Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Mislim, u principu mi beskurac, prvo i prvo ne smije prismrditi klupi reprezentacije jer je qurac od stručnjaka, a ovo je samo dodatna "referenca" da ga ne izabereš za selektora, jer će opet biti sranja u javnosti.
Zato se nadam da mentoli u savezu znaju šta rade, zbog toga ovo sve i govorim, ne govorim zato što se meni lično ne sviđa Krstajić.
Zato se nadam da mentoli u savezu znaju šta rade, zbog toga ovo sve i govorim, ne govorim zato što se meni lično ne sviđa Krstajić.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vjerovatno najveća želja navijača svih ovih godina (nakon Halilhodžića), ne bi me čudilo da su ovi iz saveza i igrali na tu kartu da malo smire masu koja je nezadovoljna, pogotovo još što se i Duško vrti oko saveza pa im je lakše da ga privole da nas vodi, barem dvije tekme baraža i eventualno EP, to je svakako prihvatljivo za Bajevića.babino je napisao/la: ↑10 dec 2019, 20:50ma nema se tu sta pricati, taj zenicki chetnik nema sta traziti u repki poslije tog sranja sa var-om...
a koliko zna kao trener,pokazao sa svojom repkom.
nego, bajevic 71 kuka, puno brate, ne znam koliko se tom covjeku radi uopste i da li je u toku sa trenutnim loptanjem...na prvu, za njega sam ali da me malo strah, jeste...ako nista,morao bi biti autoritet.
O njegovom trenerskom znanju, iskreno, malo toga znam, nikada nisam gledao ekipu koju on trenira, ali da ima vrlo jake refernce (za naše uslove), to je definitivno tačno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma mislim da će sad predstavit Bajevića da smire strasti, a poslije baraža ide Krstajić
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ne mora ni biti Krstajic, nije mi uopste to pointa, samo ne vidim sto bi prednost imao Bajevic sto se tice kvaliteta, kad 10 godina covjek nista ozbiljno ne radi. Isto tako, toliko se u ranijim diskusijama forsirala prica domaca struka, da treba da bude domaci. Pa Krstajic je domaci, puno vise je uradio za BiH ligu, i domaci fudbal od mnogih, i ne vidim sto se on onda ne bi naveo kao jedan od kandidata iz domace struke. Meni su obadva smijesna kandidata, ali jeste malo licemjerno hocemo da nam igraju srbi koji imaju kvalitet za reprezentaciju, a mi bi da diktiramo sva bitna pitanja.
pa jednostavno, kada budu igrali najbolji srbi i hrvati,neka tada diktiraju:-)Tristan10 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 20:59Ma ne mora ni biti Krstajic, nije mi uopste to pointa, samo ne vidim sto bi prednost imao Bajevic sto se tice kvaliteta, kad 10 godina covjek nista ozbiljno ne radi. Isto tako, toliko se u ranijim diskusijama forsirala prica domaca struka, da treba da bude domaci. Pa Krstajic je domaci, puno vise je uradio za BiH ligu, i domaci fudbal od mnogih, i ne vidim sto se on onda ne bi naveo kao jedan od kandidata iz domace struke. Meni su obadva smijesna kandidata, ali jeste malo licemjerno hocemo da nam igraju srbi koji imaju kvalitet za reprezentaciju, a mi bi da diktiramo sva bitna pitanja.
Kad Krstajic uradi nesto da reprezentacija zaigra u Banja Luci, Bijeljini, kada prestane izvaljivati stvari kao ono o Hagu, onda ce biti neko ko je nesto uradio za bh reprezentaciju.Tristan10 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 20:59Ma ne mora ni biti Krstajic, nije mi uopste to pointa, samo ne vidim sto bi prednost imao Bajevic sto se tice kvaliteta, kad 10 godina covjek nista ozbiljno ne radi. Isto tako, toliko se u ranijim diskusijama forsirala prica domaca struka, da treba da bude domaci. Pa Krstajic je domaci, puno vise je uradio za BiH ligu, i domaci fudbal od mnogih, i ne vidim sto se on onda ne bi naveo kao jedan od kandidata iz domace struke. Meni su obadva smijesna kandidata, ali jeste malo licemjerno hocemo da nam igraju srbi koji imaju kvalitet za reprezentaciju, a mi bi da diktiramo sva bitna pitanja.
To sto radi u klupskom fudbalu, je licni i klupski interes prije svega.
Ta politicka korektnost jednostavno ne pali na ovom polju. Navijaci BiH su dominantno Bosnjaci i neko ko daje onakve izjave, nikada nece biti dobrodosao.
Uz to je trenerski anonimus, bez rezultata, odnosno sa negativnim rezultatima.
Eto Bajevic je Otto Rehhagel, sezona 04-05 nesto je uradio, eh sad zamisli gdje si ti bio 04-05DrFilgud je napisao/la: ↑10 dec 2019, 21:22Kad Krstajic uradi nesto da reprezentacija zaigra u Banja Luci, Bijeljini, kada prestane izvaljivati stvari kao ono o Hagu, onda ce biti neko ko je nesto uradio za bh reprezentaciju.Tristan10 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 20:59Ma ne mora ni biti Krstajic, nije mi uopste to pointa, samo ne vidim sto bi prednost imao Bajevic sto se tice kvaliteta, kad 10 godina covjek nista ozbiljno ne radi. Isto tako, toliko se u ranijim diskusijama forsirala prica domaca struka, da treba da bude domaci. Pa Krstajic je domaci, puno vise je uradio za BiH ligu, i domaci fudbal od mnogih, i ne vidim sto se on onda ne bi naveo kao jedan od kandidata iz domace struke. Meni su obadva smijesna kandidata, ali jeste malo licemjerno hocemo da nam igraju srbi koji imaju kvalitet za reprezentaciju, a mi bi da diktiramo sva bitna pitanja.
Ta politicka korektnost jednostavno ne pali na ovom polju. Navijaci BiH su dominantno Bosnjaci i neko ko daje onakve izjave, nikada nece biti dobrodosao.
Daj bolan, besmisleno je porediti Bajevica i KrstajicaTristan10 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 21:28Eto Bajevic je Otto Rehhagel, sezona 04-05 nesto je uradio, eh sad zamisli gdje si ti bio 04-05DrFilgud je napisao/la: ↑10 dec 2019, 21:22Kad Krstajic uradi nesto da reprezentacija zaigra u Banja Luci, Bijeljini, kada prestane izvaljivati stvari kao ono o Hagu, onda ce biti neko ko je nesto uradio za bh reprezentaciju.Tristan10 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 20:59Ma ne mora ni biti Krstajic, nije mi uopste to pointa, samo ne vidim sto bi prednost imao Bajevic sto se tice kvaliteta, kad 10 godina covjek nista ozbiljno ne radi. Isto tako, toliko se u ranijim diskusijama forsirala prica domaca struka, da treba da bude domaci. Pa Krstajic je domaci, puno vise je uradio za BiH ligu, i domaci fudbal od mnogih, i ne vidim sto se on onda ne bi naveo kao jedan od kandidata iz domace struke. Meni su obadva smijesna kandidata, ali jeste malo licemjerno hocemo da nam igraju srbi koji imaju kvalitet za reprezentaciju, a mi bi da diktiramo sva bitna pitanja.

