Momciluk je napisao/la:Kakva je to akademija drug, gdje je bio taj konkurs sta su testirali, sta ti treba za to?VolimTz je napisao/la:Hvala buraz.AsharaK je napisao/la:Haha, cestitam![]()
Je li to tebi opet bod falio ? Idi na treći rok mašinstva, drugi je bio lagan.
Dvije sedmice prije drugog roka mi javili da sam primljen na akademiju, i ja lagano ostavim pripreme za mašinstvo. Onda me stari natjera da odem, odradim 6 zadataka, svih 6 tačnih. Da sam vježbao uradio bi 8-9.
Studiranje
Moderator/ica: insider
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Studiranje
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Momciluk je napisao/la: Kakva je to akademija drug, gdje je bio taj konkurs sta su testirali, sta ti treba za to?
This time next year we'll be millionaires.
Evo ovogodišnji konkurs. Piše sve, šta treba. I da ako ne ispunjavaš traženi uspjeh iz srednje škole, ispadaš odmah.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Momciluk je napisao/la: Kakva je to akademija drug, gdje je bio taj konkurs sta su testirali, sta ti treba za to?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pa sta su vam testirali od fizickih sposobnosti?VolimTz je napisao/la: Evo ovogodišnji konkurs. Piše sve, šta treba. I da ako ne ispunjavaš traženi uspjeh iz srednje škole, ispadaš odmah.
"trčanje 400 m, skok u dalj, trbušnjaci u 1 minuti, barfix (vratilo), bacanje košarkaške lopte"Momciluk je napisao/la: Pa sta su vam testirali od fizickih sposobnosti?
Tačno to.
Test opšteg znanja teži nego što sam očekivao, a engleski lakši od očekivanog.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
A ovo nesto u sklopu nase ministarstva odbrane? Bas me cudi da ti nije bila potrebna stela nikakva.. ako nije naravnoVolimTz je napisao/la:"trčanje 400 m, skok u dalj, trbušnjaci u 1 minuti, barfix (vratilo), bacanje košarkaške lopte"Momciluk je napisao/la: Pa sta su vam testirali od fizickih sposobnosti?
Tačno to.
Test opšteg znanja teži nego što sam očekivao, a engleski lakši od očekivanog.
S njima potpisuješ ugovor, kad se vratiš dobivaš čin potporučnika (oficir).Momciluk je napisao/la: A ovo nesto u sklopu nase ministarstva odbrane? Bas me cudi da ti nije bila potrebna stela nikakva.. ako nije naravno
Jest fino kad raja prica, ja upiso ovo, ja upiso ono 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Opusteno bajoAsharaK je napisao/la:Jest fino kad raja prica, ja upiso ovo, ja upiso ono
- theboss_RD07
- Kontakt:
- samo_lijevo
- Kontakt:
Cestitam.VolimTz je napisao/la:Prošao na konkursu za vojnu akademiju u Turskoj.![]()
Zavidim ti. Sve bih dao da idem na vazduhoplovnu akademiju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Hvala brate, ja sam konkurisao na kopnenu.samo_lijevo je napisao/la:Cestitam.VolimTz je napisao/la:Prošao na konkursu za vojnu akademiju u Turskoj.![]()
Zavidim ti. Sve bih dao da idem na vazduhoplovnu akademiju.![]()
Juuuuris po bod!
Nista, kaze zena upisi hemijiski, samo moras opet obnavljat godinu na farmaciji, ali priznaju sve ispite. Tesko je sad biti pametan 
- Centre forward
- Kontakt:
Onaj, ne postoji hemijski fakultet.
. Sad dobro skontaj šta ćeš i kako ćeš, malo se posavjetuj i sa roditeljima, ugl, ne nagli pri donošenju odluka.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma mislio sam na PMF, **** ga. Stvarno ne znam sta da radim, pravo komplikovana situacija ...
Ma i kod mene je od poznanika kcerka htjela na Farmaciju i nisu je primili, i sad Hemiju, to joj ima najvise slicnosti.
Mada mu i ja govorim nek polozi predmete koje ce joj priznati na Farmaciji i nek se prebaci slj. godine na Farmaciju, odnosno priprem ise dobro za prijemni i ispocetka. Jedna godina je nista.
Iako izgleda ruzno prije nego krenes oj gdje cu obnovit i sl, kasnije obnova bude normala
Mada mu i ja govorim nek polozi predmete koje ce joj priznati na Farmaciji i nek se prebaci slj. godine na Farmaciju, odnosno priprem ise dobro za prijemni i ispocetka. Jedna godina je nista.
Iako izgleda ruzno prije nego krenes oj gdje cu obnovit i sl, kasnije obnova bude normala
Mia San Mia
Glupo mi sto ostane samo dva ispita koja se razlikuju, ali nejse.
Trenutno korisnika/ca: Brokula, Paromlinac i 10 gostiju.