FK Željezničar (opšte diskusije)

bordoakapitar

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la bordoakapitar » 19 apr 2015, 02:10

terabajt je napisao/la:kad je drina bila marka a sada 3,5 km :o
Koliko li je onda kostala kad ste vi zadnji put pobijedili na AFH? Ko ce se sjetiti sta je bilo prije 11 godina...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 19 apr 2015, 02:27

Daj da svake godine izgubimo bitku a da dobijemo rat. Jedna lasta ne cini proljece..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 apr 2015, 02:29

bordoakapitar je napisao/la:
Koliko li je onda kostala kad ste vi zadnji put pobijedili na AFH? Ko ce se sjetiti sta je bilo prije 11 godina...

Dobijte nas svaki put ako cemo mi osvojit...daj da potpisem gdje treba ? Hajde ba ne rise svijuti vadite se na to, a dali bi sve pobjede u derbiju da drzite pehar makar 5 minuta ....
=\_1921_/=

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 apr 2015, 02:48

invincible1921 je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:

Dobijte nas svaki put ako cemo mi osvojit...daj da potpisem gdje treba ? Hajde ba ne rise svijuti vadite se na to, a dali bi sve pobjede u derbiju da drzite pehar makar 5 minuta ....
Ahhh brate svaka ti cast na ovoj recenici... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 19 apr 2015, 08:11

Pa osvojice ove godine, Midsimivic im fali da se prošetaju, a ne da osvoje :-D

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 apr 2015, 03:51

lisander je napisao/la:Pa osvojice ove godine, Midsimivic im fali da se prošetaju, a ne da osvoje :-D
Vi necete sto posto. Kao sto niste ni prosle, kao sto necete niti slijedece, niti one tamo iza...

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseeMourinho » 24 apr 2015, 03:53

Slažem se divcici osvajaju duple krune redovno, ove godine dupla = dino i papa na Koševu, iduće godine ponovo pa i one tamo i sve tako ;)

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 24 apr 2015, 07:46

Evander je napisao/la:
lisander je napisao/la:Pa osvojice ove godine, Midsimivic im fali da se prošetaju, a ne da osvoje :-D
Vi necete sto posto. Kao sto niste ni prosle, kao sto necete niti slijedece, niti one tamo iza...
Eti vi ćete.......

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 apr 2015, 09:06

Evander je napisao/la:
Pa i kad ne bi osvojili ove kao što nismo ni prošle, kao što nećemo ni slijedeće niti one iza, svejedno je ne bi čekali onoliko dugo koliko je vi čekate. Čak bi nam još godine i godine trebale da vas nadmašimo :opaopa:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 apr 2015, 15:08

Ajzea je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Pa i kad ne bi osvojili ove kao što nismo ni prošle, kao što nećemo ni slijedeće niti one iza, svejedno je ne bi čekali onoliko dugo koliko je vi čekate. Čak bi nam još godine i godine trebale da vas nadmašimo :opaopa:
Znali ste vi cekati i 50 godina na titulu ;)

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 25 apr 2015, 12:23

Pa eto i sam si primjetio kako je kada imas dobru ekipu i nesto vise para. Sad je svaka utakmica Sarajeva kupljena,kao i one Zeljine nekada. Zao mi je sto ti odgovaram jer ne djelujes kao sposoban covjek za bilo kakav vid razumne diskusije. Mozda me i razuvjeris pa udjemo u konstruktivnu raspravu, naravno tada cu ti prvo uputiti izvinjenje, ali sumnjam da grijesim.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 25 apr 2015, 12:58

Naravno drug, potpuno te razumijem, ali mora se znati granica. I vidi malo velika je razlika kupiti utakmicu i dati igračima premije da se bore protiv tvojih konkurenata.
Sto se tiče para velika je razlika kako se fudbal promijenio, odnosno kakav je bio prije 3god i kakav je SAD.
I velika je razlika kupiti utakmicu i kupiti titulu! Nadam se da me razumiješ.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 apr 2015, 13:00

