Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Srbi ce u skorije vrijeme vjerovatno postati i jaci od hrvatske. Dok modric i rakitic odu...vec ce se mijenjati dosta situacija.
Srbe se moze pronaci gotovo u svim ozbiljnim ligama, raznih ekipa. Mnogo mladih igraca cesto vidim od 18-20g da su na klupi nekog solidnog kluba.
Ali to sada i nije toliko vazno za ovu temu.
Srbe se moze pronaci gotovo u svim ozbiljnim ligama, raznih ekipa. Mnogo mladih igraca cesto vidim od 18-20g da su na klupi nekog solidnog kluba.
Ali to sada i nije toliko vazno za ovu temu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ja ne sumnjam da ce atomsfera na okupljanju biti jako dobra.
Srbi imaju jaku repku.
Al imaju neki poremecaj u glavi ( kao i citav narod ).
Da imaju sve poslozenu u lobanjama dalje bi dogurali.

zabi kalinic 2 komada...jos da nam dzeko i pjanic presele na klupu sad pred baraz i taman sve:-)
Prenosi li ko sutra izvlacenje Lige nacija?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hmmm.. kako da ti kazem, boli me qurac za Srbijom. Narocito vidim na dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine i na nasoj temi, ti blago receno polemises o stranoj repki. Jos da dodam, qurac mi puca za Srbijom.

Ko o cemu srbi o Srbiji
jaka Srbija velika Srbija bla bla koga boli xurac 

- JavierBosnia
- Kontakt:
18h Nova Sport
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baš me zanima koga ćemo izvući za pet sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koga god bice teska grupa, mada nas fokus sada treba da budu naredne dvije utakmice, nadam se dvije. 

Mjau !
Zar nije bolje biti u grupi C nego A? Ako sam dobro shvatio sada su nam sanse za baraz preko lige nacija samo dodatno smanjene
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko nam je kriv kad smo izdominirali grupu B.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ko ti garantuje da bi u Ligi C bio prvoplasirani i izborio baraz?
Ovako kroz Ligu A imas zagarantovan baraz faktički.
Ovako kroz Ligu A imas zagarantovan baraz faktički.
Pojačanje za Dušana Bajevića: Fudbaler Širokog Brijega u reprezentaciji Bosne i Hercegovine?
Osim hrvatskog Cipetić ima i bh. državljanstvo i samim time pravo nastupa za reprezentaciju koju će u doigravanju za plasman na Evropsko prvenstvo voditi selektor Duško Bajević.
Princ sa Neretve suočen je povredama važnih igrača, te lošijom formom nekolicine potencijalnih kandidata za nastup u kvalifikacijama. Najveće probleme Bajević ima na poziciji desnog bočnog na kojoj su u prethodnim susretima igrali Kvržić, Todorović i Bičakčić. Nijedan od navedenih nije u idealnoj formi, pa bi Bajević mogao razmisliti o pozivanju Cipetića.
Iako se ime desnog bočnog Širokog ranije nije spominjalo u kombinacijama za reprezentaciju, ovaj mladić je to svojim igrama u dresu kluba Pecare zaslužio.

Osim hrvatskog Cipetić ima i bh. državljanstvo i samim time pravo nastupa za reprezentaciju koju će u doigravanju za plasman na Evropsko prvenstvo voditi selektor Duško Bajević.
Princ sa Neretve suočen je povredama važnih igrača, te lošijom formom nekolicine potencijalnih kandidata za nastup u kvalifikacijama. Najveće probleme Bajević ima na poziciji desnog bočnog na kojoj su u prethodnim susretima igrali Kvržić, Todorović i Bičakčić. Nijedan od navedenih nije u idealnoj formi, pa bi Bajević mogao razmisliti o pozivanju Cipetića.
Iako se ime desnog bočnog Širokog ranije nije spominjalo u kombinacijama za reprezentaciju, ovaj mladić je to svojim igrama u dresu kluba Pecare zaslužio.

Ne shvatam. Ako ispusimo sve u ligi A imamo zagarantovan baraz?
NEMA NAZAD
Logično, ako se svi kvalifikuju a mi ne, igraćemo baraž s ekipama iz lige B
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Volio bih što jače i atraktivnije protivnike za LN, recimo grupa sa Englezima, Francuzima i Njemcima
Rezultat je svakako u drugom planu, ne znam u kojoj kombinaciji bi mi mogli napraviti nešto u ovom izdanju LN, tako da je i neka najlakša grupa nama vjerovatno nerealna za proći na završni turnir.
Zato bih volio atraktivne i velike reprezentacije, još ako budemo pametno radili nakon ljeta (nevezano da li ćemo se plasirati na Euro ili ne), pa napravimo neku smjenu generacija, uvedemo još mlađih igrača u reprezentaciju, ove utakmice protiv velikih protivnika bi im mogle doći odlično kao iskustvo za neke naredne 'bitke'.
Plus što neko gore napisa, faktički bi trebali imati osigran baraž bez obzira na plasman u LN, tako da ono ovo izdanje LN treba pratiti sa uživanjem od navijača do igrača, i iskoristiti ga za dodatnu afirmaciju reprezentativnog fudbala.

Rezultat je svakako u drugom planu, ne znam u kojoj kombinaciji bi mi mogli napraviti nešto u ovom izdanju LN, tako da je i neka najlakša grupa nama vjerovatno nerealna za proći na završni turnir.
Zato bih volio atraktivne i velike reprezentacije, još ako budemo pametno radili nakon ljeta (nevezano da li ćemo se plasirati na Euro ili ne), pa napravimo neku smjenu generacija, uvedemo još mlađih igrača u reprezentaciju, ove utakmice protiv velikih protivnika bi im mogle doći odlično kao iskustvo za neke naredne 'bitke'.
Plus što neko gore napisa, faktički bi trebali imati osigran baraž bez obzira na plasman u LN, tako da ono ovo izdanje LN treba pratiti sa uživanjem od navijača do igrača, i iskoristiti ga za dodatnu afirmaciju reprezentativnog fudbala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Tracy3McGrady i 30 gostiju.