Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

brazzo
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la brazzo » 15 mar 2011, 23:04

FCB1899 je napisao/la:Igram na tastaturi, kojim se tipkama kreće igrač? :)

Molim te neko odgovori!
oojj ovo je najgori do sad, pogotovo ovaj drugi dio :lol:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 mar 2011, 00:03

amell je napisao/la:eh,bismilahi rahman ni rahim
kul e uzu bi rabi nas meliki nas ilahi nas min seril vesva sil hanas eleziju vesvisu fisu duri nas mi nel dzineti ve nas :? 8-) :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 mar 2011, 01:10

Nail for Real je napisao/la:
amell je napisao/la:eh,bismilahi rahman ni rahim
kul e uzu bi rabi nas meliki nas ilahi nas min seril vesva sil hanas eleziju vesvisu fisu duri nas mi nel dzineti ve nas :? 8-) :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ovo nije smijesno,ovo je bolesno :roll:

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 16 mar 2011, 12:20

brazzo je napisao/la:
FCB1899 je napisao/la:Igram na tastaturi, kojim se tipkama kreće igrač? :)

Molim te neko odgovori!
oojj ovo je najgori do sad, pogotovo ovaj drugi dio :lol:
:lol: hahahah :lol:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 16 mar 2011, 20:33

evo jedan taze :
harishp je napisao/la: Puel je haman ko' rumeni p'jani Skot sa Francuskim naglaskom.Samo ovaj nema klempavog Shreka i Chichicu.Kao ni Tutu Bugarina.
Uporedjivati Puela i Fegusona :o :D :D :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 16 mar 2011, 20:38

ammarc je napisao/la:evo jedan taze :
harishp je napisao/la: Puel je haman ko' rumeni p'jani Skot sa Francuskim naglaskom.Samo ovaj nema klempavog Shreka i Chichicu.Kao ni Tutu Bugarina.
Ma ovo je vec poznato prepucavanje harishp vs cartman.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 mar 2011, 22:48

harishp je napisao/la:Lovri lavu je mjesto zacementirano nakon ove izvedbe, ko' postojlje kipa slobode u Medjugorju. :lol:
:lol: :lol: kockasto je u modi :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2011, 01:54

ammarc je napisao/la:evo jedan taze :
Zar je Fe -R- guson rumeni p'jani Skot sa Francuskim naglaskom?Ja sam se bas zapitao, ko bi to mogao biti. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 mar 2011, 22:55

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Imas maksimalno 12 godina. Mozda pola godine vise.
Gresis imam 7 godina ali sta to tebe briga idi gledaj ti kako da dobijete barcu koja dominira u spaniji i netpaj nos tamo gde ti nije mesto.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 mar 2011, 23:39

Nail for Real je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Imas maksimalno 12 godina. Mozda pola godine vise.
Gresis imam 7 godina ali sta to tebe briga idi gledaj ti kako da dobijete barcu koja dominira u spaniji i netpaj nos tamo gde ti nije mesto.
Ti ovo sam sebe ismijavaš ili ? :roll:
You'll never walk alone.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 17 mar 2011, 23:50

Uh yhebote ja se sa 7 godina igrao klikerima i spustao se sa trokolicom, igrao fudbala i sve vrijeme bio vani.
Danas se fakat sve izopacilo :cry:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 18 mar 2011, 20:19

amell je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Ubjedljivo najbolja utakmica do sada u Ligi prvaka. Nadam se dvjema odlicnim partijama oba tima i na kraju neka prodje bolji. Siguran sam da ce Englezi u ovom dvomecu dokazati zasto je EPL najbolja liga u svijetu ! Dobra stvar lezi u cinjenici da ko ovdje prodje ima velike sanse da se nadje u finalu jer se krizamo sa duelom Intera i Schalkea.
sta ti vidis dobro u tome sto ako prodzete mancester igrate protiv intera,to je vrlo lose za vas,bolje vam je igrati protiv reprezentacije svjeta nego protiv svjetskog prvaka,ipak ste vi jos uvjek mali klub bez trofeja i historije :) 8-) :lol: :mrgreen:

i da napomenem, ovo nije smjesno ovo je zalosno

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 mar 2011, 22:49

Donnie Darko je napisao/la:
sikirica je napisao/la:Moze li se ikako igrati soccer online,da ga ne skidam na kompjuter? :D
sere li victoria beckham u sumi?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 mar 2011, 00:22

Inspirisan nam Darko veceras :)
Donnie Darko je napisao/la:joj kad ga chigra zabije pod precku :) pitanje je samo kome ce zabit.
.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 19 mar 2011, 21:31

Donnie Darko je napisao/la:Ružno za gledat više. Rihtaju im ždrijebove, suci ih guraju, dopuštaju im doping, protivnci im ne pucaju po golu... Dokle?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 19 mar 2011, 21:34

Rom Ario idol :D

kaze mozemo dovest balea i pata za nekih 25-30 mil :lol: :lol: :lol: :lol: a paji nesta govori :lol: :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 mar 2011, 16:12

Na temi "FK Sarajevo" :
Megamon je napisao/la:Imamo najgoru odbranu u ligi,takodjer imamo i najgoreg trenera.

