Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Mozda jedan ovakav ?

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
Još prije godinu dana ja napisah da nam Umbro treba praviti dresove, ali, eto, njih više nema i sad je to sve Nike.High je napisao/la:Ma Umbro ko Englezi i tačka.

P. S. Ne gledajte Cahillov dres, čudno mu ''leži''.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nadam se da ce nas novi sponzor biti Umbro ili Puma iz razloga sto mislim da bi nam prilikom izrade dresova posvetili malo vecu paznju nego li je to slucaj sa Adidas-om i Nike-om.
Puma ima pod ugovorom Italiju, Obalu Slonovace, Cile, Kamerun, Cesku, Ghanu, Urugvaj tako da bi sigurno dobili kvalitetne dresove sa detaljima koji karakterisu nasu reprezentaciju, dok je situacija jos bolja kada je Umbro u pitanju i mislim da bi tada imali lidersku poziciju ispred Irske i Norveske.
Puma ima pod ugovorom Italiju, Obalu Slonovace, Cile, Kamerun, Cesku, Ghanu, Urugvaj tako da bi sigurno dobili kvalitetne dresove sa detaljima koji karakterisu nasu reprezentaciju, dok je situacija jos bolja kada je Umbro u pitanju i mislim da bi tada imali lidersku poziciju ispred Irske i Norveske.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
zar postoji tako nešto??71000 je napisao/la:Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
Da, http://www.bhfanshop.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;jestamaji je napisao/la:zar postoji tako nešto??71000 je napisao/la:Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
Objasnio covjek.amerosm je napisao/la:Nadam se da ce nas novi sponzor biti Umbro ili Puma iz razloga sto mislim da bi nam prilikom izrade dresova posvetili malo vecu paznju nego li je to slucaj sa Adidas-om i Nike-om.
A momciluci, moja preporuka, nemojte sad trositi velike pare na ovu opremu kad cemo na Svjetskom promijeniti u boljeg sponzora i 100 % ljepse dresove, tako da vrijedi sacekati malo.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jesu i ovi iz Legea glupi, napravili ugovor do SP a bas bi nastup na prvenstvu bila velika reklama za njih.stampy je napisao/la:Kako se bliži plasman naše zemlje na Svjetsko prvenstvo, tako je sve izvjesnije da će "Zmajevi", u slučaju odlaska u Brazil, tamo nositi opremu s imenom nekog od vodećih svjetskih proizvođača, baš poput ostalih učesnika Mundijala.
Ugovor NSBiH s “Legeom”, čiju opremu reprezentacija BiH nosi dugi niz godina, važi do lipnja sljedeće godine. Točno do Brazila. S obzirom na borbu najvećih svjetskih proizvođača opreme za svaku iole značajniju reprezentaciju na planeti, a naročito za sudionike SP-a ili kontinentalnih smotri, za očekivati je da svaki od njih "napadne" na naš Savez.
Kako saznajemo, Savez već ima kontakte s velikim brojem najpoznatijih svjetskih sportskih brendova, što znači s "Adidasom", "Nikeom", "Pumom"... ali koji će od njih postati službeni dobavljač opreme za reprezentaciju BiH, neće se znati do sljedeće godine. To će zavisiti od njihovih ponuda.
Mozda nam ponude neko produzenje na par mjeseci ali onda trebaju dati stvarno jaku ponudu i napraviti neke ekstra dresove.
Nike ili Adidas...Legea je odron,prevazisli smo njih odavno!
Umbro više ne sklapa ugovore. Završit će važeće ugovore sa Kanadom, Irskom i Norveškom i onda će biti Nike. Kao sa Engleskom.BadrHari je napisao/la:Objasnio covjek.amerosm je napisao/la:Nadam se da ce nas novi sponzor biti Umbro ili Puma iz razloga sto mislim da bi nam prilikom izrade dresova posvetili malo vecu paznju nego li je to slucaj sa Adidas-om i Nike-om.
A momciluci, moja preporuka, nemojte sad trositi velike pare na ovu opremu kad cemo na Svjetskom promijeniti u boljeg sponzora i 100 % ljepse dresove, tako da vrijedi sacekati malo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Još ideja za dres BiH...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
bolje da ne postoji,evo ima 6 mjeseci kako sajt prave.....toliko o tome koliko su poslovni71000 je napisao/la:Da, http://www.bhfanshop.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;jestamaji je napisao/la:zar postoji tako nešto??71000 je napisao/la:Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
a sto se tice artikala u fan shopu vise ima didimida nego opreme.....sem dresova nema se sta kupit
naletim na trenerku ona xxxl kace doc nove,"neznamo".....hocel bit dukserica (trazio one ljunabicaste)....,"neznam"
da se i nama smiluje pa da nas kakav normalan brend,pa da kao i svaki normalan odes u radnju i kupis sta ti treba,ovako cigancim uz ogradu i dozivam......"edo,vedo,mire.....daj dres daj duks"
- Cautinho
- Kontakt:
Svi odlični,i ovakvi bi svi bili idealni kad bi dobili Nike,ali zasto zvijezde na zadnja dva?
Ne pase.
Ne pase.
Keep walking.
mirza17 je napisao/la: da se i nama smiluje pa da nas kakav normalan brend,pa da kao i svaki normalan odes u radnju i kupis sta ti treba,ovako cigancim uz ogradu i dozivam......"edo,vedo,mire.....daj dres daj duks"
Najbolja mi je ova pretposljednja garnitura. Nije los ni ovaj Pumin, samo bez zvijezda majke ti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Meni je svjedno hocel biti Nike ili Adidas ili Puma ili Umbro.. Samo da ne bude neka seljacka marka kao Legea da ostane ili Joma, gdje se ljudi pitaju "Koja je ovo marka?" kada budemo u Brazilu.
@NKMramor ... simbolikom je najjaci ovaj 4.
Plava boja je tu, boja Bosne. Bijela "sijece", naravno simbol Dinarida, bas kao na zastavi s ljiljanima. Samo nam na tom dresu ljiljani nedostaju.
Plava boja je tu, boja Bosne. Bijela "sijece", naravno simbol Dinarida, bas kao na zastavi s ljiljanima. Samo nam na tom dresu ljiljani nedostaju.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovaj cetvrti dres je daleko najbolji. Odnosno druga garnitura, pogotovo plavi dres.
Ovaj pumin sa zvjezdicama je uzas. Isto da je iz nekog bozicnog crtica ispao.
Ovaj pumin sa zvjezdicama je uzas. Isto da je iz nekog bozicnog crtica ispao.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, bvsic, CAGarfia, FerdinandF, General505, Hightower, Merhaba, Mocvara1991, Sheyi i 69 gostiju.