Ispravka netočnog navoda ČETIRI komada ,dan te yebo šalji Gošk da nam osvjetlamo obraz .Posušje bi ove otresli ko slinu.
BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Volim Mostar pa makar i vaki
Kakav je bio reprezentativni golman za vas koji gledate. Jel opravdao ulogu.
šizoveležovci su u nekom čudnom stadiju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Mi dižemo nacionalni koeficijent protiv Aston Ville i AZ Alkmaara i onda dođu pijačari i prospu sve u Andori.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Ma ovo je sramota, 4 golova primit od nekoga iz Andore. Ali nije to bitno, bitno je sada kome pripada ovaj stadion. Ponekad imam dojam da neki forumasi vode Velez, jer tako i igraju...RollingPaper je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:49Nije meni ništa čudno, samo mi je smješno kako navijaci Veleza podrzavaju upravu koja mulja na sve moguce nacine. Čudno bi mi bilo da se ne ugase poslije ovog, ovo je stvarno najveca poslijeratna bruka nekog naseg kluba.Deen je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:36Ljudi u Andori vise vole skijanje i biciklo. Ovo je za njih veliki uspijeh. Jucer Santa Coloma i danas Inter Escaldes. Male drzave napreduju, cudno je to narodu u BiH.RollingPaper je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:33![]()
![]()
![]()
Pa kompletna Andora nema više stanovnika od općine ŽiviniceSvako igra danas fudbal
I da si igrao u Indiji protiv Escaldes, ovo je sramota ljudi
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Auuuu kakav raspad
5-1
5-1
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
onaj brat iz uprave Veleza pred prosli mec vec najavljivao duel protiv AEK-a 

Don't believe the hype.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
šta ovi ljudi rade
šta ovi ljudi rade
HHahahahahahahhahahahahahBBahHHHahhaha
Ja sam moroo djecu u drugu sobu odvestttt
Ja sam moroo djecu u drugu sobu odvestttt
#SuningOUT
- HemusHotel
- Kontakt:
Au sine, petarda odjeknu Iberijskim gorjem.
Najveća dilema mog života: Šta je bolje ujutro, nakon kafane, pače ili tarhana?
-
- Kontakt:
Pa dobro jeste li normalni ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- RollingPaper
- Kontakt:
Mene stid iako ne navijam za Velez.
Definitivno najveca bruka bh. klupskog fudbala poslije rata.
Definitivno najveca bruka bh. klupskog fudbala poslije rata.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pritisni peticu 

Vala baš. Isto kao da je stadion u Mexiku. Tačno ljudska glupost nema krajaDeen je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:47Znam da je to Pique, ali reprezentacija Andore tu igra jeli nije? Nema veze ko je kupio ili ko je napravio. Gdje se nalazi stadion? Jeli nije u Andori? Mislis u Osijeku ljudi pitaju ko je napravio stadion. On se nalazi tu gdje se nalazi i njihov je TACKA. Za sve imate spremno da bi umanili uspijeh drugi klubova i drzava. Fascinantno na ovom forumu. Uvjek je to tako. Nema veze sto nisu prvaci, kakva veze to sad ima? Taj Velez je bio 3 na tabeli, svima su pravili probleme. Kako je Sarajevo se mucili protiv Veleza a i ostalih klubova.Trebinjac94 je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:40Ja ne znam jeste li vi ozbiljni ili se zaebajete. Prvo ovo nije njihov stadion, nego stadion kluba čiji je vlasnik Pique koji trenutno igra treću špansku ligu. Drugo, niko od ovih igrača da ima imalo kvaliteta ne bi igrao u državi gdje nakon deset minuta prelaziš u Španiju ili Francusku, ili bi barem igrao za Piqueovu ekipu. I treće, ovi nisu ni prvaci svoje državeDeen je napisao/la: ↑18 jul 2024, 19:20
Pa nemaju dokaze. Bitno je njima tako opravdati neke stvari koji su skroz losi u BiH. Ovaj stadion 99% BiH kluba moze samo sanjati, a onaj od Aktobe ili u Luksemburgu pogotovo. Prije jesu bili kanta za nabijanje, a sad vise nisu nikako. Stvar je u tome sto ovi napreduju iz Gibraltar i Andore a pogotovo Farski Otoci. U BiH se slavi uspijeh Borca kao nesto veliko, a Lincoln, Coloma i Klaksvik su isto u drugom krugu. Nista to vise nije posebno. Svako igra i jednostavno napreduje se, dok ovi iz BiH uvjek se isto ponasaju.... Koga boli k. da li imaju neki drugi posao ili se samo bave fudbalom, šta je sledeće, ispadanje od ekipe iz San Marina jer i oni napreduju
.
I sad Inter *ebe Velez sa 4-1, ma jok nije to bitno. Bitno je kome pripada stadion. Sunce ti poljubim hahahah
Zadnja izmjena: Jurica95, dana/u 18 jul 2024, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ywbem vam majku svima u Vrapcicima kakva je ovo bruka.
Pu dabogda ispali iz lige
Pu dabogda ispali iz lige
-
- Kontakt:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.