FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 19 jul 2009, 14:52

e ljudi zna li se hoce li biti kakav prijenos iz trnave posto vidim siroki i slavija hoce :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 19 jul 2009, 15:00

adnanhz je napisao/la:e ljudi zna li se hoce li biti kakav prijenos iz trnave posto vidim siroki i slavija hoce :roll:

Eh ovako ... Ako bude prenosila njihova drzavna televizija bice 100 % na NETU !!!
A ovako nevjerujem da ce biti !

Samo za nasu ljubav najvecu !!!!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 19 jul 2009, 15:05

Hordanje protiv Spartaka by : Spartak Trnava !

Evo imate link za download klipa :

http://rapidshare.com/files/257309624/H ... tak.sk.avi

Samo za nasu ljubav najvecu !!!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 jul 2009, 17:00

Evo još slika sa stranice navijača Spartaka !

http://www.ultrasspartak.sk/main.php?pa ... is&alb=132
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 jul 2009, 19:34

evo jedna dobra vijest: nitra - spartak 1:0

znači nisu nisamo treb sekunde kvalitetniji od nas, a odigrati kao na koševu i eto nama helsinborga ili zestafonija
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 19 jul 2009, 23:46

Fotke sa turnira 11 Sehida odigranog u Klokotnici.Pobjednik FK SARAJEVO(OMLADINCI).Pobjeda protiv prve ekipe Veleza na penale posto je utakmica zavrsena 0-0.Cestitke momcima odlicna igra.... Fotke Denis Mujic....
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Kenan Handzic igrac turnira.
Zadnja izmjena: DENZEL1, dana/u 19 jul 2009, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2009, 23:52

Smijuli se slike uzeti i prebaciti na drugi forum jel problem?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 19 jul 2009, 23:54

Ma naravno znas da smo mi pitari dobra srca.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 20 jul 2009, 00:06

Bravo momci, svaka cast. ;)

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 20 jul 2009, 19:03

Imamo najbolje mlade igrace u drzavi,uzeli su prvi tim veleza u finalu,svaka cast momci ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 jul 2009, 19:17

A nasi igraci su osvojili a vasi? :D :D :D :D
A C A B !

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 20 jul 2009, 19:34

Emir_ZENICA je napisao/la:A nasi igraci su osvojili a vasi? :D :D :D :D
Jesu uz pomoc sudija u zenici,juniori celika su juniorski prvaci drzave,a ne Sarajevo,al je ocigledno bilo u oba meca ko ima bolje igrace,kad vi budete nekog juniora prodali za 300 000 eura javite se ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 jul 2009, 19:46

evo sudaca za revanš utakmicu protiv spartaka

Referee
Leontios Trattou (CYP)
Assistant referee
Michael Hadjinikola (CYP) Nicos Gregoriades (CYP)
Fourth official
Marios Stamatis (CYP)
UEFA Delegate
Arno Sargsyan (ARM)
UEFA Referee observer
Vaclav Krondl (CZE)

preuzeto sa fksinfo.com
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 jul 2009, 20:40

Pred revanš susret sa Spartakom
Milan Muminović: Grist ću na terenu

Piše: A. Jelić
Ponedjeljak, 20.07.09. 20:28.

Igrač koji je na Koševu odlučio prvu utakmicu Evropske lige protiv Spartaka, sa zadovoljstvom je za SportSport.ba govorio o svom majstorkom pogodku:

"Prije nego što će lopta doći do mene pogledao sam gdje stoji njihov golman . Lopta mi je stiga, opucao sam i na svu sreću ona je otišla upravo tamo gdje sam ja i zamislio."
Za razliku od Sarajeva, u utakmici na Koševu Spartak nije imao niti jednu izglednu priliku.

"Dobro smo pročitali njihovu igru i izvrsno se postavili na terenu. Naš trener je znao odakle dolaze najveće prijetnje po naš gol. Zadatak je bio da njihovoj veznoj linij ne dopustimo da razigraju svoje napadače i u tome smo uspjeli."

Već u četvrtak Sarajevo će igrati revanš utakmicu na gostujućem terenu. Pred bordo igračima je veliki izazov, ali Muminović smatra da je FK Sarajevo i više nego doraslo izazovu.

"Mi znamo njihovu igru, a nakon prve utakmice smo ih upoznali još bolje. Biće teško na njihovom terenu, ali imamo recept kako ih proći. Moramo igrati čvrsto na sredini terena i zatvoriti njihove napade, a našu priliku tražiti iz kontri koji će sigurno biti mnogo.", tvrdi Muminović. "Ja ću sigurno da "poginem" na terenu u četvrtak i da dam sve od sebe da prođemo dalje. Sjajno je kada postigneš onakav gol i budeš zapažen među ostalim igračima, ali je najbitnije da mi prođemo. Najbolji igrač sigurno će opet biti Horde zla kao i na prošloj utakmici.", završio je skromno Milan Muminović.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 20 jul 2009, 20:55

Milane kralju samo rokaj, uletit ce jos jedna, ali sada u Trnavi. 8-)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 jul 2009, 21:42

mumi :D opali još jednu u trnavi kao što si to uradio na koševu u 13 minuti :mrgreen:

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 20 jul 2009, 21:50

Treba ga proglasiti za idola nacije. :mrgreen:
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 jul 2009, 12:37

Torlak: Srce na teren...

Sedin Torlak najavljuje oprez uoči uzvrata u Trnavi te šalje poruku kako će zajedno sa suigračima učiniti sve kako bi obranili prednost stečenu u prvom susretu na Koševu.
Sedin Torlak bio je jedan od fudbalera Sarajeva koji je maksimalnom borbenošću prosto izgarao u prvom meču 2. pretkola Evropske lige protiv slovačkog Spartaka u kojem je bordo tim golom Muminovića slavio sa 1:0.

U okršaju sa Slovacima bio je istinski oslonac, bez greške odradivši postavljene zadatke i upute šefa stručnog štaba fudbalera Sarajeva Mehmeda Janjoša.

Ovaj pouzdani igrač Sarajeva izjavio je kako je zadovoljan igrom u meču sa Spartakom, istakavši kako je to ipak bilo tek „prvo poluvrijeme“.

Najvažnije je da smo pobjedom ispunili zadatak. Uspješno smo odigrali prvi meč sa Spartakom, koji je bio samo prvo poluvrijeme u kojem smo bili bolji rival i zasluženo stekli minimalnu prednost.

Ipak, nema euforije! Ostajemo i dalje pribrani, nastavljamo sa radom, vrijedno treniramo i pripremamo se za revanš, 23. jula u Trnavi, kazao je Torlak za Oslobođenje i dodao:

Neposredno nakon pobjede uslijedilo je kratko slavlje, da bismo se nakon toga opet mislima okrenuli revanšu. Spartak je kvalitetna ekipa. I zato nema šanse da se neko od nas igrača opusti zbog pobjede na Koševu, što od nas zahtijeva i šef stručnog štaba Mehmed Janjoš koji stalno upozorava i podsjeća da ništa još nije gotovo. Kada je u pitanju igra koju smo pružili u prvom duelu sa Spartakom, s njom smo prezadovoljni. Odradili smo sve što je trener Janjoš rekao, bez ijednog propusta. Ne bih izdvajao sebe ni svoj doprinos uspjehu ekipe, jer bordo tim gaji kult kolektiva, rekao je Torlak.

Govoreći o predstojećem revanšu sa Spartakom, Torlak je istakao: Moramo odraditi posao na najvišem nivou u odbrani. Krajnje disciplinovano. Ipak, sigurno je da se svih 90 minuta nećemo samo braniti. Na treninzima smo uvježbavalii kontra napade, idemo da se nadigravamo, ali ćemo morati ostati oprezni kada je naša odbrana u pitanju. Nakon pobjede na Koševu, nismo nimalo promijenili mišljenje o rivalu, ostajemo pri stavu da je Spartak jako kvalitetna ekipa, ali se nadam da ćemo izboriti prolaz dalje.

U revanšu ćemo ostaviti srce na terenu i poručio bih navijačima da ako mogu da dođu u što većem broju i da nas podrže na gostovanju kod Spartaka, riječi su Torlaka, koji je dodao da će ekipa put Slovačke krenuti u srijedu ujutro, prvo avionom do Beča, nakon čega će uslijediti putovanje autobusom u Trnavu.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 jul 2009, 13:47

muminović možda ne bude otputovao u slovačku zbog problema za pasošem :( :( a ističe mu za tri mjeseca i naravno ne možemo mu se izdati viza :cry: :cry:

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 21 jul 2009, 14:45

Mirza_Hordas je napisao/la:muminović možda ne bude otputovao u slovačku zbog problema za pasošem :( :( a ističe mu za tri mjeseca i naravno ne možemo mu se izdati viza :cry: :cry:
Daj ba,jel ozbiljno??? :cry:
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”