Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Neznam kako ti može biti zanimljivo raditi kao novinar tj. nisam nikad probao, pa možeš mi objasniti kako to ide?
Inače karakte mi se zove Daniel Pacheco, igram u Hajduku. Ove godine ciljamo na titulu, došao je muslimović iz JuveBalkan, Valerie i Klarić iz Dinama.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- samir_tm87
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Neznam kako ti može biti zanimljivo raditi kao novinar tj. nisam nikad probao, pa možeš mi objasniti kako to ide?
Inače karakte mi se zove Daniel Pacheco, igram u Hajduku. Ove godine ciljamo na titulu, došao je muslimović iz JuveBalkan, Valerie i Klarić iz Dinama.
imam slot novinara i fudbalera koji igra u JuveBalkanu, al nezz tog muslimovica
- elninho_resTO
- Kontakt:
pffCarlo je napisao/la:Neznam kako ti može biti zanimljivo raditi kao novinar tj. nisam nikad probao, pa možeš mi objasniti kako to ide?
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Šta bi od ovog jadnog Muslimovića.. nekad najbolji strijelac lige(jake lige
), a sad ga niko neće, pa mora u neke nižerazredne ekipe ići 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- elninho_resTO
- Kontakt:
sta cu , ipak je ova trenutna ekipa jaca od svake ekipe u nasoj 2 ligi , e sad jesil ti mislio na svoj klub u prvoj ili drugoj ligi BiH ili neki treci to je druga stvarSexmachineboy je napisao/la:Šta bi od ovog jadnog Muslimovića.. nekad najbolji strijelac lige(jake lige), a sad ga niko neće, pa mora u neke nižerazredne ekipe ići
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- elninho_resTO
- Kontakt:
http://fkkamikaze.tk/
novi website kluba
novi website kluba
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
jasno je ko dan da bi Modrica svaku ekipu iz hrvatske lige rastimala na faktore.. rastimala..
a fkt. mogli bi i ovo aktivirati.. nekad su bili komentari posle svakog kola, a sad nista
ugl. Bosnia ce da izgubi u ponedeljak
a fkt. mogli bi i ovo aktivirati.. nekad su bili komentari posle svakog kola, a sad nista
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
ja igram u hairlijama... karakter fera YNWA sredinom prosle sezone bio skoro prestao igrati pa sad se vracam pokusavam nadoknaditi propušteno 
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- elninho_resTO
- Kontakt:
primjetio sam , medju prvim asistentima lige , imaces posebnu paznju odmene 4 januarafera je napisao/la:ja igram u hairlijama... karakter fera YNWA sredinom prosle sezone bio skoro prestao igrati pa sad se vracam pokusavam nadoknaditi propušteno
i nezaboravi , stranka te prati , odavno
mi smo dosli do stotke i stalijasno je ko dan da bi Modrica svaku ekipu iz hrvatske lige rastimala na faktore.. rastimala..
a pogledaj malo ove meceve hajduka , mislim ono sve legalno
i juve - bosnia bosnia je pokazala da kako god da igra uvjek bude x tako da neocekujem nista drugo ni sutra
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Balkan United pobjedom protiv Red Bull-a bi mogao zadrzati visoko cetvrto mjesto na tabeli pa cak i da napreduje, jeste da smo imali lagan raspored ali ipak je lijepo vidjeti da bi nakon 4 kola osigurali opstanak koji nam je bio cilj.
Jos je lijepo u novinama vidjeti najbolji assistent Sanel Hrustic
i cak sam na cetvrtom mjestu kod strijelaca, mislim da mi ne gine titula iznenadjenje sezone
Ajmo oziviti ovu temu, u ovoj temi se Daffy i Mesa odlicno slazu a na onoj tamo se ne mogu ocima
Jos je lijepo u novinama vidjeti najbolji assistent Sanel Hrustic
Ajmo oziviti ovu temu, u ovoj temi se Daffy i Mesa odlicno slazu a na onoj tamo se ne mogu ocima
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- samir_tm87
- Kontakt:
gledao sam jadran(flajsmasince) 2541654 puta i modrica bi ih satrla nogama 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Red Bull doveo DCM-a
Moramo se malo pojačati ... Priznajem da je Balkan puno ozbiljnije shvatio 1. ligu nego mi ali ide na bolje 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Da pitam može li se zatražiti negdje tim da vodiš. Moj jaran hoće da trenira neki tim, pa bi volio da uzme 2b ligu BiH. Ali tamo gdje se prikazuju oni timovi kojima treba menađer nikad nema ni jednog tima iz te lige, a u 2b ligi ima bar 10 bot timova 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
neka to ne radi..
