Bolje da si to vrijeme proveo da napravis kakav dobar avatar sa likom Miralema, nego taj stripovski uradak.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- moustapha
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
@hordas77,
Bolje da si to vrijeme proveo da napravis kakav dobar avatar sa likom Miralema, nego taj stripovski uradak.
#divovi
Naprimjer nesto kao moj avatar,koji vec mjesecima visi ovdje,al tek je sad postao mega-popularan 
Rotor Volgograd...
"Bosnom behar probeharao, Miralem Pereza razočarao" 
Pita Kaka Ronalda: Hos izlazit veceras?
Kaze: Necu, ima Lyon na tv-u...... hahahhahahaha
× Plava krv ispod koze ×
- miralem444
- Kontakt:
hahahahahaah....bas me nasmijaa odlicna sala...hehehehe...jes im ga pjanke stavio da valja...MaliMemo je napisao/la:"Bosnom behar probeharao, Miralem Pereza razočarao"
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Piše: A. Beganović
Petak, 12.03.10. 07:29.
Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Lyona, Miralem Pjanić, nakon veličanstvene predstave na Bernabeu izjavio je da pogodak kojim je uništio snove Realu poklanja svim Bosancima i Hercegovcima.
"Ovaj gol poklanjam svojoj zemlji, svom narodu, Bosni i Hercegovini!", rekao je Pjanić za San te se osvrnuo na moguće suparnike u četvrfinalu Lige prvaka.
"Svejedno nam je koga ćemo dobiti. Nema lakih protivnika, ali ni favorita. Možda bi nam Bajern izgledao najpovoljniji, makar ništa ne mora značiti. Možemo proći bilo koga, jer je Real slovio kao najbolja ekipa u Evropi. Pokazali smo da možemo i protiv najboljih", zaključio je Pjanić.
BRAVO KRALJUUUU
Petak, 12.03.10. 07:29.
Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Lyona, Miralem Pjanić, nakon veličanstvene predstave na Bernabeu izjavio je da pogodak kojim je uništio snove Realu poklanja svim Bosancima i Hercegovcima.
"Ovaj gol poklanjam svojoj zemlji, svom narodu, Bosni i Hercegovini!", rekao je Pjanić za San te se osvrnuo na moguće suparnike u četvrfinalu Lige prvaka.
"Svejedno nam je koga ćemo dobiti. Nema lakih protivnika, ali ni favorita. Možda bi nam Bajern izgledao najpovoljniji, makar ništa ne mora značiti. Možemo proći bilo koga, jer je Real slovio kao najbolja ekipa u Evropi. Pokazali smo da možemo i protiv najboljih", zaključio je Pjanić.
BRAVO KRALJUUUU
Rotor Volgograd...
Bojan Krkic 28.8.1990.
Miralem Pjanic 02.4.1990.
krkica su toliko mediji napumpali, a cini mi se da ce pjana postati veci igrac od njega. Isto su godiste, par mjeseci razlike, krkic dobija sansu na kapaljku u barci dok je pjana standardan u prvih 11 Lyona.
Miralem Pjanic 02.4.1990.
krkica su toliko mediji napumpali, a cini mi se da ce pjana postati veci igrac od njega. Isto su godiste, par mjeseci razlike, krkic dobija sansu na kapaljku u barci dok je pjana standardan u prvih 11 Lyona.
Naravno da je bolji od Krkića.
Miraleme, i ja bih volio da Bayern igra sa vama
Da ne bi bilo kao i sa Realovcima.Neutral je napisao/la:Naravno da je bolji od Krkića.
Od 3-0 pa do 5-0 za Real na S.Bernabeu.
I tako 99% ''pucanstva'' je mislilo.Dok im Pjana ne sheba infrastrukturu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nema šanse
Problem je što mi poštujemo svaku ekipu, a ne da ćemo ih demolirati. Drugo sam ja, koji je optimističan pred utakmicu i uvijek očekuje veliku pobijedu, ali realno govoreći i sa pravim ulaskom u utakmicu, mislim da je ipak Lyon iza Bayerna. No, sačekajmo ako Bog da preostale utakmice i izvlačenja, pa da vidimo kako će se situacija odvijati. Već mi nedostaje Bastian, ko bi to rekao, neće igrati prvu utakmicu. Ja bih volio Bordeauxa, revange
Problem je što mi poštujemo svaku ekipu, a ne da ćemo ih demolirati. Drugo sam ja, koji je optimističan pred utakmicu i uvijek očekuje veliku pobijedu, ali realno govoreći i sa pravim ulaskom u utakmicu, mislim da je ipak Lyon iza Bayerna. No, sačekajmo ako Bog da preostale utakmice i izvlačenja, pa da vidimo kako će se situacija odvijati. Već mi nedostaje Bastian, ko bi to rekao, neće igrati prvu utakmicu. Ja bih volio Bordeauxa, revange
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
to pjanke kraljudemir44 je napisao/la: "Ovaj gol poklanjam svojoj zemlji, svom narodu, Bosni i Hercegovini!", rekao je Pjanić za San te se osvrnuo na moguće suparnike u četvrfinalu Lige prvaka.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uglavnom imamo ugodno iskustvo sa Lyonom.Neutral je napisao/la:Nema šanse![]()
Miraleme majstore. Napravio si razor u Realu. Zbog tebe izbijaju svadje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
MIRE HVALA TI.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
Realno momak razmislja.demir44 je napisao/la:"Možda bi nam Bajern izgledao najpovoljniji"
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Valjda je Bordeaux najpovoljniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na pocetku utakmice, cijeli stadion skandirao "Pjanic, Pjanic, Pjanic"... 
Jel ovaj Miralemov ''zemljak '' Lovren udje tu trava ne raste
Kloca stavili kao stopera
Zato i gube.
Kloca stavili kao stopera
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa kako je Pjanic odigrao,slabo ga hvalite 
Ceka Pjana novu bogatu zrtvu.delija je napisao/la:Pa kako je Pjanic odigrao,slabo ga hvalite
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
njemackuharishp je napisao/la:Ceka Pjana novu bogatu zrtvu.delija je napisao/la:Pa kako je Pjanic odigrao,slabo ga hvalite
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz, legendarnadruga, MostarNeretva, sagitarius i 47 gostiju.