Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
Samo sto sad ne dolaze u Bilbao ili Lyon nego u Beograd 

Jedna od najboljih ako ne i najbolja koreografija u ovoj deceniji na ovim prostorima, krece od 3 minuta...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
njima je to svejedno, kurcili su se u sred istanbula tako da im beograd ne predstavlja nista posebnoNukeR je napisao/la:Samo sto sad ne dolaze u Bilbao ili Lyon nego u Beograd

A video sam koliko je Istanbul opasan kada su Grobari napravili korteo kroz njega...steve-o je napisao/la:njima je to svejedno, kurcili su se u sred istanbula tako da im beograd ne predstavlja nista posebnoNukeR je napisao/la:Samo sto sad ne dolaze u Bilbao ili Lyon nego u Beograd
[youtube][/youtube]
- Arsenalisation
- Kontakt:
ovi kod da su u kakav rat krenuli bog te vidioSofrudony je napisao/la:ŁKS Łódź - Widzew Łódź - 11/05/2006

...ovdje ima 5000 dusa otprilike...
 ...ovdje ima 5000 dusa otprilike...  

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
						O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
dio atmosfere sinoc tokom legia-cracovia:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
steve-o
Dali bi mogao nabaciti "bolja" izdanja ultrasa Dynamo Dresden

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
						Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

jes , al su se zavukli u neku suplju ulicu . bas ste vi Turcima nesto ****NukeR je napisao/la:A video sam koliko je Istanbul opasan kada su Grobari napravili korteo kroz njega...steve-o je napisao/la:njima je to svejedno, kurcili su se u sred istanbula tako da im beograd ne predstavlja nista posebnoNukeR je napisao/la:Samo sto sad ne dolaze u Bilbao ili Lyon nego u Beograd
[youtube][/youtube]

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
http://www.youtube.com/user/ForzaHornets06Hairlija je napisao/la:steve-o
ovdje imas dosta materijala o njima

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ovoga treba da se stidiš a ne da postavljaš i brukaš se.NukeR je napisao/la:A video sam koliko je Istanbul opasan kada su Grobari napravili korteo kroz njega...steve-o je napisao/la:njima je to svejedno, kurcili su se u sred istanbula tako da im beograd ne predstavlja nista posebnoNukeR je napisao/la:Samo sto sad ne dolaze u Bilbao ili Lyon nego u Beograd
[youtube][/youtube]

Ajde kad bude kakav klip sa vecerasnje tekme Young Boysa nek neko nabaci...Perverzija su momci. 

Haha Nuker, ne nasmijavaj svega ti!
Evo malo crveno bijele armije uz poznatu izvedbu.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
The biggest small club, with a best supporters in England!
imam sigurne informacije koji kazu da ce biti preko 1.500 lechovaca u d.petrovsku u cetvrtak, e za neupucene izmedju poznana i d.petrovska je preko 1.000 kilometara. ovo je prava odanost 

ajd da i to vidimoNukeR je napisao/la:Jedna od najboljih ako ne i najbolja koreografija u ovoj deceniji na ovim prostorima, krece od 3 minuta...
[youtube][/youtube]

kako to sigurnesteve-o je napisao/la:imam sigurne informacije koji kazu da ce biti preko 1.500 lechovaca u d.petrovsku u cetvrtak, e za neupucene izmedju poznana i d.petrovska je preko 1.000 kilometara. ovo je prava odanost
 to se davno ispostavilo da su ljudi numero 1 u europi
 to se davno ispostavilo da su ljudi numero 1 u europi  
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
brazzo je napisao/la:kako to sigurnesteve-o je napisao/la:imam sigurne informacije koji kazu da ce biti preko 1.500 lechovaca u d.petrovsku u cetvrtak, e za neupucene izmedju poznana i d.petrovska je preko 1.000 kilometara. ovo je prava odanostto se davno ispostavilo da su ljudi numero 1 u europi
 . interesantno je pratit meceve u eu-kupovima gdje igraju poljski timovi samo radi navijaca i njihovog show-a, nogomet im je inace u k.urcu
 . interesantno je pratit meceve u eu-kupovima gdje igraju poljski timovi samo radi navijaca i njihovog show-a, nogomet im je inace u k.urcu 
Abrofemi je napisao/la:Haha Nuker, ne nasmijavaj svega ti!
[youtube][/youtube]
ova je najjača bar što se mene tiče deru ljudi guzove sa ovom ''himnom'' u engleskoj bgm možda i najvatreniji navijači trenutno.Prošle sezone kad je bila tekma stoke- chelsea igram fifu a nisam gledao tv samo bio uključen i od jednom zagrmi sa tv-a, ja kontam ko sad igra jbt kad ono ni manje ni više stoke kući

Koliko sam cuo od momaka koji su isli na gostovanja u Dneprpetrovsk kazu da je to jedno od najboljih gostovanja koje postoje,jer je zezancija nevidjena posto se putuje vozom(mislim moze i ostalim ali ovo je najbolje resenje koje svi praktikuju kada idu tamo)

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
						- Los*Blancos
- Kontakt:
Ultras Real Madrid
Sigurno sijeca tekme 1998 ,1/2 Real Madrid-BVB

Sigurno sijeca tekme 1998 ,1/2 Real Madrid-BVB

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
						wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Young Boys - Tottenham

respekt YB, al u svici niko nije ni do koljena baselu sto se tice navijacke scene..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.