AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 28 sep 2021, 23:30

Brate baš brutalno, samo se nadam da neće negativno uticati na ekipu. Neka na umu imaju prvo poluvrijeme, kad su pokazali ko su, šta su i koliko mogu, ostalo neka pokušaju ostaviti iza sebe.

Baš fudbal umije biti nepravedan i bolan. :crazy:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 28 sep 2021, 23:30

Ljudi moji čist penal bio. Lemar je nije dirao rukom to najbolje govori golmanov ugao. Rezultat je takav kakav je. Možemo plakati i pisati kao nije ovo nije ono ali idemo dalje. Ovaj Atletico treba poniziti u Madridu.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 28 sep 2021, 23:33

I onaj Zlatan vazda povrijeđen, nemožeš se pouzdati u njega a koliko bi značio u ovakvim utakmicama.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 sep 2021, 23:35

meepo je napisao/la:
28 sep 2021, 23:30
Ljudi moji čist penal bio. Lemar je nije dirao rukom to najbolje govori golmanov ugao. Rezultat je takav kakav je. Možemo plakati i pisati kao nije ovo nije ono ali idemo dalje. Ovaj Atletico treba poniziti u Madridu.

Je li moguće da su retardirani ili fakat ne vide da je Lemar rukom udario loptu, najbolje se zna po tome koliko je odjednom dobila ubrzanje prema Kalulovoj ruci...
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 28 sep 2021, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 sep 2021, 23:36

Svaka cast ekipi. Kessiju ne treba ništa spočitavati zbog crvenog, ono je jednostavno prelahko pokazan crveni karton. Ne znam zašto uopšte sudijama treba ovo i da oni na ovaj način mogu uticati na pobjedu. Pravilo oko crvenog bi trebalo promijeniti recimo igrač koji dobije dva žuta ide napolje i ne igra sljedeću ali trener ima pravo uvesti drugog umjesto njega tako da uvijek odnos igrača bude 11 vs 11.

S druge strane, kazem ne treba Kesssiju spočitavati zbog crvenog ali zbog forme treba, jer i onih pola sata sto je odigrao lose je bilo.

Bennacer odličan, u prvom poluvremenu posebno.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 28 sep 2021, 23:37

meepo je napisao/la:
28 sep 2021, 23:30

Nije bio penal. Ali ide se dalje, samo zelim da Kessiea ostave na klupi i prodaju u januaru

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 sep 2021, 23:43

Ovaj Meepo ili namjerno trola ili uživati u svemu kontrirati, ja drugog objašnjenja nemam.

Svi se slažu da je Kessie prestrogo dobio drugi žuti i da je Lemar prvi igrao rukom, jedino on vidi nešto što niko drugi ne vidi. Ustvari pustimo Kessija na stranu, neka bude da je zasluženo isključen (iako je meni van pameti dati drugi žuti za onaj start), ali boktenejebo kako možeš tvrditi da je čist penal, znači kristalno jasno se vidi da Lemar bukvalno povlači sebi loptu naprijed rukom i da tek poslije toga pogađa Kalulua. :facepalm:

Lik je bukvalno uzeo bod Milanu, ako ne i sva tri.

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 28 sep 2021, 23:45

Ma jasta prvo se odbila Lemaru od stomak pa onda Kalulu od ruku i onda tek udarila u Lemarovu ruku. I ja sam se nadao da će sudija ponistiti, ali golmanov ugao najbolje to pokazuje. Ide se dalje ybg. A Atletico ciganski klub. Ne mogu vjerovati koliko su sretni.

Što se crvenog Kessie-a tiče. Prvi žuti za povlačenje, drugi žuti za gaženje protivnika. Kod drugog žutog mu je sudija mogao progledati kroz prste , ali nije.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 sep 2021, 23:46

Lemar samo što nije uzeo loptu u ruku i kao nije dirao rukom?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 sep 2021, 23:48

Kakav stomak ljudino, RUKOM JE ODNIO. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

O yebem ti šta sve ovaj forum mora trpiti.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 sep 2021, 23:50

Naravno da nas je sudija pokrao al ne zelim umanjivati glupost koju je Kessie napravio kod 1.zutog. U 15.min utakmice povlačis igrača s ledja na sredini terena. Idiot!
Neko je prozvao kapitena, pa ljudi moji mislite da je lahko igrati sat vremena s igračem manje i biti 100% skoncentrisan?
Il Club più titolato al mondo!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 sep 2021, 23:51

meepo je napisao/la:
28 sep 2021, 23:45
Ma jasta prvo se odbila Lemaru od stomak pa onda Kalulu od ruku i onda tek udarila u Lemarovu ruku. I ja sam se nadao da će sudija ponistiti, ali golmanov ugao najbolje to pokazuje. Ide se dalje ybg. A Atletico ciganski klub. Ne mogu vjerovati koliko su sretni.