Za 7 godina Dusko nije zaboravio trenerski posao, a i bio je u savezu, poznaje situaciju iznutra i iz vana.
U ovoj situaciji, otpor Bajevicu nema veze sa nekim objektivnim pogledom na stvari.
Pa ako hoces objetivno, onda Krstajic ima bolji score od Prosineckog a ovde je 90% foruma svrsavalo na njega.DrFilgud je napisao/la: ↑10 dec 2019, 21:37Daj bolan, besmisleno je porediti Bajevica i KrstajicaTristan10 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 21:28Eto Bajevic je Otto Rehhagel, sezona 04-05 nesto je uradio, eh sad zamisli gdje si ti bio 04-05DrFilgud je napisao/la: ↑10 dec 2019, 21:22
Kad Krstajic uradi nesto da reprezentacija zaigra u Banja Luci, Bijeljini, kada prestane izvaljivati stvari kao ono o Hagu, onda ce biti neko ko je nesto uradio za bh reprezentaciju.
Uz to je trenerski anonimus, bez rezultata, odnosno sa negativnim rezultatima.![]()
Za 7 godina Dusko nije zaboravio trenerski posao, a i bio je u savezu, poznaje situaciju iznutra i iz vana.
U ovoj situaciji, otpor Bajevicu nema veze sa nekim objektivnim pogledom na stvari.
Koji skor?
Prvi posao mu bila Srbija na SP i podbacio, u kvalifikacijama za EP podbacio i dobio nogu.
Gdje je skor, da nije mozda prvo mjesto C lige nacija?
Prosinecki je vodio C. Zvezdu, Kayserispor, Azerbejdzan relativno uspjesno i imao status legende od koje se dosta ocekuje (bar u trenutku kada nas je preuzeo).
Jel realno da lik predstavlja krstajica kao ozbiljnog kandidata