Ko prizna pola mu se prasta !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 mar 2011, 21:31

Elegant je napisao/la:Na temi "FK Sarajevo" :
Megamon je napisao/la:Imamo najgoru odbranu u ligi,takodjer imamo i najgoreg trenera.

Ko prizna pola mu se prasta !
Pa zasto ti je ovo smijesno? :roll:

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 20 mar 2011, 21:47

don_burza je napisao/la:brate ja se najvise bojim za ta PES 2012 zbog onog zemljotresa hocel ga stici napraviti

a sto se tice citya

manchiniu je mjesto gdje i meni na birou za zaposljavanje
:lol: :lol: :lol:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 mar 2011, 21:52

ammarc je napisao/la:
don_burza je napisao/la:brate ja se najvise bojim za ta PES 2012 zbog onog zemljotresa hocel ga stici napraviti

a sto se tice citya

manchiniu je mjesto gdje i meni na birou za zaposljavanje
:lol: :lol: :lol:
Upravo mislio ovo staviti, a evo kome je on i odgovorio:
Postao/la sanji dana 20 mar 2011, 21:18

Ovako, citam vec duzi period ovaj forum tj. temu Edin Dzeko, i pratim druga misljenja o njemu. Gledao sam sve utakmice do sada tacno 14. A naravno i prije kad je igrao za Wolfburg. Sto se tice Sitija, meni nije jasno samo kako su oni bili na poziciji 3 u Premershipu.Znaci 1.Stvar , niko u Man City ne zna ubaciti loptu ( najgori ubacaj kolarov ima definitivno,nije mi jasno kako mancini ne primjeti da on to ne zna,ja kad vidim kolarova u napadu vidim da od akcije nema nista, ili samo suta ili nekih pokusaj ubacaja. Sad ce neko reci ima dobar sut, ovo sto sam ja primjetio je da je imao jedno 20 suteva na go i dao 2 gola.Nije njegovo da daje **** golove,njegovo je da se drze odbrane i kad krene u napad da ubaci loptu kako treba. Ali nije jedini,jednsotvano niko ne zna ubaciti loptu u Man City i to je zabrinjavajuce. 2.Stvar, je sto svaku u Man City glumi Messija. Najvise me nervira Yaya Toure. U Barci je bio def.vezni , nije smjeo preci centar, ovdje glumi lik Messija ,visi u napadu,a zna se da nije njegovo da daje golove. Jednostvano svi igraci Man City-a su gladni golova,samo gledaju sebe da postignu pogodak,boli ih briga hoce li izgubiti partiju.Vidim gol Adebayora,kako mu Ozil namjesti, niko iz City a onakvu loptu ne bih dao saigracu 100%. I 3.Stvar je Edin Dzeko, prvo da kazem da sam veliki fan Edina i da mi je jedan od najdrazi igraca nogometa.Ali ovaj Edin nije ni 15% od onog Edina iz Wolfsburga. Znam da je Engleska jaca liga,ali nije Njemacka cirkus, za nekog koje prekucao Bundesligu tj. najbolji napadac Bundeslige definitivno, ovakve partije da pruza nije mi jasno. Danas je imao sansu da pokaze Manciniju da mu je mjesto u prvih 11,on odigra po meni jako losu partiiju,na goal.com najgori igrac utakmice ocjena 5. Nije mi Edin jasan,vidi da nece dobiti upotrebljivu loptu od saigraca,Ok znaci moram sam nesto uraditi,i kada dodje do te situacije da nesto sam uradi npr. danas protiv David Luisa, onaj mu uzima loptu ko bebi maloj. E **** misa da je Tevez onde bio bacio bi Luisa ko bebu malu i dao Go. To je ta razlika izmedju Teveza i Dzeke trenutno. Zato je Tevez u prvih 11 a Dzeko klupa nazalost. Odbija se lopta od njega, danas situacija kad je Yaya propustio loptu za Edina od njega se odbi kao od zid, prije se ljepila za njega, bas je imao tu karakteristiku da primi loptu kao nijedan napadac,drugim rijecima najbolje je skidao lopte tj. primao. Ja mu zelim sve najbolje ali od danas nakon sto sam pregledao 14 utakmica, ja molim Boga da Edin postigne jedan ( 1 ) gol u Premiershipu,to je trenutno kako stvari stoje,jednostvano ne vidim mogucnost da Edin postigne svoj prvi pogodak u Premiershipu do sada. Ima do kraja jos puno mora se dosta promjeniti, mora vise raditi na sebi,nece ovdje nista dobiti na poklon ni od saigraca ni od odbranbeni igraca,ni od golmana. Tako da se nadam da ce mu Mancini dati prilika jos u ovih sada 8 utakmica sto imaju do kraja i da postigne sto vise glova, da bude dobar na pes 2012 za ps3. To bi volio, da naprave Edina dobro na pesu, ali mora poceti da radi na sebi jako puno,i da gine za tim golom u Premiershipu,previse mi djeluje ne zainteresovan. Nadam se boljim partijama u buduce,,, Prvi POST.................
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 20 gostiju.