:44

Capodecina je napisao/la:haha... Vidi se da komšije nemaju iskustva i da su bili uskraćeni za komfor na stadionu. Istok - pitajte nas šta je istok.
Kontate da ćete izgradnjom istoka značajno povećati posjetu. :) Ne, možda prvih par utakmica i u derbiju svakako da, ali u principu
posjeta ostaje ista, u prosjeku kao i do sada. Biće istok popunjen sigurno, ali će zato sjever i jug, pogotovo jug, biti manje
posjećeni u odnosu na dosadašnji prosjek. Prepoloviće se posjeta na jugu, budite sigurni.
Sto ne mijenja cinjenicu da cemo i dalje imati daleko najbolji prosjek. :kafa:

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 16 jan 2017, 22:49

Ma dobro, pratim šta pišeš i prosto ne mogu da vjerujem da si ozbiljan. Tu si izgleda samo da bi se sprdao i podjebavao,
ali ok poštujem, samo molim te mene zaobiđi sa tim ciničinim šukanjem, nije mi zanimljivo.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 16 jan 2017, 23:02

Kad god sam na Grbavici bio i ja sam primjetio da dosta raje bude na jugoistoku samom, odvojenom od kopa . Bas se vidjelo da fali istok nekako, i vjerujem da ce izgradnjom istoka oni i definitivno preći tu. Tako da će jug ispastati. Isto sto će nama zbog Ultrasa zatvorit sjever i to je već -2500 ljudi. Znaci ne moze pun stadion nikako :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.