da bi se bot team otvorio prvo se mora registorvati 1 gk, 5 defanzivaca, 5 veznjaka i 3 napadaca (znaci od registracije da nemaju kluba uopste) i tada se formira novi klub.. u ovo vrijeme to je u 95% slucajeva sve inaktivni igraci..
bolje mu je da uzme neki klub u 2a ligi.. kasnije ce zaliti jer ce moci lagano otici u prvu ligu a da nema prave konkurencije.. a bez konkurencije nema ni jakih timova..
da bi se bot team otvorio prvo se mora registorvati 1 gk, 5 defanzivaca, 5 veznjaka i 3 napadaca (znaci od registracije da nemaju kluba uopste) i tada se formira novi klub.. u ovo vrijeme to je u 95% slucajeva sve inaktivni igraci..
bolje mu je da uzme neki klub u 2a ligi.. kasnije ce zaliti jer ce moci lagano otici u prvu ligu a da nema prave konkurencije.. a bez konkurencije nema ni jakih timova..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Jbg u 2a ligi nema slobodnih klubova, valjda. Ma nezz valjda on sa svojim razredom htio praviti neku ukipu, pa da se malo zezaju, nemam pojma. Valjda će biti nešto,jako malo ekipa je slobodno u zadnje vrijeme.
- senad_flamin
- Kontakt:
Nesto sam malo gledao SRB ligu 1. i 2A i primjetio sam prinmjer
Zmaj od Bosne
Total Transfer Value 150 401 825
Team Account Balance 87 524 440
Total Asset Value 237 926 265
i Red Star
Total Transfer Value 236 994 509
Team Account Balance 178 989 116
Total Asset Value 415 983 625
ovo je primjer prvih ekipa a inace kod njih i u drugoj ligi se radi sa dosta novca !
nezz sad valjda su im i timovi vise popunjeni !
Zmaj od Bosne
Total Transfer Value 150 401 825
Team Account Balance 87 524 440
Total Asset Value 237 926 265
i Red Star
Total Transfer Value 236 994 509
Team Account Balance 178 989 116
Total Asset Value 415 983 625
ovo je primjer prvih ekipa a inace kod njih i u drugoj ligi se radi sa dosta novca !
nezz sad valjda su im i timovi vise popunjeni !
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
najbolji igrac RED STARA http://footballidentity.com/Player/Play ... px?id=3981
najbolji Zmaja Od Bosnehttp://footballidentity.com/Player/Play ... px?id=8120
PO OCJENAMA

najbolji Zmaja Od Bosnehttp://footballidentity.com/Player/Play ... px?id=8120
PO OCJENAMA
-RIVALDO-
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hahaha, ma ne možeš porediti našu ligu sa njihovom, nikako.
Nego, šta bi od one ekipe JuveBalkan Primavera. Ja kontam neki dobar projekat, ono njesra obično.

Nego, šta bi od one ekipe JuveBalkan Primavera. Ja kontam neki dobar projekat, ono njesra obično.
- senad_flamin
- Kontakt:
Sexmachineboy je napisao/la:Hahaha, ma ne možeš porediti našu ligu sa njihovom, nikako.![]()
Nego, šta bi od one ekipe JuveBalkan Primavera. Ja kontam neki dobar projekat, ono njesra obično.![]()
Vidim i ja da je velika razlika!
Ma i ja sam danas malo gledao ekipu JuveBalkan Pri. ma slabo ono Daffy jedino dobar ono malo ne aktivno malo lose !
Modrica najozbiljnija uz Celik !
-RIVALDO-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.