Koliko li je onda kostala kad ste vi zadnji put pobijedili na AFH? Ko ce se sjetiti sta je bilo prije 11 godina...terabajt je napisao/la:kad je drina bila marka a sada 3,5 km
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koliko li je onda kostala kad ste vi zadnji put pobijedili na AFH? Ko ce se sjetiti sta je bilo prije 11 godina...terabajt je napisao/la:kad je drina bila marka a sada 3,5 km
Dobijte nas svaki put ako cemo mi osvojit...daj da potpisem gdje treba ? Hajde ba ne rise svijuti vadite se na to, a dali bi sve pobjede u derbiju da drzite pehar makar 5 minuta ....bordoakapitar je napisao/la:Koliko li je onda kostala kad ste vi zadnji put pobijedili na AFH? Ko ce se sjetiti sta je bilo prije 11 godina...terabajt je napisao/la:kad je drina bila marka a sada 3,5 km
Ahhh brate svaka ti cast na ovoj recenici...invincible1921 je napisao/la:Dobijte nas svaki put ako cemo mi osvojit...daj da potpisem gdje treba ? Hajde ba ne rise svijuti vadite se na to, a dali bi sve pobjede u derbiju da drzite pehar makar 5 minuta ....bordoakapitar je napisao/la:Koliko li je onda kostala kad ste vi zadnji put pobijedili na AFH? Ko ce se sjetiti sta je bilo prije 11 godina...terabajt je napisao/la:kad je drina bila marka a sada 3,5 km
Vi necete sto posto. Kao sto niste ni prosle, kao sto necete niti slijedece, niti one tamo iza...lisander je napisao/la:Pa osvojice ove godine, Midsimivic im fali da se prošetaju, a ne da osvoje
Eti vi ćete.......Evander je napisao/la:Vi necete sto posto. Kao sto niste ni prosle, kao sto necete niti slijedece, niti one tamo iza...lisander je napisao/la:Pa osvojice ove godine, Midsimivic im fali da se prošetaju, a ne da osvoje
Pa i kad ne bi osvojili ove kao što nismo ni prošle, kao što nećemo ni slijedeće niti one iza, svejedno je ne bi čekali onoliko dugo koliko je vi čekate. Čak bi nam još godine i godine trebale da vas nadmašimoEvander je napisao/la:Vi necete sto posto. Kao sto niste ni prosle, kao sto necete niti slijedece, niti one tamo iza...lisander je napisao/la:Pa osvojice ove godine, Midsimivic im fali da se prošetaju, a ne da osvoje
Znali ste vi cekati i 50 godina na tituluAjzea je napisao/la:Pa i kad ne bi osvojili ove kao što nismo ni prošle, kao što nećemo ni slijedeće niti one iza, svejedno je ne bi čekali onoliko dugo koliko je vi čekate. Čak bi nam još godine i godine trebale da vas nadmašimoEvander je napisao/la:Vi necete sto posto. Kao sto niste ni prosle, kao sto necete niti slijedece, niti one tamo iza...lisander je napisao/la:Pa osvojice ove godine, Midsimivic im fali da se prošetaju, a ne da osvoje
Dan si mi popravioRuleHz je napisao/la:Ma čuj ovih mali strumfica. Najjači su mi kad pocnu pričati o titulama, jer ni nemaju o čemu drugom. Sta ce biti kada vas FK Sarajevo prestigne, a sve su veće sanse.
Sta ce onda biti???
Mali plavi držite se svoje "djece" tipa Bučan,kosorić,zeljkovic,antolovic,djelmic,Kokot itd...
Da li ce opet u novinama poslije derbija izlaziti, pedofili sa Koševa maltretirali zeljinu djecu ...
RuleHz je napisao/la:Naravno drug, potpuno te razumijem, ali mora se znati granica. I vidi malo velika je razlika kupiti utakmicu i dati igračima premije da se bore protiv tvojih konkurenata.
Sto se tiče para velika je razlika kako se fudbal promijenio, odnosno kakav je bio prije 3god i kakav je SAD.
I velika je razlika kupiti utakmicu i kupiti titulu! Nadam se da me razumiješ.
Sreca prati hrabreAlemC85 je napisao/la:Koja ste vi nafaka...U svakom slučaju čestitke, jer ste vrebali šansu za pobjedu, iako niste bili baš u svom elementu...
Zvijezde mi je jako žao iskreno, ali su sami krivi za svoju sudbinu, jer ih samo teorija još spašava...
Na prste jedne ruke se mogu nabrojati takvi komentari. Opet neuporedivo sa salvama vrijeđanja i psovki u toku vaših utakmica.molotovljev je napisao/la:- Koliko samo ružnih komentara smo pročitali u toku utakmice na račun vaših igrača, i to od koga, od vas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.