Što se crvenog Kessie-a tiče. Prvi žuti za povlačenje, drugi žuti za gaženje protivnika. Kod drugog žutog mu je sudija mogao progledati kroz prste , ali nije.
Slucaj utakmice PSG - City De Bruyne je trebao dobiti crveni ali nije, i neka mu sudija nije dao crveni jer po meni nedopustivo je ovolika sloboda uticaja sudija na sam ishod meča. I onda s druge strane imas ovu utakmicu gdje Cakir suviše olahko da crveni Kessiju de ti meni sad reci kako tumačiti ova dva odvojena kriterija?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 28 sep 2021, 23:59

rope11 je napisao/la:
28 sep 2021, 23:48
Kakav stomak ljudino, RUKOM JE ODNIO. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

O yebem ti šta sve ovaj forum mora trpiti.
Hajde fino pogledaj ponovo :salut: Nemam ja više sta objašnjavati budali poput tebe. I ja sam se nadao da nije penal ali iz vise uglova se vidi da je Kalulu prvi rukom dirao loptu. A to što ti ne znas fudbalska pravila to je tvoj problem. Napisao sam ti već drugi žuti je bio mozda mu je sudija mogao progledati kroz prste, ali eto nije i tu se sudija moze kriviti jedino da je prestrogo dao drugi žuti.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 29 sep 2021, 00:01

meho-medo je napisao/la:
28 sep 2021, 23:51
Slucaj utakmice PSG - City De Bruyne je trebao dobiti crveni ali nije, i neka mu sudija nije dao crveni jer po meni nedopustivo je ovolika sloboda uticaja sudija na sam ishod meča. I onda s druge strane imas ovu utakmicu gdje Cakir suviše olahko da crveni Kessiju de ti meni sad reci kako tumačiti ova dva odvojena kriterija?
Ma Čakir je smeće od sudije ali nije da mu Kessie nije dao povoda za drugi zuti. Ja sam nakon prvog žutog znao da će fasovati jos jedan i onako glupo ući u duel nagaziti protivnika je glupost.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 sep 2021, 00:01

Meepo, legendo, posjeti očnog :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 sep 2021, 00:03

Normalno bi bilo da ga je nakon 2. starta usmeno upozorio,al nije. Kessia treba poslati na tribine i nemojte mi samo sad priču kako nemamo od toga nikakve koristi. Ni od njega nemamo koristi kako je sezona krenula. Pokušati dogovoriti s Bordoom da Adli dodje u januaru a do tad valjda mogu Baka i Rade uskoro uletit.
Il Club più titolato al mondo!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 sep 2021, 00:04

Pisao sam nakon Spezije, Kessie prije svega svojom igrom ne zaslužuje da bude u startnoj postavi, pa onda sve ostalo. Evo, na stranu crveni, i večeras je u prvih pola sata bio naš najlošiji igrač na terenu.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 29 sep 2021, 00:10

Čitav Twitter i čitav ovdje forum vidi da je Lemar igrao rukom a jedan lik vidi drugačije.

@muha da Romagnoli je krivac za gol. Samo da je ispružio nogu ne bi bio gol. I pored toga je bio užasan.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 sep 2021, 00:15

Imate sad 2 tekme protiv Porta, koji je brat bratu očajan. To dobijete i vjerujem da zavrsavate na drugoj poziciji.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 29 sep 2021, 00:15

Kao što neko napisa, kolosalna greška Kessie + Giroud, koji je direktno slab bio, u oba smijera nula. Romagnoli je ko puž, zato mu je pobjegao pred prvim golom, a i par puta je pogriješio u jednostavnim dodavanjima. Pisao sam ranije za Kessiea, njegov pileći mozak je jednostavno ostao na Anfieldu, konstantno najgori na terenu, od početka sezone i pizdarija oko ugovora....zato odyebi, radije ćemo gledat Calabriu i Gabbiu u veznoj liniji, nego njega lafo igračinu. Zadnji krpelj kojeg su kinezi doveli, volio bi više nego pare da propusti i AKM i SP.

Diaz, Leao, Theo i Tonali na momente kao da igraju playstationa, svaka čast. Koliko zalaganja, uz sav znoj, trud, umor, povrede, kartone, sve džaba zahvaljujući parazitu iz Obale Slonovače, te onom turčinu smradu, sudiji. Najšugavija nacija, Depresoglu i njegovi mongoli, k, palčevi... :puke:

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []