NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

fan82
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la fan82 » 05 jun 2013, 09:45

ALBOX je napisao/la:jest al kad bi dodali sad 6 bodova protiv Krajisnika koji je istupio??????
al ovo za brku ne znam sto se osjecate ko ovcice ja nisam ni vjerovao u to
pa prema tome ......nisam ni iznevjeren jer ne glasam samo znam da je bilo super utakmica
na Lukama ....SRETNO BRATSTVO DANAS U ZIVINICAMA ...
POTPIS ;)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 05 jun 2013, 10:11

Ovdje se spominju ranije sezone i broj bodova a Krajišnik je istupio ove sezone. A i još nije završena službeno jer ima još jedno kolo. Biće danas guravo skroz jer te male ekipe napale se kad i dođe neko ko Bratstvo :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 05 jun 2013, 19:42

1/2 finale kupa TK; MRAMOR-SLOBODA I BRATSTVO-MLADOST M.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 05 jun 2013, 20:21

Rezultati Mramor - Sloga
Priluk - Bratstvo...

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 05 jun 2013, 21:04

Priluk - Bratstvo 1:1 ...Bratstvo proslo nakon izvodjena penala 5-4

Strijelci za bratstvo kako sam dobio informaciju pomocnog trenera su:

Šuša,Timkov,Pantic,Kadic i Mevkic

Sledeci susret igraju Bratstvo i Malesici sledeca srijeda

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 06 jun 2013, 23:34

Mirsad Mico Halilovic hvala djeci kad su zadovoljnja mojim radom i imaju jludi koji su kopotentni da donose mišljenje o mom radu a ne drvo sječi koji po čitav dan nose okorke. ti nećeš nikad kao ja igrat u višem rangu,,sudit prvu ligu federacije i biti trener u nk bratstvu ...Vidjeti više
Juni 30, 2012 u 12:33prije podne · Sviđa mi se · PROČITAJTE PISMENOST TRENERA PIONIRA(kopotentni,drvo sječa)

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 07 jun 2013, 17:11

Pa ovo je nevjerovatno ne mogu da ne napisem ali ovo je ljudi tolika bolest da se samo rasparavlja o (dasi,nekom mici nekoj sefici) pa niko klub ni igrace nije spomenuo godinu dana,bolsesnici carsijski napisite ko treba ostat ko otic s kim se pojacat **** li vam ovi svi pomenuti sve po redu vise (dosadni bolesnici vise)...pogledajte druge teme i vidite o cemu ljudi pisu..i gonite se vise u pm i vi i nacelnik,sefica,mico,sejo,fudo.. PA BOZE IMALI I KO ŽIV NA FORUMU DA VOLIO KLUB "BRATSTVO" i da o tome pisete BOOOOOOLLLLLEEEESSSSSNNNNIIICCCCIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 jun 2013, 17:14

Hahaha, "kopotentni" i "drvo sječi" su mi omiljeni. :lol:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 07 jun 2013, 18:11

:lol: :lol: :lol: Pa takvi nam i vladaju klubom: Mićo, Čokora, Brada, Šamija i kompanija. Da su normalni ljudi u klubu i zaslužni bivši fudbaleri tip Jurice, Ferida itd. ne sumnjam da bi posjeta bila bar duplo veća a Bratstvo bi imalo neki renome i ugled. A ne ovako da nam se ljudi smiju ko nam je sve u klubu :lol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 jun 2013, 21:42

nino hrastek je napisao/la:Pa ovo je nevjerovatno ne mogu da ne napisem ali ovo je ljudi tolika bolest da se samo rasparavlja o (dasi,nekom mici nekoj sefici) pa niko klub ni igrace nije spomenuo godinu dana,bolsesnici carsijski napisite ko treba ostat ko otic s kim se pojacat **** li vam ovi svi pomenuti sve po redu vise (dosadni bolesnici vise)...pogledajte druge teme i vidite o cemu ljudi pisu..i gonite se vise u pm i vi i nacelnik,sefica,mico,sejo,fudo.. PA BOZE IMALI I KO ŽIV NA FORUMU DA VOLIO KLUB "BRATSTVO" i da o tome pisete BOOOOOOLLLLLEEEESSSSSNNNNIIICCCCIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je forum i ljudi imaju drugačije mišljenje to moraš znat,nije lijepo s tvoje strane da šalješ ljude u pm iz razloga što se neslažu sa koncepcijom razvoja kluba,,,,to čto pojedinci koriste klub za svoje interese tebi i sličnim ne smeta,to što u prvih 11 često se desi da su samo šuša i kadija djeca kluba,,,što se galerija smiješnih likova mota oko kluba,,,pa ovakva koncepcija jednostavno ne privlači publiku na stadion štzo se vidi iz posjeta,,,

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 07 jun 2013, 23:19

Mozda malo da pregledas posjete i broj gledalaca da se ne blamiras ???????

