Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Hvala, ali i dalje stojim iza toga da boljeg skakaca od Krupalije nemamo...on je treci skakac prvenstav Francuske sa prosjekom od 8.9 skokova ako nadjes bolji prosijeg nasi BH igraca svaka cast
do tad moje misljene da statisticki ove sezone bolje nemamo a Francusko prvenstvo nije tako lose..ili?
Moram jos da dodam da nije prihvatlivo niti opravdano ne dolazak bilo kojeg od navedni igraca...osim slucaja povrede koja se ne moze sanirati ali tad moraju doci u biH da pudu pregledani po meni..osim toga recimo smrtni slucaj u porodici itd...inace moraju doci inace treba ici FIBI..jer kao svi mi sto radimo ovi im je posao i treba im biti cast da mogu da rade to sto najvise vole a isto tako iamju duznost da igraju za BiH ako nemaju jedan od dva opravdana razloga.....toliko od mene
statistika je kao bikiniSvedjanin je napisao/la:Hvala, ali i dalje stojim iza toga da boljeg skakaca od Krupalije nemamo...on je treci skakac prvenstav Francuske sa prosjekom od 8.9 skokova ako nadjes bolji prosijeg nasi BH igraca svaka castdo tad moje misljene da statisticki ove sezone bolje nemamo a Francusko prvenstvo nije tako lose..ili?
i elvir ovcina je godinama bio najbolji skakac u belgiji sa preko 10 skokova, pa je opet rupa u reketu i nije bio nas najbolji skakc
varda je mogo bolji skakac od njega ali ne moze on imati 8,9,10 skokova po mecu kada igra u jednom jakom prokomu gdje dobije 20 minuta
bajramovic je takodjer mnogo bolji i cvrsci skakac od krupalije
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Slazem se sa tobom...pokusavao sam naglasiti da je statisticki najbolji...i Varda i Bajramovic sigorno jesu bolji (skakaci) dalkeo od toga...ali i ako Krupalija ne igra da kazem nekom extra klubu ipak nije lose imati skoro 9.0 skokova po tekmi...bilo to svedska, bugarska, kipraska a kamoli francusko prvenstvo.....ali uglavnom se slazem sa tobom da su bolji skakaci i da imamo bolji ali po brojkama je Krupalija nabolji ma da to uvijek ne pokazuje cijelu istinu ali meni nema dileme da on definitivno treba da bude medju 14 
-
albiongate
- Kontakt:
@Svedjanin
Krupalija ima velike probleme sa kicmom, pitanje da li ce nastaviti karijeru. Nije on vise u konkurenciji za reprezentaciju.
Inace mnogo gresis kad je Mile Ilic u pitanju. Ako se on odluci za BIH, ce vama biti znacajno pojacanje. Ocigledno nisi gledao njegove partije u dresu FMP-a. Sjajno igra u zadnje vreme. Juce protiv Crvene Zvezde bio je najbolji akter utakmice sa 26 poena (8/11 za dva) i 10 skokova (indeks korisnosti: 33). U proslom kolu protiv Metalac, takodje je bio najbolji sa 32 poena, 9 skokova i 3 blokade (indeks: 40)
U Superligi Srbije, u proseku postize 16,1 poena (62% za dva) uz 6,5 skokova (indeks 19,8 za 27,5 minuta igre po utakmicu).
Krupalija ima velike probleme sa kicmom, pitanje da li ce nastaviti karijeru. Nije on vise u konkurenciji za reprezentaciju.
Inace mnogo gresis kad je Mile Ilic u pitanju. Ako se on odluci za BIH, ce vama biti znacajno pojacanje. Ocigledno nisi gledao njegove partije u dresu FMP-a. Sjajno igra u zadnje vreme. Juce protiv Crvene Zvezde bio je najbolji akter utakmice sa 26 poena (8/11 za dva) i 10 skokova (indeks korisnosti: 33). U proslom kolu protiv Metalac, takodje je bio najbolji sa 32 poena, 9 skokova i 3 blokade (indeks: 40)
U Superligi Srbije, u proseku postize 16,1 poena (62% za dva) uz 6,5 skokova (indeks 19,8 za 27,5 minuta igre po utakmicu).
krupalija vuce probleme sa kicmom od kada ju je povrijedio kada je igrao za anwill i u belgiji, ali nisam znao da mu je ova povrijeda toliko teskaalbiongate je napisao/la:@Svedjanin
sto se tice ilica apsolutno se slazem sa albionnom jer sam ga gledao nekoliko puta na TV srbije i stvarno se vratio u onu nekadasnju formu i daleko je bolji recimo od jazvina i kikanovica, on moze dati kvalitetnih 15-20 minuta da mjenja vardu, a da kvalitet igre ne opada
sto vise sa 26 godina dobra je investicija u buducnost jer nevjerujem da ce varda vise poslje ovog EP igrati za repku
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
zar ti nisi neno pricao kako mu znas starog i kako je on pokusao zaigrati za BiH, ali nikoga nije zanima i da ce ako slovenija dopusti zaigrati za nas ali mislio si da ga slovenija nece nikada pustitineno#4 je napisao/la:I da tek se sada vidi za Preldzica da to nije bas tako bajno i divno kako je on pricao...A ja sam se danima svadjao i ubjedjivao pojedince da on nije toliki patriota kao sto prica...
Da ne duljimo vise, ja sam i dalje ubijedjen da on nece igrati za nas nikada...
sto se njega tice i ja sam mislio da je zbog nerada saveza zavrsio u sloveniji i dalje se nadam da ce zaigrati za BiH jer nam nasusno treba i ako bi zaigrao ilic pojacali bi ekipu za 30-40%, ali ako na kraju odbije onda ce apsolutno zasluziti epitet prodane duse + bi dodao lazova jer dok je mislio da ga slovenija nece pustiti onda su mu usta bila puna Bosne
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Preldzic je izgleda obecao i Turcima da igra za njih ako ga Slovenija pusti makar sam ja tako ukapirao preko translate-a da mu sredjuju dokumentaciju,evo ko zna dobro turski,na jednom mjestu sam procitao da se u toku mjeseca maja ceka odgovor FIBA-e moze li igrati za Tursku
http://www.salsabasket.net/turkiye-bask ... yakin.html
http://www.salsabasket.net/turkiye-bask ... nirim.html
http://www.salsabasket.net/turkiye-bask ... yakin.html
http://www.salsabasket.net/turkiye-bask ... nirim.html
Ne, ja sam pricao da sam sjedio na tekmi Bosna - Fener sa starim mu i covjekom koji zajedno s njim drzi KK Orlovik. I nakon sto smo poceli pricati, kaze on da Emir zeli da igra za BiH, medjutim prvi put kada se pojavio info da bi mogao da igra za Tursku, ja sam tada napisao Prica se prije zavrsila nego sto je pocela, tako nesto. Ja sam danima sumnjao u njegov "patriotizam"...nerminh74 je napisao/la:zar ti nisi neno pricao kako mu znas starog i kako je on pokusao zaigrati za BiH, ali nikoga nije zanima i da ce ako slovenija dopusti zaigrati za nas ali mislio si da ga slovenija nece nikada pustitineno#4 je napisao/la:I da tek se sada vidi za Preldzica da to nije bas tako bajno i divno kako je on pricao...A ja sam se danima svadjao i ubjedjivao pojedince da on nije toliki patriota kao sto prica...
Da ne duljimo vise, ja sam i dalje ubijedjen da on nece igrati za nas nikada...
sto se njega tice i ja sam mislio da je zbog nerada saveza zavrsio u sloveniji i dalje se nadam da ce zaigrati za BiH jer nam nasusno treba i ako bi zaigrao ilic pojacali bi ekipu za 30-40%, ali ako na kraju odbije onda ce apsolutno zasluziti epitet prodane duse + bi dodao lazova jer dok je mislio da ga slovenija nece pustiti onda su mu usta bila puna Bosne
A sto se tice Slovenaca, ocigledno sam se prevario..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
bogami Bavke se ne zaje*aje, po meni bi trebo bit ispred Bajramovica...
Keno promijenio menadzera, nije vise Misko...Zasto li je to uradio..
Bavke dobar protiv PAOK - , ali ruku na srce grcka liga sve osim Panathe i Olija je srednji dom NLB lige...
Jer, kada jedan Bagaric moze biti MVP lige, sve je jasno...Ali, opet Edo ako nastavi ovako, odlicno ce nam doci...
@Nermine, isforsirao si Masica, ako ga ne pozove ti si kriv

Bavke dobar protiv PAOK - , ali ruku na srce grcka liga sve osim Panathe i Olija je srednji dom NLB lige...
Jer, kada jedan Bagaric moze biti MVP lige, sve je jasno...Ali, opet Edo ako nastavi ovako, odlicno ce nam doci...
@Nermine, isforsirao si Masica, ako ga ne pozove ti si kriv
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Tarle mu menadjer ako je menadjer kosto je kosarkas bio crno mu se pise 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Da, da bilo u Avazu..TaRgEt_ je napisao/la:Tarle mu menadjer ako je menadjer kosto je kosarkas bio crno mu se pise
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sve najbolje sto imamo u ovom trenutku je na spisku...Mozda je mogao da pozove jos Vedrana Princa....Umjesto Lakija, ali hajde, ako bude Sale htio, onda nece biti potrebe ni za Lakijem...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ko je ovaj VRABAC?
Talenat...Decko je '94 godiste...Forsiraju ga pa cemo da vidimo sta ce od njega da bude..vOluMme je napisao/la:Ko je ovaj VRABAC?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Adin Vrabac igra za Spars Sarajevo 1994 godište, veliki potencijal, Sabit ga je pozvao da osjeti atmosferu u reprezentaciji....vOluMme je napisao/la:Ko je ovaj VRABAC?
E gledajte , ako na spisku od 24 imena ima mjesta za Pasalica,Durasovica,Hodzica,Milosevica i sl.e onda sigurno bi na njemu trebali biti i Persic,Naletilic i Princ ali neki od kriterija za poziv su vise nego cudni Pasalic hahaha .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
kksiroki je napisao/la:E gledajte , ako na spisku od 24 imena ima mjesta za Pasalica,Durasovica,Hodzica,Milosevica i sl.e onda sigurno bi na njemu trebali biti i Persic,Naletilic i Princ ali neki od kriterija za poziv su vise nego cudni Pasalic hahaha .
Slazem se za Đurasovica , PAsalica i Miloševica , Hodzic je dobar kosarkas , vjerovatno Đurasovic Pasalic Milosevic i Albijanic ispadaju , prije bi Vrabca stavio na 16 nego ovog Milosevica , a Giga je kralj molim te lijepo nemoj tako ja tog covjeka gotivim , zna on ponekada odigrati kako treba
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
da ne bude zabune, ovdje se ne misli na Dinu Hodzica iz KK Bosna, nego na Adnana Hodzica, koji igra u USA ...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.