RuleHz je napisao/la:Ma čuj ovih mali strumfica. Najjači su mi kad pocnu pričati o titulama, jer ni nemaju o čemu drugom. Sta ce biti kada vas FK Sarajevo prestigne, a sve su veće sanse.
Sta ce onda biti???
Mali plavi držite se svoje "djece" tipa Bučan,kosorić,zeljkovic,antolovic,djelmic,Kokot itd...
Da li ce opet u novinama poslije derbija izlaziti, pedofili sa Koševa maltretirali zeljinu djecu ...
Dan si mi popravio :lol: :lol: :clap:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 25 apr 2015, 13:23

Razumijemo se u potpunosti. Mudro zboris. Sve sto je Zeljo napravio je nezasluzeno i neposteno. Davno je to dokazano. Steta jer nismo poput divova iz malezije.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 25 apr 2015, 13:30

RuleHz je napisao/la:Naravno drug, potpuno te razumijem, ali mora se znati granica. I vidi malo velika je razlika kupiti utakmicu i dati igračima premije da se bore protiv tvojih konkurenata.
Sto se tiče para velika je razlika kako se fudbal promijenio, odnosno kakav je bio prije 3god i kakav je SAD.
I velika je razlika kupiti utakmicu i kupiti titulu! Nadam se da me razumiješ.
:wtf:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 apr 2015, 17:39

Jbt sta kukate za teren ovo je San Siro na cemu smo mi igrali , a da je sramota uz ovakvom vrijeme imati ovakav teren sigurno jeste.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2015, 18:35

Koja ste vi nafaka... :mrgreen: U svakom slučaju čestitke, jer ste vrebali šansu za pobjedu, iako niste bili baš u svom elementu... ;) Zvijezde mi je jako žao iskreno, ali su sami krivi za svoju sudbinu, jer ih samo teorija još spašava...

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 25 apr 2015, 19:06

AlemC85 je napisao/la:Koja ste vi nafaka... :mrgreen: U svakom slučaju čestitke, jer ste vrebali šansu za pobjedu, iako niste bili baš u svom elementu... ;) Zvijezde mi je jako žao iskreno, ali su sami krivi za svoju sudbinu, jer ih samo teorija još spašava...
Sreca prati hrabre :grin:, danas bas "seljacki" odigrali ali valjda se tako mora.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 apr 2015, 21:04

- Koliko samo ružnih komentara smo pročitali u toku utakmice na račun vaših igrača, i to od koga, od vas...
Nakon Čolinog gola sve je to nestalo i od tog trenutka uslijedile su pohvale na račun istih onih igrača koje
ste pljuvali u toku utakmice. Zašto vam to govorim - iz razloga jer imate običaj često nama prigovarati
zbog toga, a isto to radite.

- Priče i teorije da smo mi ( FKS ) krivi zbog nekih sudijskih odluka koje nisu bile u vašu korist, istovremeno su
i smiješne i žalosne. Pretjerujete stvarno u tome.

- Kletve i psovke upućene sudiji današnjeg meča možemo čuti samo od nekolicine pojedinaca na stadionima,
istih onih pojedinaca sa sjevera Grbavice koje vi često prozivate na forumu. Dakle, na forumu se ponašate
kao na stadionu ili pak na ulici. Ružno. ( podrazumijeva se i istok Koševa )

- Pobjedili ste sasvim zasluženo, po meni neočekivano, ali pobjeda čista bez dileme, pa čak mislim da ste
oštećeni, zaključak na osnovu komentara.
F.K.SARAJEVO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 apr 2015, 21:15

molotovljev je napisao/la:- Koliko samo ružnih komentara smo pročitali u toku utakmice na račun vaših igrača, i to od koga, od vas...
Na prste jedne ruke se mogu nabrojati takvi komentari. Opet neuporedivo sa salvama vrijeđanja i psovki u toku vaših utakmica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.