AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ništa protiv Krunica. Jer dečko se stvarno trudi i imao je nekoliko odličnih nastupa lani. Ali on nije materijal za redovnog startera. Ali opet sa boljim saigračima na svim pozicijama skoro, i on bi trebao imati bolje nastupe.
Ali mislim da će doći Musah i još jedan veznjak pored njega. Pred nama je
Ali mislim da će doći Musah i još jedan veznjak pored njega. Pred nama je
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Svi mi znamo da on nije za startera u Milanu i da bi zeljeli nekog puno puno boljeg, a do tad nas Rade nas demantuje i vecinom starta u utakmicama 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Besiktas zeli Rebića, Milan to odobrava. Sad je do mutavog Hrvata.
Superstar Ballo Toure odbio Fulham i hoće u Bolognu.
Superstar Ballo Toure odbio Fulham i hoće u Bolognu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Amer desno, Rafa lijevo. Nadam se da ce vec od ove tekme biti pogodak
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- muha milanez
- Kontakt:
Krunić je nezamjenjiv 
Stakleni Calabria, još jedna povreda
Thiaw 1-0
Stakleni Calabria, još jedna povreda
Thiaw 1-0
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bravo momci, lijep gol Thiawa 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
reindeer
Ne svidja mi se ovo rotiranje Rafe-Pulia na krilima. Previse pometnje
Ne svidja mi se ovo rotiranje Rafe-Pulia na krilima. Previse pometnje
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Lose stojimo nazad skroz, pa mrtvi Juve im se seta ispred gola, sto se tice sredine kao da je nema, bolje smo igrali sa dva covjeka a ne sa tri 
Ali eto pripremna je utakmica pa necemo zamjeriti.
Ali eto pripremna je utakmica pa necemo zamjeriti.
Giroud 
- muha milanez
- Kontakt:
Stare navike Gorooouuuud 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Voli covjek trpati staroj dami 
Mora se ovdje dovesti 1 destruktivac za def. veznog u sistemu sa 3. Nema stabilnosti sa Krunicem tu ni malo.
Reindeer def. najjaci za 45, Rafa ko preko qurca. Doduse tek se vratio sa pauze.
Reindeer def. najjaci za 45, Rafa ko preko qurca. Doduse tek se vratio sa pauze.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ali kako se sudija predomisli za korner, izgleda nije legla uplata 
Jes ovaj Adli kljakav
Al zna lopte igrat vidi se na njemu, odličan tehničar. CDK nastavlja i dalje po svom, lik ko da je jučer prebačen iz juniora.
Sta je to CDK lose uradio? Jedini od veznih koji je zapravo i kombinovao sa krilima i bekovima i uz to jedini koji je zapravo uspio poslati loptu Colombu.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nije nista uradio zato je lose, nastavio gdje je stao....
Nije dobio dovoljno prilike za igru u Milanu, treba mu dati sansu, jos jednu sezonu....
Dvije utakmice, dvije mišićne povrede po dobrim starim navikama.
Vidim dva gola iz prekida, neuobičajeno za Milan. Ali isto tako i dva primljena, što nije ni najmanje neuobičajeno.
Čujem da je Tijjani dobro odigrao
Vidim dva gola iz prekida, neuobičajeno za Milan. Ali isto tako i dva primljena, što nije ni najmanje neuobičajeno.
Čujem da je Tijjani dobro odigrao
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jeste da je prvi meč nakon par sedmica pauze za većinu igrača. I da rezultat ne znači puno. Ali već sada se vidi da nam pored Musaha treba još jedan vezni igrač. Kao i brza devetka, osim ako to nije Okafor. I naravno desni bek. Jer kako Pioli reče Calabria je sinoć izašao zbog nekakvog umora. Nije momak svakako uračunljiv.
Odličan Tijjani u svom prvom startu. Sa kakvom lakoćom dribla i kakve lopte dostavlja napadačima, kao iz udžbenika. Šteta što je Giroud nepokretan.
Odličan Tijjani u svom prvom startu. Sa kakvom lakoćom dribla i kakve lopte dostavlja napadačima, kao iz udžbenika. Šteta što je Giroud nepokretan.
Rom jesi li gledao utakmicu? onu loptu za Girouda bi slabo ko i stigao, pa ti odmah kazes nepokretan, a taj isti Giroud bi najpokretniji i okretniji kod drugog gola 
Druga stvar, po meni sinoc ili ti ga jutros najvise je skripala odbrana i sredina terena, pa ti vidi sad .....
Druga stvar, po meni sinoc ili ti ga jutros najvise je skripala odbrana i sredina terena, pa ti vidi sad .....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.