invincible1921 je napisao/la:

A vi imate 10 bodova prednosti, pa ste sigurniHordeBL je napisao/la:Jao jao jao ...kada Zrrinjski ode u EL a ovi pantomimicari izvise....bice mi neopisivo drago. A velike sanse su da bas Zrinjski bude ispred njih ...SAMO POLAHKO![]()
Schwarz je napisao/la:A vi imate 10 bodova prednosti, pa ste sigurniHordeBL je napisao/la:Jao jao jao ...kada Zrrinjski ode u EL a ovi pantomimicari izvise....bice mi neopisivo drago. A velike sanse su da bas Zrinjski bude ispred njih ...SAMO POLAHKO![]()
Schwarz je napisao/la:Raspored u kojem cekas tri glavna konkurenta, a cetvrtom gostujes se nikad sa sigurnoscu ne moze reci da je najpovoljniji.
Svjedoci smo da nema veze ko je vodeci a ko ne. I vi i mi, kao i ostali smo gubili bodove protiv losijih ekipa. Predzadnje kolo nam je primjer. Vi kiksali kuci protiv Radnika, mi protiv Drine, Siroki protiv Zvijezde....Schwarz je napisao/la:Sanse nam puno manje, a od vodecii timova ostala nam tekma s vama.Dok ostali moraju da igraju izmedju sebe.
Isti sam ti...igra je agresivna do te mjere da bilo koja ekipa ne moze centra preci ali prije pocetka polusezone mi smo najbolje bili pokriveni na veznim pozicijama a tu ustvari nemamo nikoga ocito...Benko pokusava i daje maksimum od sebe,isto tako i Delac...ostavio bih jos samo mozda Tatka a ostalo...tuzlak1987 je napisao/la:Citavo vrijeme pokusavam shvatiti sta nije kako treba sa Sarajevom? Prvo kontam pritisak navijaca..evo veceras nije bilo pritiska u prosjecnoj posjeti su bili rastereceni i opet nista.
Mozda momci jednostavno nisu toliko kvalitetni kao i Kodro trener .. Ne mora znaciti da je dobar trener ako je bio veliki igrac jer ne bi bio ni prvi ni zadnji..
upravo tako i zato treba ibrakovica otjerati iz kluba, od kad je dosao nije mi drago i bio sam protiv njega i mislim da nakon ove sezone treba otici. potpuno neplanski trosi novac i dovodi pojacanja. neke je razocarao a moja ocekivanja je opravdao moze sarajevo imati i pare i sve al sa njim do titule nece doci.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma stvar je sa te strane jasna..ekipa selektirana na potpuno pogresan nacin..natrpana ofanzivnim igracima, kad skontas da Duljevic nije igrao danas, Okic i Bilbija suspendovani, Velkoski i Alispahic klupa, Dario Puric mozda nije ni na klupi ....dakle 5-6 igraca koji mogu igrati u svakom timu u PL nemaju mjesta u Sarajevu
a onda pogledas defanzivni dio tima gdje igra jedan Berberovic, Baric, pa i Rustemovic, gdje je prva izmjena dijete od 19 godina..jednostavno ekipa se u BIH gradi odozdo, od jake odbrane, preko sigurnog veznog reda, pa tek onda napad tako se dolazi do rezultata..Sarajevo je pokusalo obratno i ocigledno ne ide...
Divno receno, sazeto, koncizno i bez dlake na jeziku. Istina je, ovaj forumas je stalno ukazivao na probleme ali niko nije imao sluha za njegove vapaje. Nije mi jasno zasto ne volis Dinu sta ti je on uradiobojamora je napisao/la:Ko hoče nek pogleda moje postove al sam vam stalno ukazivao da Kodro nije nikakav trener i što vas duže bude trenirao da je nama bolje a vama gore. Uopšte ne provociram. Takođe i Ibraković. Da mi je samo znati čija je ideja da vam on bude direktor. Isto kao i za Kodru što je duže kod vas nama bolje a vama gore. Na primjer ja naravno ne volim ni Dinu ali je pitar i razumijem što ga podržavate ali Ibraković, niđe veze da ne koristim grublje riječi.