18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Jace tekme igrati ovako uz dosta presinga, agresivne igre i bacanja stovise lopti na bokove
------------------------beg------------------------
Zahir/Mujdza---Spaha----Bico----Rusiljende--
-------------Besic--------Salihovic----------------
----Hajrovic--------Pjanic--------Lulic----------
------------------ -Panj------------------------------
Za slabije tekme igrati klasicnu 4-4-2, znaci povuci Pjanu nazad na CM poziciju, Besica naprijed malo ali da rola def. veznog i dalje vazi i umjesto Salihovica staviti Ibisevica kojeg naravno pomjeravamo naprijed.
Bolje ne moze, barem sa mojeg gledista.
Za slabije tekme igrati klasicnu 4-4-2, znaci povuci Pjanu nazad na CM poziciju, Besica naprijed malo ali da rola def. veznog i dalje vazi i umjesto Salihovica staviti Ibisevica kojeg naravno pomjeravamo naprijed.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
tako ti je kod nas ,jednu utakmicu si kloc ,drugu vec najbolji na svijetu i tako sve u krugbacelonafan je napisao/la:kako mu se poklopila generacija kad je Edin kloc a jos imamo i demo na haha ironican si,protiv ARGENTINE smo igrali mi smo za njih smjesni mislim na njihove medije pa vidi gdje sve ti ljudi igraju dajte malo realni budite,cuj Dzeko kloc pogledaj zadnji nas mec u Litvaniji i kako smo dali go mozda je postao kloc za mjesec danaTihi je napisao/la:Ovaj edin je fakat kloc. Vise je demon imo dodavanja i dodira loptom nego on. A pape nema.damu da ga izvede... Uvijek sam bio pri stavu i ostajem da pape nema pojma kao trener. To sto mu se generacija poklopila s talentom pojedinih igraca i izrazito laka grupa moze samo zahvaliti dragom Allahu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ja licno smatram da ova reprezentacija da bi postigla maksimum mora zrtvovati jednog napadaca za to prirodno desno krilo, a da se Pjanic povuce u sredinu gdje svakako stalno i jeste. Time bi se zatvorila ta desna strana i defanzivno bi bili mnogo stabilniji, no nedostatak napadaca da odvlaci paznju stoperima bi se sigurno osjetio.
PRotiv ovakvih repki koje imaju brze i agilne napadace bi dakle po meni morali zrtvovati napadaca, dok protiv reprezentacija koje imaju robusnije i sporije napadace koji nisu opasni s krila, bi se moglo i dalje igrati ovako. Sve dakle zavisi od protivnika. Mislim da imamo kvalitet da drzimo loptu protiv skoro svake repke sa petoricom u sredini.
PRotiv ovakvih repki koje imaju brze i agilne napadace bi dakle po meni morali zrtvovati napadaca, dok protiv reprezentacija koje imaju robusnije i sporije napadace koji nisu opasni s krila, bi se moglo i dalje igrati ovako. Sve dakle zavisi od protivnika. Mislim da imamo kvalitet da drzimo loptu protiv skoro svake repke sa petoricom u sredini.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Da se primjetiti da je mnogo instant navijaca, zeljnih instant rezultata. Ko ne shvata da se mi jos uvijek ucimo igrati lopte na ovom nivou neka jos tri puta razmisli ... Kada ostanemo bez Mujdze, Lulica i Salihovica, totalno smo slabi, bez obzira na protivnika.
Mogli smo biti i konkretniji al da se ovakva rasprava vodi .. Dzeku je Amra malo umorila ovo par dana i decko nije imao energije za nesto konkretnije. To sto pojedini niste dosli u fazu razmjene tjelesnih tekucina i ne znate sta to znaci, bice bolje ... Mada, meni licno se cini da se Dzekson posvadjao sa hanumom, nije bio bas svoj ...
Mogli smo biti i konkretniji al da se ovakva rasprava vodi .. Dzeku je Amra malo umorila ovo par dana i decko nije imao energije za nesto konkretnije. To sto pojedini niste dosli u fazu razmjene tjelesnih tekucina i ne znate sta to znaci, bice bolje ... Mada, meni licno se cini da se Dzekson posvadjao sa hanumom, nije bio bas svoj ...
