Recimo tebi i takvima je svaki Srbin četnik, samim tim nisi kompetentan i ispadaš iz bilo kakve zdrave rasprave, a pogotovo jer je ovdje riječ o tenisaču iz Srbije.
Novak Đoković
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Novak Đoković
Recimo tebi i takvima je svaki Srbin četnik, samim tim nisi kompetentan i ispadaš iz bilo kakve zdrave rasprave, a pogotovo jer je ovdje riječ o tenisaču iz Srbije.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Meni je vazda Johnny Depp bio odvratan iz nekog neznanog razloga, danas sam dobio odgovor zašto je to tako.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
ma svakim potezom se sve dublje i dublje ukopava. ko ga je.be kad je glup
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
I sta kaze, dao sam intervju a bio pozitivan,eto konja, eto hajvana, direktno igrozio zdravlje novinara i snimatelja a samim tim i njihovih bliznjih. Pu, u pm novače, kad si necovjek dzaba ti da imas 1000 titula! Qrvo jedna!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- AshburtonG
- Kontakt:
Nisam siguran, da li je covjek ovako djetinjasto glup ili sam smatra ostatak svijeta takvim?
Ono sto je sigurno, po hitnom postupku treba zaposlit normalnog PR menadzera. Sve sam mislio da mu je zena kriva, ali slucajuci prije nekoliko dana njen intervju, dosao sam do zakljucka da je zapravo obrnuto.
Ono sto je sigurno, po hitnom postupku treba zaposlit normalnog PR menadzera. Sve sam mislio da mu je zena kriva, ali slucajuci prije nekoliko dana njen intervju, dosao sam do zakljucka da je zapravo obrnuto.
Šta će mu sad PR, haman kraj karijere. Ne može ga niko oprati više. Zauvijek će u očima svijeta ostati upamćen prvo po glupostima, a onda po teniskoj veličini.AshburtonG je napisao/la: ↑16 feb 2022, 17:47Nisam siguran, da li je covjek ovako djetinjasto glup ili sam smatra ostatak svijeta takvim?
- Felixians4
- Kontakt:
Jedan od najvećih živućih bića Jugoistočne Europe,tako će ostati dok je života u Svemiru.
- OldFashioned
- Kontakt:
Reče tipični forum Bošnjo

Malo je rec da je poglup, puno sam se razocaro. Takva licnost, obic pola svijeta, srest i radit sa hiljadama ljudi i onakve gluposti pricat i radit, ne vjerujem.. sta kaze vakciniso sam se ko.klinac nisam antivakser, ahahah, ustvari sve je pokazo sa seansama kod semira
Ja ti kazem kako ce biti u ocima svijeta, prosjecnog Amerikanca, Engleza, Australca, Francuza, Spanca... nikakve veze s Bosnom i Balkanom.
- OldFashioned
- Kontakt:
Aha, važi 

- Felixians4
- Kontakt:
I loša reklama je dobra reklama,ako je ovo zadnje loša reklama.
Tesla ipak. Ali sa sportske strane apsolutno.Felixians4 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:07Jedan od najvećih živućih bića Jugoistočne Europe,tako će ostati dok je života u Svemiru.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Felixians4
- Kontakt:
Jedan od napisah.Arvid je napisao/la: ↑16 feb 2022, 19:02Tesla ipak. Ali sa sportske strane apsolutno.Felixians4 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:07Jedan od najvećih živućih bića Jugoistočne Europe,tako će ostati dok je života u Svemiru.
- OldFashioned
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
tip je potpuno promašio, a moglo je biti jako interesantno, intervjuisao je pogrešnog đokovića

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.