Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ethel je napisao/la:I da, slazem se sa svime, osim dijela sa Djedovicem, moze se reci da je cak i malo isprozivan koliko je zasluzio, nema puno onih koje je reprezentacija BiH "pogurala" u karijeri, a on je jedan od njih, cak i onda kad je igrao po nizim Spanskim ligama.
tacno,sta je trebalo,poslije takvog postupka izvinuti mi se sto su neki od nas razocarani time,niko ga nije tjerao da se odrekne naseg drzavljanstva,u srbiji bi razapeli na krst teodosica da je to uradio
Apsolutno si u pravu za ĐedovićaEthel je napisao/la:I da, slazem se sa svime, osim dijela sa Djedovicem, moze se reci da je cak i malo isprozivan koliko je zasluzio, nema puno onih koje je reprezentacija BiH "pogurala" u karijeri, a on je jedan od njih, cak i onda kad je igrao po nizim Spanskim ligama.
Ne slažem sa sa ne pozivanjem Muse koji može (ako bude mogao igrati poslije U selekcija) dati boljih 10 minuta od Sutalo, čak mislim da i Atić ako se trgne može bolje
Halilović je više 5 nego 4 i čim je 3 metra od koša skoro je bezopasan, slažem se za Gajića
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Vecerasnji ucinak:
Spars: Zahiragić, Mičić 10, Kočić, Čampara 3, Atić 14, Glogovac 11, Stepanović 8, Gegić 12, Bašić 3, Gajić 5, Pirić 2.
Spars: Zahiragić, Mičić 10, Kočić, Čampara 3, Atić 14, Glogovac 11, Stepanović 8, Gegić 12, Bašić 3, Gajić 5, Pirić 2.
Kako me raduje rast Gegica poslje EL turnira, a izgleda da se i Atić budiedinjo-bih je napisao/la:Vecerasnji ucinak:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ja realno najviše od svih polažem nadu u Atica, on ako se vrati starim navikama biće to nas najbolji igrač. Jednostavno mora opravdati očekivanja, talenat ima za NBA jbt. Ali neigranjem u grčkoj ga je unazadilo, ali onakvom talentu je dovoljno 2 mjeseca da ponovo udje u ritam.nerminh74 je napisao/la:Kako me raduje rast Gegica poslje EL turnira, a izgleda da se i Atić budiedinjo-bih je napisao/la:Vecerasnji ucinak:
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Slazem se za Atica!
Kako nam je odigrao Cerkezovic veceras?
2 poena za 10 minuta, 1/2 za dva, 0/2 za tri, 3 izgubljene lopte...edinjo-bih je napisao/la:Slazem se za Atica!
Ima jos malo vremena da bjezi iz Slobode kako zna i umije.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
edinjo-bih
- Kontakt:
hvala, mali je neopravdano premalo pracen od strane nas navijaca...
Gegic igra odlicno nakon ANGT, danas protiv Mladosti 29min- 13p (5/6 za 2, 1/2 za 3, slobodna su problem 0/4),8sk,1ast i 6TO
Atic 26min-9p (3/8 za 2,1/2 za 3),8sk,4ast
Campara- 15min- 6p ( 2/2 za 2 )
Gajic- 36min- 21p ( 5/6 za 2,3/4 za 3, 2/2 slobodna ),6sk,3ast
Atic 26min-9p (3/8 za 2,1/2 za 3),8sk,4ast
Campara- 15min- 6p ( 2/2 za 2 )
Gajic- 36min- 21p ( 5/6 za 2,3/4 za 3, 2/2 slobodna ),6sk,3ast
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Keno trenutno na sk3
Dao 5p do sad
Dao 5p do sad
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Fulurija predsjednik, ko je ovaj lik?
I mene je iznenadilo ovo. Aleksandar Fulurija je do rata živio u Goraždu. Poslije rata je u Višegradu. Koliko znam da se košarkom nije aktivno bavio. Sjećam se da je igrao basket na školskom igralištu u Vitkovićima gdje je i živio. Ne važi za uglednog i sposobnog menadžera za veće poduhvate i izazove kakve mu nameće budućnost u organizaciji KSBiH. Samim tim što nije sposoban odgovoriti izazovima koje nudi ova funkcija i da dolazi iz RS, smatram da će na osnovu navedenog raditi na opstrukciji i uništenju BH košarke. Gledajući subjektivno njega kao čovjeka,mislim da je OK kao čovjek ali svi koji dolaze iz RS po direktivi ne smiju raditi na jačanju BiH.Tracy3McGrady je napisao/la:Fulurija predsjednik, ko je ovaj lik?
njegov posao je više administratcijski, operativni dio najviše obavlja generalni sekretarDrinaGZ je napisao/la:I mene je iznenadilo ovo. Aleksandar Fulurija je do rata živio u Goraždu. Poslije rata je u Višegradu. Koliko znam da se košarkom nije aktivno bavio. Sjećam se da je igrao basket na školskom igralištu u Vitkovićima gdje je i živio. Ne važi za uglednog i sposobnog menadžera za veće poduhvate i izazove kakve mu nameće budućnost u organizaciji KSBiH. Samim tim što nije sposoban odgovoriti izazovima koje nudi ova funkcija i da dolazi iz RS, smatram da će na osnovu navedenog raditi na opstrukciji i uništenju BH košarke. Gledajući subjektivno njega kao čovjeka,mislim da je OK kao čovjek ali svi koji dolaze iz RS po direktivi ne smiju raditi na jačanju BiH.Tracy3McGrady je napisao/la:Fulurija predsjednik, ko je ovaj lik?
Ako smo spali na to da nam se selektor bira izmedju Bajica i Mulaomerovica,j*bo ti nas.
-
slobodas14
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Juka da zna ovako dići glavu kad je pod košem bio bi ALL STAR igrač. Kako je Emir tehnički potkovan to je čudo. Šteta što ne dobija šansu u prvom timu, slijedeće sezone neka ide negdje gdje će igrati, Bundesliga bi bila dobra za njega.Bassha je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bas me zanima hoće li neki novinar danas imati mud.a pa postaviti pitanje fuluriji za ilica kojeg je odveo da igra za srbiju... poznavajuci nase jajare od novinara niko nece smjeti u strahu od oduzimanja novinarskih akreditacija za kosarkaske skupove i konferencije pod patronatom ksbih, jer nije to bas strano nasim savezima... pogotovo fudbalskom u vrijeme susica... jeb.o sjevernu koreju sta smo mi...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.