Hajde šta se sikirate. Ovo je bilo samo taktičko zavaravanje. Razvalit ćemo ih u Brazilu. 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bola pili smrkali i guzili kurave po SAD-u. Zalibo njih taki za utakmicu. Nece niko da se povrijedi. Igrali ko pice a oni gatari zakrvili i pokazali kako se bori za drzavu
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 19 nov 2013, 04:54, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Ako Sušić bude ovako tvrdoglav u vezi Misimovića neće nas bit nigdje na svjetskom. Ako smo se već kvalifikovali ne moramo se predavat pola godine prije početka SP. Nadam se da Vršajević igra samo zato što stvarno nemamo nikog na desno beku...al taj čovjek je stvarno preloš, nije on kalibar ni za back up-a. Ovo ostalo se može popravit, solidni su nam igrači, al Misimović NE SMIJE igrat prvu postavu...to mjesto definitivno zaslužuje Hajrović. Pa u ovoj utakmici je cijeli vezni red trčo za Misketom i ganjali njegove igrače. Miske hvala ti al odradi SP i sretno ti bilo u životu.
- invincible1921
- Kontakt:
1.AKO VISE VIDIM MISIMOVICA U PRVIH 11 PROTIV REP, KOJA JE IOLE OZBILJNA POTRUDICU SE DA NADJEM BROJ OD PAPETA I DA MU KAZEM PAR STVARI
PA KOJI KU.R.A.C SSTA JE FAZON ?? JEL SKRIVENA KAMERA ?? COVJEK NE MOZE DA TRCI U 30toj A JOS BI TREBO KO DA ZAUSTAVI DI MARIU I UZME KOJU LOPTU
2.VALJDA JE SVIMA JASNO DA MI SA 2 SPICA NE MOZEMO IGRAT KAD JE NEKO JACI OD NAS.IBISEVIC JE IMAO UCINAK OD 15 IZGULBJENIH LOPTI JEDNOG CENTARSUTA U POKUSAJU I 5 PRIMANJA OD DRVENU NOGU,JOS DA DODAM I DA JE USPIO USRATI 3 DOBRE KOTNRE I PROMASITI 100% SANSU.SHVATITE DA GA VEDO NECE DAT AKO NIJE SA METAR U PRAZNU MREZU,A TAKVA SANSA PROTIV npr ARGENTINE BI SE UKAZALA NAKON 5 DO 6 DANA IGRANJA
3.DZEKO SE NIJE TRUDIO I ZAMJERAM MU DO BOGA ZBOG TOGA,ALI KRIVITI NJEGA ZA NEKU LOSU IGRU KAD ZNAS DA MISIMOVIC NIJE USPIO DA PREDJE NA PROTIVNICKU POLOVINU A MI VEC PRODALI LOPTU I DA PJANIC NIJE USPIO DVA PASA ODIGRAT JE U NAJMANJU RUKU SMIJESNO.PA NISTE VALJDA OCEKIVALI DA UZEM SAM I PRODJE 5 IGRACA,I ONO LOPTI STO JE TREBO DA DOBIJE VEDO JE BIO TU DA USERE
4.AVDIJA OPRAVDO OCEKIVANJA,LJUDI PROLAZILI KAKO SU HTJELI,I KAKO SU MOGLI IZVILI SE.
5.KOLOSINCU,VISCI I MEDUNJANIU SVAKA CAST ZA SVE POKAZANO VCRS POSEBNO DEBITANTU
6.SPAHIC I BICAKCIC SOLIDNI ALI I DIREKTNI KRIVCI ZA GOLOVE,POGOTOVO SPAHIC ZA PRVI RADI ONAKVOG AMATERSKOG POKUSAJA IZBACIVANJA LOPTE
2.VALJDA JE SVIMA JASNO DA MI SA 2 SPICA NE MOZEMO IGRAT KAD JE NEKO JACI OD NAS.IBISEVIC JE IMAO UCINAK OD 15 IZGULBJENIH LOPTI JEDNOG CENTARSUTA U POKUSAJU I 5 PRIMANJA OD DRVENU NOGU,JOS DA DODAM I DA JE USPIO USRATI 3 DOBRE KOTNRE I PROMASITI 100% SANSU.SHVATITE DA GA VEDO NECE DAT AKO NIJE SA METAR U PRAZNU MREZU,A TAKVA SANSA PROTIV npr ARGENTINE BI SE UKAZALA NAKON 5 DO 6 DANA IGRANJA
3.DZEKO SE NIJE TRUDIO I ZAMJERAM MU DO BOGA ZBOG TOGA,ALI KRIVITI NJEGA ZA NEKU LOSU IGRU KAD ZNAS DA MISIMOVIC NIJE USPIO DA PREDJE NA PROTIVNICKU POLOVINU A MI VEC PRODALI LOPTU I DA PJANIC NIJE USPIO DVA PASA ODIGRAT JE U NAJMANJU RUKU SMIJESNO.PA NISTE VALJDA OCEKIVALI DA UZEM SAM I PRODJE 5 IGRACA,I ONO LOPTI STO JE TREBO DA DOBIJE VEDO JE BIO TU DA USERE
4.AVDIJA OPRAVDO OCEKIVANJA,LJUDI PROLAZILI KAKO SU HTJELI,I KAKO SU MOGLI IZVILI SE.
5.KOLOSINCU,VISCI I MEDUNJANIU SVAKA CAST ZA SVE POKAZANO VCRS POSEBNO DEBITANTU
6.SPAHIC I BICAKCIC SOLIDNI ALI I DIREKTNI KRIVCI ZA GOLOVE,POGOTOVO SPAHIC ZA PRVI RADI ONAKVOG AMATERSKOG POKUSAJA IZBACIVANJA LOPTE
=\_1921_/=
Sta ima veze sto je Aguero bolji po formi od Messija sad ? Messi da je veceras zaigrao s jednom nogom, mi bi imali 2 manje igraca na terenuchi3llo je napisao/la:Ma dobro je ovo, bice puno bolje sa Lulom i Mujdzom, iako je mali Edin strasno idgrao, jedini u ofanzivi valjao. Al Lula je zvijer i u odbrani.
Sta koji **** pljujete Dzeku, kaze onaj jedan nece ga pitat loptama i stvarat mu sanse, ovaj drugi govori Dzeko nosioc igre podbacio, istina nije ni blizu svom najboljem bio veceras, al normalno da ce ga pitat, pa on je klasicni Target Man napadac, trpaj ga i trpace, 2 lopte da valja nije dobio...
Pjanica volim ko brata, al se veceras nije vidio, i to je najveci razlog losoj igri unaprijed, hem sto ga gusi miske hem sto je bio prelos. Vedu pljujete.... boze sacuvaj. Vedo je Pippo, nemozete ocekivati majstorije od njega, on je tu da pokupi otpadak i snadje se u sesnest, a mi lopte u sesnest nismo imali....
Seo me odusevio, kakav lik, rusi sve zivo![]()
nemre to normalno izgledat kad mi igramo neku kvazi formaciju
Beg
Kurt0n.......Bico............Spaha...........Seo
................Medo............Pjana
......................Miske...............Visca
...............Vedo............Edin
Dje ovo ima, mi desnog krila nismo imali dok je usao Izet, ne igramo 4 3 3 vec neku nenormalnu 442 sa jednim krilom i Misketom i Vedom ko satro krilima satro veznim/napadacem.. Miske mora na klupu ako ce igrat vedo i edin...
Mjesto Misketa Izet, mjesto Avdije Mensur, mjesto Visce Lula, i eventualno Sejo mjesto Mede, mada moze i Medo solidno igrat ovo sto sad igra, bio je jedan od boljih na terenu. To se meni cini kao idealno. Al me strah ovih Papetovih pulena.....
Kako god, htjeli smo vidjeti kako stojimo sa najjacim ekipama svijeta, saznali smo. Stojimo na vrlo tankom ledu kad je tu Svrsaj. Ne krivim samo njega ali isto tako ni jedna, ama bas ni jedna nije prosla Rusioca.. Svaki, al svaki **** napad i prilika za njih je otisla po lijevoj, il Avdija kasni, il ga nema, a kad ga ima, ko da ga nema...
Ja nisam previse razocaran, samo naprijed Zmajevi. Jedva cekam **** Brazi.
Ohanite sa pljuvanjem, moze se biti realan, a moze se biti i retardirani pljuvac, koji vam je qrac. Prijateljska je utakmica. U Americi...
A sto se tice Messija, pa Aguero je trenutno, po formi, bolji..
27.10.2020
Nije mi zao poraza jer se desava ali ako necemo izvlaciti pouke iz ovakvih utakmica zasto ih onda i igrati.