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 08 jun 2013, 10:07

nino hrastek je napisao/la:Pa ovo je nevjerovatno ne mogu da ne napisem ali ovo je ljudi tolika bolest da se samo rasparavlja o (dasi,nekom mici nekoj sefici) pa niko klub ni igrace nije spomenuo godinu dana,bolsesnici carsijski napisite ko treba ostat ko otic s kim se pojacat **** li vam ovi svi pomenuti sve po redu vise (dosadni bolesnici vise)...pogledajte druge teme i vidite o cemu ljudi pisu..i gonite se vise u pm i vi i nacelnik,sefica,mico,sejo,fudo.. PA BOZE IMALI I KO ŽIV NA FORUMU DA VOLIO KLUB "BRATSTVO" i da o tome pisete BOOOOOOLLLLLEEEESSSSSNNNNIIICCCCIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno ne znam koji je tvoj problem, daj covjece ako si toliko glup da ne mozes shvatiti sta se radi u klubu, ne znam eto. :( :cry:

:lol: :lol: :lol: :lol: :D 8-)

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 08 jun 2013, 10:25

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
vitezovi93 je napisao/la:dodite da se najedemo napijemo :) svi ste dobrodosli...
Dolazi nas jedan minibus :D Znaci ima da se odvalimo ;)
Vidimo se u subotu, ono navijacki nadam se da cete nam pustit, da zavrsimo treci, to bi bio najveci uspjeh kluba poslije rata :D 8-)

MG '86
Dobrodošli u Vitez. Nakon utakmice i dodjele pehara i medalja idemo na gradski trg, nadamo se da ćete nam se pridružiti. Bit će cuge, klope...pa računajte ostati :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 08 jun 2013, 11:13

Dodite danas u sto vecem broju da proslavimo skupa :) utakmica je danas vise humanitarnog karaktera,naime sav prihod od ulaznica ide oboljeloj djevojcici od leukemije... Nakon podjele pehara i ceremonije na stadionu,slavlje se seli na gradski trg gdje ce biti fešta,uglavnom za popit i pojest se ne brinite,sve dabe kako sam informiran.to pocinje nakon zavrsetka utakmica,pa bi bilo dobro da ostanete :D pa onda lagano za gracanicu kad se napijete :mrgreen:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 08 jun 2013, 11:37

Hvala na pozivu. Ja sam mislio doći autom ali iskrslo mi je nešto i neću moći doći. Još jednom čestitke na zasluženom ulasku u PL. Bili ste dominantni i za klasu bolji od svih ostalih

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 jun 2013, 11:58

šta bi jesu li krenuli Marokanci :D ne navijaju na domaćim a idu u Vitez :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 08 jun 2013, 15:41

Benjo_AFC86 je napisao/la:šta bi jesu li krenuli Marokanci :D ne navijaju na domaćim a idu u Vitez :D
A ti si to bio na nekoj domaćoj utakmici Bratstva pa znaš da oni navijaju ili ne navijaju. Džaba se provaljuješ dečko :mrgreen:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 jun 2013, 16:20

Benjo_AFC86 je napisao/la:šta bi jesu li krenuli Marokanci :D ne navijaju na domaćim a idu u Vitez :D
OOO vidi ko se vratio :lol: :lol: :lol: otkud ti benjo pa ti rece prosle godine
da neces vise biti u prvoj federalnioj kad ono :o :o :o :mrgreen:

i jos ja sta su vec otisli u Vitez nisu ko srebrnicki indijanci
ne dodose ni nnavijaci a ni igraci neki dan u Malesice na kup :lol: :lol: :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 jun 2013, 17:23

ALBOX je napisao/la:
i jos ja sta su vec otisli u Vitez nisu ko srebrnicki indijanci
ne dodose ni nnavijaci a ni igraci neki dan u Malesice na kup :lol: :lol: :lol:

Da, vrlo si inteligentan momak.. Za tvoju informaciju ti indijanci su išli i na gostovanja 500 kilometara duga a pobjede nije bilo, a kako vidim na ovim snimcima Prve lige hvala Bogu ljudi stavili na yt, tamo gdje je dio Marokanaca ima ih jedno 5 ;)

Kakve veze imaju navijači sa Malešićima ako je odgođena utakmica.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 jun 2013, 17:27

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Kakve veze imaju navijači sa Malešićima ako je odgođena utakmica.. :lol:
odgođena utakmica ... :D :D :D :D
TOLIKO O PREMIER LIGASIMA koji nisu dosli na utakmicu kupa u Malesice ;)
Benjo DOBRO DOSLI NAZAD :D nadam se da u toku prvenstva nece biti opet za vas "odgodenih utakmica" :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.