HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Izmišljen penal za Zrinjski.Da sudac nije pomogao završilo bi 0:0.
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da bi uspjeli izdržati nalete Zvijezde,0:1 bi završilo,jest smiješno izgledao penal,ali mislim da je bio jer ipak je Pero prvi stigao do lopte onda se onaj zabio u njega,ali pričekat ću snimak da tvrdim sa sigurnošću,nemaš od čega strahovati ostat će Zvijezda u Ligi,niste toliko loši,štoviše puno bolje ste se prikazali od Viteza i Radnika pod BB.momirpeh je napisao/la:Izmišljen penal za Zrinjski.Da sudac nije pomogao završilo bi 0:0.
-
- Kontakt:
Aj nepametuj te,do 5 pet zicera imali gledali kako atraktivnije da zabiju protiv slabasne zvijezde
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
momirpeh je napisao/la:Izmišljen penal za Zrinjski.Da sudac nije pomogao završilo bi 0:0.

Sampioni drzave!

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Šampioni nakon što ste kupili 3 boda od Olimpikacrnov je napisao/la:momirpeh je napisao/la:Izmišljen penal za Zrinjski.Da sudac nije pomogao završilo bi 0:0.
![]()
Sampioni drzave!![]()

Kupili smo mi i od Sirokog i Zvijezde,a nemoj zaboraviti ni sto nam je Zeljo poklonio bodove na Grbavici nedavno.
I naravno, protiv Leotara smo obje utakmice kupili.
Sta se mora se mora.
I naravno, protiv Leotara smo obje utakmice kupili.
Sta se mora se mora.
Od Olimpika ste kupili.Široki je zaslužio naslov prošle sezone.
-
- Kontakt:
Sad kupujemo protiv Borca pa onda tako dalje...
Ima se, moze se 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Upravo tako,može nam se,zašto onda ne kupovati,rješit Napredak s drugim timom pa u BL po tri boda.Lillard je napisao/la:Ima se, moze se
HOĆEMO TITULU !!!
Zasluzio ga je onaj koga su svi podcjenjivali a on je zavrsio na vrhu- Zrinjski iz Mostara!
Podcijenite nas i ove godine, nije problem. Pa cete nam opet svi gledati u ledja.
Trebalo bi ovakve mamlaze poput tebe kaznjavati svaki put kad izvalite ovako neku glupost
bez ikakvog dokaza.
Podcijenite nas i ove godine, nije problem. Pa cete nam opet svi gledati u ledja.
Trebalo bi ovakve mamlaze poput tebe kaznjavati svaki put kad izvalite ovako neku glupost
bez ikakvog dokaza.
Ljudi ne kenjajte po Zrinji, protiv nas su okrenuli 0:2 u zadnjih 10 minuta i zasluženo osvojili titulu.
-
- Kontakt:
Ma pusti,navikli smo itekako,ne dotiče nas nimalo,TRN U OKU !Galion je napisao/la:Ljudi ne kenjajte po Zrinji, protiv nas su okrenuli 0:2 u zadnjih 10 minuta i zasluženo osvojili titulu.
Ma kupili smo i pobjedu Cipra neki dan;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Evo pogledao tekmu što je Lilard postavio, ono na preskok,na brzinu.Pa sigurno da nije bilo dosadno.Koliko sam upratio imali smo osim 3 gola još hrpu šansi.Ove dvije akcije za drugi i treći gol te još nekoliko izrađenih šansi je znak da ponovno imamo svoju igru.Penal?Pošteno govoreći mogao je , a nije morao svirati,da je bilo na drugoj strani mislim da ga ne bi svirao ali to je ono malo domaćinske prednosti ali bez obzira na penal bilo je samo pitanje kad ćemo ih načeti i završiti.Mislim da penal ide i na dušu njihovog golmana jer ne znam šta je radio na 16 metara skroz iskosa.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Ovaj novi igrac iz Borca je odlicno pojacanje!
Kako se ono zove?!
Jucer igra sampionska ,ove godine jedina konkurencija nam je Siroki kao lani i odlucit ce opet bod,dva o prvaku!
Ostale ekipe taraba bh fudbala!

Jucer igra sampionska ,ove godine jedina konkurencija nam je Siroki kao lani i odlucit ce opet bod,dva o prvaku!
Ostale ekipe taraba bh fudbala!
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Kao sto smo mi i predvidjali kad se prodao za 100KM vise za Siroki Brijeg!
http://www.transfermarkt.de/ivan-barisi ... ler/177772" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/ivan-barisi ... ler/177772" onclick="window.open(this.href);return false;

Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Ne treba momku ništa zamjeriti,jer se nije pitao on nego mu otac.Meni je žao Zvone Kožulja ,ali vratiće se on u Zrinju kad tad.Dao ga je nama lani u Vitezu a evo veceras vidim i konama na pecari.crnov je napisao/la:Kao sto smo mi i predvidjali kad se prodao za 100KM vise za Siroki Brijeg!
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Crnov opet pogodak i asistencija!
Protiv Borca nastaviti niz pobjeda pa docekati komsinice u dobrom raspolozenju!

Protiv Borca nastaviti niz pobjeda pa docekati komsinice u dobrom raspolozenju!
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.