Begovic nas je spasio sramote (uokvirite izjavu i okacite na zid)
Znam da ce me neki pojesti sto ovo ponavljam ali ljudi Vrsajevic nemoze igrati za reprezentaciju. Radije da igramo sa 10 igraca pa da se igraci reorganizuju ali dati Avdi odgovornost da cuva desnu stranu je medvjedja usluga za ostale igrace. Oba gola smo primila sa njegove strane i njegovom krivicom a mogli smo i puno vise koliko je duvalo. Argentinci su to skontali i namjerno ga jos i forsirali. Molim boga da se Mujdza i Vranjes sto prije oporave jer ovo zaista nemoze ovako.
Miske je prespor za utakmice ovakvog nivoa i Hajrovic mora biti ispred njega za utakmice gdje je brzina vaznija od mazenja lopte.
Pjanic se danas nije ni vidio. Je li momak uopste igrao. Ne kontam razlog ali mozda se vracamo na onu ideju da Pjanic i Misimovic nemogu igrati zajedno. Mislim da je to i tacno i netacno. Problem je sto Susic ne postavlja tim shodno protivniku vec ubaci standardne igrace pa ako upali, upali. Danas nije.
Medunjanin je bio jedan od boljih danas. Mislim da ga Susic ispravno forsira na poziciji koja mu sve vise postaje prirodna. Mozda i napravi od njega zadnjeg veznog
Kolasinac je bedem. Nisam puno ocekivao od momka a u svom prvom nastupu je dokazao zasto ga ljudi dizu visoko. Zaista fantastican dobitak za repku jos od Pjanica ili Hajrovica
Vedo se danas trudio kao i uvijek ali mislim da je psiholoski pritisak bio prevelik. Nedostajala mu je koncentracija u najvaznijim trenutcima. Inace grizao kao i uvijek i zao mi je sto nije ga uvalio. Bio bi puno vazno za njegovo samopouzdanje
Ostali, kolektivno oko prosjeka.
I da, Dzeko na kraju iako nije zasluzio ni spominjanje, odigrao pic.asto. Hajde da je pokusao nesto pa da je promasio ili pogrijesio. Prosto odvratno je izgledalo kako saigraci oko njega letaju a on se setka. Nerazumijem sta se desava sa njim. Sjedi na klupi Citija i umjesto da koristi ove prilike da se dokaze upravo pred i protiv svojih saigraca (Zaballeta) ili direktne konkurencije (Aguera) izlazi na teren kao da je dosao na laksi trening. Nadam se da ce promjeniti klub na zimu cisto da mu se vrati zelja za fudbalom. U protivnom moze objesiti karijeru o klin.
I jos nesto, Aguero je proljev od covjeka. Ne zbog golova, naravno, vec sto je trebao dobiti crveni za ono ritanje Spahica kao sto bi i dobio da se igrala iole vaznija utakmica. Zelim mu visestruki prelom noge dan prije pocetka svjetskog prvenstva.
Begovic nas je spasio sramote (uokvirite izjavu i okacite na zid)
Znam da ce me neki pojesti sto ovo ponavljam ali ljudi Vrsajevic nemoze igrati za reprezentaciju. Radije da igramo sa 10 igraca pa da se igraci reorganizuju ali dati Avdi odgovornost da cuva desnu stranu je medvjedja usluga za ostale igrace. Oba gola smo primila sa njegove strane i njegovom krivicom a mogli smo i puno vise koliko je duvalo. Argentinci su to skontali i namjerno ga jos i forsirali. Molim boga da se Mujdza i Vranjes sto prije oporave jer ovo zaista nemoze ovako.
Miske je prespor za utakmice ovakvog nivoa i Hajrovic mora biti ispred njega za utakmice gdje je brzina vaznija od mazenja lopte.
Pjanic se danas nije ni vidio. Je li momak uopste igrao. Ne kontam razlog ali mozda se vracamo na onu ideju da Pjanic i Misimovic nemogu igrati zajedno. Mislim da je to i tacno i netacno. Problem je sto Susic ne postavlja tim shodno protivniku vec ubaci standardne igrace pa ako upali, upali. Danas nije.
Medunjanin je bio jedan od boljih danas. Mislim da ga Susic ispravno forsira na poziciji koja mu sve vise postaje prirodna. Mozda i napravi od njega zadnjeg veznog
Kolasinac je bedem. Nisam puno ocekivao od momka a u svom prvom nastupu je dokazao zasto ga ljudi dizu visoko. Zaista fantastican dobitak za repku jos od Pjanica ili Hajrovica
Vedo se danas trudio kao i uvijek ali mislim da je psiholoski pritisak bio prevelik. Nedostajala mu je koncentracija u najvaznijim trenutcima. Inace grizao kao i uvijek i zao mi je sto nije ga uvalio. Bio bi puno vazno za njegovo samopouzdanje
Ostali, kolektivno oko prosjeka.
I da, Dzeko na kraju iako nije zasluzio ni spominjanje, odigrao pic.asto. Hajde da je pokusao nesto pa da je promasio ili pogrijesio. Prosto odvratno je izgledalo kako saigraci oko njega letaju a on se setka. Nerazumijem sta se desava sa njim. Sjedi na klupi Citija i umjesto da koristi ove prilike da se dokaze upravo pred i protiv svojih saigraca (Zaballeta) ili direktne konkurencije (Aguera) izlazi na teren kao da je dosao na laksi trening. Nadam se da ce promjeniti klub na zimu cisto da mu se vrati zelja za fudbalom. U protivnom moze objesiti karijeru o klin.
I jos nesto, Aguero je proljev od covjeka. Ne zbog golova, naravno, vec sto je trebao dobiti crveni za ono ritanje Spahica kao sto bi i dobio da se igrala iole vaznija utakmica. Zelim mu visestruki prelom noge dan prije pocetka svjetskog prvenstva.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ko je panj? Dzeko ili Ibisevic? Ibisevica je danas lopta tukla, toliko o njemu. A ovi sto se pitaju zasto se Misimovic kritikuje. Kritikuje se, jer su mu rekacije i brzina 650984 nivoa ispod svakih ocekivanja.AjsKjub je napisao/la:Jace tekme igrati ovako uz dosta presinga, agresivne igre i bacanja stovise lopti na bokove
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- anonymousHD
- Kontakt:
Jedina glupa stvar koju si napisao. Iskreno Spahić je išao otvorenim džon na njega i udario ga je. Ipak prijateljska je utakmica, nije trebao ići tako oštro, a što mu je Aguero vratio je apsolutno normalno i ja bi, pa ne znam ko da je.Dado je napisao/la:I jos nesto, Aguero je proljev od covjeka. Ne zbog golova, naravno, vec sto je trebao dobiti crveni za ono ritanje Spahica kao sto bi i dobio da se igrala iole vaznija utakmica. Zelim mu visestruki prelom noge dan prije pocetka svjetskog prvenstva.
Ne zaboravi i napucavanje panja u glavuDonCorleone je napisao/la:Ko je panj? Dzeko ili Ibisevic? Ibisevica je danas lopta tukla, toliko o njemu. A ovi sto se pitaju zasto se Misimovic kritikuje. Kritikuje se, jer su mu rekacije i brzina 650984 nivoa ispod svakih ocekivanja.AjsKjub je napisao/la:Jace tekme igrati ovako uz dosta presinga, agresivne igre i bacanja stovise lopti na bokove
Jos jednom ponavljam... Jednog napadaca zamjeniti i umjesto igraca za sredinu ubaciti. Na taj nacim bi se cijela ravnoteza promjenila. Osim toga, nije ni Argentina team koji moze da igra power-play igru. Oni su dobrih za brze kombinacije - upravo kao npr. Uruguay.
Osim toga, svi "dobri" timovi danas igraju "destruktivnu" igru. Sto zanci da gnjave loptu, i cekaju da se protivnik (zbog ne strpljenja) otvori, kako bi oni mogli da naprave taj pas koji moze da dovede do gola.
S ovim igracima koje mi imamo, MI mozemo ISTO da igramo igru s veliki POSJED lopte!
Ovakvo "brza" igra - mislim par pasova i sto prije do 16terca doci, ne ide protiv Argentine i sl. Drzati loptu, ravnotezu igre mjenjati!
Vazno je isto tako protivnika izbaciti iz "comfort zone". A danas - nazalost - nasa igra super pase Argentini jer mi igramo na njihove premise. POSJED LOPTE, i na taj nacin biti "destruktivan" protiv Argentine i sl.
Osim toga, svi "dobri" timovi danas igraju "destruktivnu" igru. Sto zanci da gnjave loptu, i cekaju da se protivnik (zbog ne strpljenja) otvori, kako bi oni mogli da naprave taj pas koji moze da dovede do gola.