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- robertkosar
- Kontakt:
Bolje vratiti zutogDrFilgud je napisao/la: ↑10 dec 2019, 21:50Koji skor?
Prvi posao mu bila Srbija na SP i podbacio, u kvalifikacijama za EP podbacio i dobio nogu.
Gdje je skor, da nije mozda prvo mjesto C lige nacija?
Prosinecki je vodio C. Zvezdu, Kayserispor, Azerbejdzan relativno uspjesno i imao status legende od koje se dosta ocekuje (bar u trenutku kada nas je preuzeo).

Kojim budalama je Krstajic bolji od Bajevica??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto ne biJustin je napisao/la: ↑10 dec 2019, 00:49Zar bi pristao on da trenira BiH? Ipak mu je Srbija u srcu.Goalgetter je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:02Nazalost, Krstajic se cini kao kandidat koji se namece za selektora. Samo za nadati se da bude Dusan, jer mi sve mirise na to da bi mogao Mladen biti izabran ukoliko on odbije.

Sve smo na kraju krajeva vidili dok je trenirao Srbiju @marconato nam moze sve potvrditi samo

Koje strasti ... ja nit vidim, nit cujem, niti citam da se nesto negdje talasa osim ovdje na forumu ... a forumsko talasanje je bitno ko tariguz, istreses se u post i pustis vodu ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Persona je izvela ovakvu formaciju u Ukrajini:Goalgetter je napisao/la: ↑11 dec 2019, 11:27Sto ne biJustin je napisao/la: ↑10 dec 2019, 00:49Zar bi pristao on da trenira BiH? Ipak mu je Srbija u srcu.Goalgetter je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:02Nazalost, Krstajic se cini kao kandidat koji se namece za selektora. Samo za nadati se da bude Dusan, jer mi sve mirise na to da bi mogao Mladen biti izabran ukoliko on odbije.Posao je posao pa koga god u srcu nosio on bi garant s obje ruke prihvatio posao; cak i Krstajic je radio stvarno dobre stvari u Radniku za nas fudbal i tamo je pokrenuo dosta toga za sta mu se samo moze cestitati. Ali je kao trener jedna velika nula; ni blizu nase repke.
Sve smo na kraju krajeva vidili dok je trenirao Srbiju @marconato nam moze sve potvrditi samo![]()
----------------------@-----------------@-----------------------
-----@--------------@-----------------@--------------@------
---------------------------------@---‐-----------------------------
----------------@--------------@-------------@-----------------
---------------------------------@---------------------------------
3 stopera, SAMO jedan centralni vezni, 4 ofanzivna vezna od kojih samo Kostić moze odigrati i defanzivno i 2 napadaca.
NEZNALICA!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Evo Ancelotti slobodan 

Anceloti, Pochetino ili Kovac.
Navodno se i Pepu sprema otkaz pa zbog toga nasi odgadjaju da imenuju novog selektora.
Navodno se i Pepu sprema otkaz pa zbog toga nasi odgadjaju da imenuju novog selektora.
Kakav Krstajic....atmosfera,igra,postavka sa Srbijom je bila nikakva
Bas sam mislio da napišem...pitajte @ marconata
Bas sam mislio da napišem...pitajte @ marconata