BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Ko god vas podrzava nije nas kolega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Grobari su posebni pacijenti. Njima ni svi sveci ne mogu pomoci.Virtu4l je napisao/la:Ne znaci nam apsolutno nista, sad svako ganja svoj koeficijent. Sto nam misle oni sinoc iz Humske, misle nam i ovi.aqarius je napisao/la:Druže je li ti zaista imaš neki problem..pa bar budi neutralan,između ostalog valjda znaš šta znači za BiH bilo kakav dobar rezultat bez obzira iz kojeg je grada klub koji nas predstavlja u europi..hebo majku tačno nas sve treba raseliti i naseliti bantu crnce i bušmaneHigh je napisao/la:Mađarska kletva. Hajmo, Viole!
Cak su trazili da se skine petokraka sa grba Partizana i da se stave dvoglavi orlovi.
Re: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Bolje i to nego da me češe shupak od moldavaca.High je napisao/la:Ti si onaj koji lije suze jer je fašizam s Pecare kažnjen, kako je i trebalo biti?maxmore je napisao/la:
Opet si preskočio terapiju. Šta rade ti tvoji skrbnici cccc....Hoćete li još hediju kakvu za to? Svi se stide toga, samo se vi bunite jer kaznu dobiste.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Borac i Zrinjski je normalno podržavat u Evropi, a fasiste iz Sirokog Brijega ni u snu.
Vrlo moguće jedini preostali fudbalski klub na tlu Evrope koji počiva na fašizmu i nacionalizmu.
Vrlo moguće jedini preostali fudbalski klub na tlu Evrope koji počiva na fašizmu i nacionalizmu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kakve gluposti dvojca na areni....
Mi smo izgubili na osnovu fudbalskog neznanja i takvih okolnosti, što i jeste fudbal. Vi ste izgubili u onom što dolazi prije okretanja lopte, a to je etika i humanizam i vi, kao takvi, niste naši predstavnici. Bit će da je bolje izgubiti fudbalsku utakmicu, nego etiku.maxmore je napisao/la:Bolje i to nego da me češe shupak od moldavaca.High je napisao/la:Ti si onaj koji lije suze jer je fašizam s Pecare kažnjen, kako je i trebalo biti?maxmore je napisao/la:
Opet si preskočio terapiju. Šta rade ti tvoji skrbnici cccc....Hoćete li još hediju kakvu za to? Svi se stide toga, samo se vi bunite jer kaznu dobiste.
Zadnja izmjena: High, dana/u 12 jul 2017, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije Borac nista bolji od Sirokog. Prije cu za Siroki navijat u Evropi.AlanSmith14 je napisao/la:Borac i Zrinjski je normalno podržavat u Evropi, a fasiste iz Sirokog Brijega ni u snu.
Samo kažem. Ima penaten krema nema razloga da svrbi.High je napisao/la:Mi smo izgubili na osnovu fudbalskog neznanja i takvih okolnosti, što i jeste fudbal. Vi ste izgubili u onom što dolazi prije okretanja lopte, a to je etika i humanizam i vi, kao takvi, niste naši predstavnici.maxmore je napisao/la:Bolje i to nego da me češe shupak od moldavaca.High je napisao/la: Ti si onaj koji lije suze jer je fašizam s Pecare kažnjen, kako je i trebalo biti?Hoćete li još hediju kakvu za to? Svi se stide toga, samo se vi bunite jer kaznu dobiste.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
- ASD
- Kontakt:
Po ovim vrucinama se ne moze tekma gledati, a mogu misliti kako je igrati.
Ja ne znam ove pojedino sarajlije ako ocekuju da navijamo protiv Zrinjskog u Europi kako onda ocekuju da npr mi Zenicani navijamo za njih.. nije sve u nacionalnim interesima..
P.S.
Sretno Zrinja.. 50-50 je ovo
P.S.
Sretno Zrinja.. 50-50 je ovo
Zadnja izmjena: Viper, dana/u 12 jul 2017, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ČELIK !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni bas normala, hladovina 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Niko i ne trazi, a i ne zeli da navijas za BORAC! Ima ko za njega navijati...Vucevich je napisao/la:Nije Borac nista bolji od Sirokog. Prije cu za Siroki navijat u Evropi.AlanSmith14 je napisao/la:Borac i Zrinjski je normalno podržavat u Evropi, a fasiste iz Sirokog Brijega ni u snu.
У " је важно " &!
Uvijek ću navijati za sve naše predstavnike u Europi, jer ako Zrinjski, Sarajevo ili Široki odu daleko, to nikako ne može biti loše po našu ligu, naprotiv.
Da ne kažem što će to natjerati mog Želju da uhvati korak za njima, hipotetički gledano.
Da ne kažem što će to natjerati mog Želju da uhvati korak za njima, hipotetički gledano.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Uvijek ću navijati za sve naše predstavnike u Europi, jer ako Zrinjski, Sarajevo ili Široki odu daleko, to nikako ne može biti loše po našu ligu, naprotiv.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
PotpisRaonffa je napisao/la:Uvijek ću navijati za sve naše predstavnike u Europi, jer ako Zrinjski, Sarajevo ili Široki odu daleko, to nikako ne može biti loše po našu ligu, naprotiv.
Zrinjski mora da prodje Maribor - prosto je bolja ekipa
P.S. Sve Borcevi igraci u Zrinjskom xD
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Koliko ima godina ovaj sudija? Dijete yebote
- ElCartel11
- Kontakt:
Zrinjski sasvim jednakopravan, cak za nijansu bolji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
ne znam koji klub da predstavlja Bosnu i Hercegovinu u Europi ja ću navijati za taj klub jer je jasno da šta god dobro se desi donosi dosta toga pozitivnog našog ligi a nadam se da nam je svima cilj što bolja Premijer Liga 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Uvijek ću navijati za sve naše predstavnike u Europi, jer ako Zrinjski, Sarajevo ili Široki odu daleko, to nikako ne može biti loše po našu ligu, naprotiv.
Neka se ugase i jedni i drugi i treci !
Životni saputnik! 1921
- MocMahale444
Yebat ihhhh.Raonffa je napisao/la:Uvijek ću navijati za sve naše predstavnike u Europi, jer ako Zrinjski, Sarajevo ili Široki odu daleko, to nikako ne može biti loše po našu ligu, naprotiv..
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.