S ovim igracima koje mi imamo, MI mozemo ISTO da igramo igru s veliki POSJED lopte!
Ovakvo "brza" igra - mislim par pasova i sto prije do 16terca doci, ne ide protiv Argentine i sl. Drzati loptu, ravnotezu igre mjenjati!
Vazno je isto tako protivnika izbaciti iz "comfort zone". A danas - nazalost - nasa igra super pase Argentini jer mi igramo na njihove premise. POSJED LOPTE, i na taj nacin biti "destruktivan" protiv Argentine i sl.
- invincible1921
- Kontakt:
eh t sam zaborvio dodat,sto jes jes supacki je aguero udario spahica.Medjutim na ponovljenom snimku se moglo vidjet kako je spahic prvo namjerno divljacki iso djonom a kasnije ga jos i neofirno nagazio po cjevanici iako je mogo sklonit noguanonymousHD je napisao/la:Jedina glupa stvar koju si napisao. Iskreno Spahić je išao otvorenim džon na njega i udario ga je. Ipak prijateljska je utakmica, nije trebao ići tako oštro, a što mu je Aguero vratio je apsolutno normalno i ja bi, pa ne znam ko da je.Dado je napisao/la:I jos nesto, Aguero je proljev od covjeka. Ne zbog golova, naravno, vec sto je trebao dobiti crveni za ono ritanje Spahica kao sto bi i dobio da se igrala iole vaznija utakmica. Zelim mu visestruki prelom noge dan prije pocetka svjetskog prvenstva.
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:6.SPAHIC I BICAKCIC SOLIDNI ALI I DIREKTNI KRIVCI ZA GOLOVE,POGOTOVO SPAHIC ZA PRVI RADI ONAKVOG AMATERSKOG POKUSAJA IZBACIVANJA LOPTE
Tvoj idol je kod prvog gola izgubio loptuna centru, isto je tako izgubio i minutu prije i minutu poslije i mnogo jos minuta i prije poslije, jel tesko priznat kad neko grohne u formi, to je i za ocekivat covjek ne igra nikako i za repku zadnja utakmica koju je odigro je ona protiv Grcke.
I dobro neka iskljucivi krivac za poraz nije ni Dzeko ni Avdija nego Pape, i nek malo popusti sa Sunjicm i kompanijom
Care ti nikad nisi ni igraoanonymousHD je napisao/la:Jedina glupa stvar koju si napisao. Iskreno Spahić je išao otvorenim džon na njega i udario ga je. Ipak prijateljska je utakmica, nije trebao ići tako oštro, a što mu je Aguero vratio je apsolutno normalno i ja bi, pa ne znam ko da je.Dado je napisao/la:I jos nesto, Aguero je proljev od covjeka. Ne zbog golova, naravno, vec sto je trebao dobiti crveni za ono ritanje Spahica kao sto bi i dobio da se igrala iole vaznija utakmica. Zelim mu visestruki prelom noge dan prije pocetka svjetskog prvenstva.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
bacelonafan
- Kontakt:
neki ocigledno mjesaju stvar,Dzekino nije da se trosi i da ganja protivnicke igrace,on je sto neko rece target man,stoji ceka loptu visok i korpulentan napadac,svako ima svoje zadatke na terenu
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma jok, ti si igrao. Onakav start Spahića, 5 sudac, pored gola odmah bi svirao penal, bez ikakve dvojbe. Ako hoćeš da blokiraš šut, nema potrrebe da igraču otkineš nogu. Penal čist za Argentinu!vrebac86 je napisao/la:Care ti nikad nisi ni igraoanonymousHD je napisao/la:Jedina glupa stvar koju si napisao. Iskreno Spahić je išao otvorenim džon na njega i udario ga je. Ipak prijateljska je utakmica, nije trebao ići tako oštro, a što mu je Aguero vratio je apsolutno normalno i ja bi, pa ne znam ko da je.Dado je napisao/la:I jos nesto, Aguero je proljev od covjeka. Ne zbog golova, naravno, vec sto je trebao dobiti crveni za ono ritanje Spahica kao sto bi i dobio da se igrala iole vaznija utakmica. Zelim mu visestruki prelom noge dan prije pocetka svjetskog prvenstva.kako ce u onoj situaciji ici Spaha na njega , da nece glavom
![]()
, ako ima sta da mu vrati neka to u igri uradi a ne onako! crveni kao suza!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.