Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Nema šanse da ćemo ispustiti šest bodova u četiri kola. Prvenstvo će biti riješeno prije Blackpoola 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Mogu oni odmarati sedam godina, opet ništa od njih...Cartman je napisao/la:dok oni odmaraju sedmicu dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Neki su morali odmarati po 50 godina da dobiju neki veci uspjeh, i sad se raduju drugom mjestu jer znaju kad Romanu dosadi, da ce otici odakle su dosli,a to je sredina pa i samo dno tabele..Virtu4l je napisao/la:Mogu oni odmarati sedam godina, opet ništa od njih...Cartman je napisao/la:dok oni odmaraju sedmicu dana.
Celik!3,2,2.
Drugo mjesto znači priključak za Unitedom, kakav-takav, imamo tekmu protiv njih, ali oni imaju maksimalno neozbiljne protivnike do kraja. Naše nade nisu ugašene, a Cirkus sa Emirata sutra počinje pripreme za narednu sezonu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Drugo mjesto znaci isto kao i trece a to je da nema titule. Vidjeti ces sta ce biti kad Romanu dosadi.
Nas ce cirkus bar uvijek biti tu nema veze ko je gazda, a kod vas dok ima para ima i muzike kad ne bude boriti ce te se sa milwalom za ulazak u premiership.

Celik!3,2,2.
- BluesForever
- Kontakt:
Iskreno govoreci i kada sve pogledam volio bi da United osvoji titulu i zasluzili su je 100% jer prvih 14 ili 15 utakmica nisu izgubili sto je za svaku pohvalu i bilo je utakmica kada su gubili sa 2-0 oni bi opet pobijedili uglavnom i vise nego zasluzeno osvojena titula realno.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Zaista me cudi ova Arsenalova (ne)ozbiljnost, mislim znao sam da nemaju taj mentalitet ali da ce ovoliko kiksati u ovako vaznim mecevima nisam ocekivao. Mah cijelu sezonu sam ponavljao da nam je jedini ozbiljan, dorastao konkurent za naslov Chelsea, naravno necu jos otpisivati ni Arsenal, posebno zbog medjusobnog meca koji slijedi ali United je nakon ovog kola zaista nadomak titule. Nadam se samo da necemo napraviti neku glupost a titula ce zavisiti najvise od meca sa Blackburnom u gostima, bar je to moje misljenje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- BluesForever
- Kontakt:
Ja nemogu da vjerujem da si toliko glup pa zar mislis da ce neko kupiti nas tim ko nema para pa kupit ce ga opet neki miljarder...tebi krivo sto Arsenal nema para da dovodi neke jace i kvalitetnije igrace koji ce se boriti sa ManU i nama za titulu i ovo pisi na temi EPL nemoj da kvarimo slavlje navijacima ManU...AllGunsBlazing je napisao/la:Drugo mjesto znaci isto kao i trece a to je da nema titule. Vidjeti ces sta ce biti kad Romanu dosadi.![]()
Nas ce cirkus bar uvijek biti tu nema veze ko je gazda, a kod vas dok ima para ima i muzike kad ne bude boriti ce te se sa milwalom za ulazak u premiership.
Champions League Winners 2012
Imaju oni para, ali čuvaju za crne daneBluesForever je napisao/la:tebi krivo sto Arsenal nema para da dovodi neke jace i kvalitetnije igrace koji ce se boriti sa ManU i nama za titulu

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni krivo sto Arsenal nema para??? zadnji put kad sam provjerio imali su..BluesForever je napisao/la: Ja nemogu da vjerujem da si toliko glup pa zar mislis da ce neko kupiti nas tim ko nema para pa kupit ce ga opet neki miljarder...tebi krivo sto Arsenal nema para da dovodi neke jace i kvalitetnije igrace koji ce se boriti sa ManU i nama za titulu i ovo pisi na temi EPL nemoj da kvarimo slavlje navijacima ManU...
i p.s. mi se nikada nismo borili sa vama za titulu jer vi niste bili u tu utrku ukljuceni sto ce pokazati utakmica na Old Traffordu..
Celik!3,2,2.
De ba ljudi smirite malo!
Dobro je @BluesForever rekao, ovo je tema o Unitedu. Imate teme o Arsenalu i EPL pa se tamo prepucavajte.
Dobro je @BluesForever rekao, ovo je tema o Unitedu. Imate teme o Arsenalu i EPL pa se tamo prepucavajte.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Znaci prvaci smo bez daljnjeg jer necemo zijaniti naredne dvi tekme u PL,bilo bi previse imati 4 poraza od velikana ove sezone,.....Sad lagano Schalke uzeti u vizir,mada,kad bolje sagledam,Schalkeu je potrebnija pobjeda u BL nego u LP, 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- majestic24
- Kontakt:
Nemojte zaboraviti da smo prosle godine izgubili titulu kod Blackburna kada smo igrali 0:0. Sada ih pod svaku cijenu treba dobiti...i za ovu i za proslu sezoni. Racunica jednostavno,pobjediti blackburn i blackpool te u jednom od dva meca (arsenal i chelsea) ostati neporazen.
Veliku rupu u formi chelseaja smo iskoristili i to je to. Titula je zasluzena bez obzira sta ko prica.
Veliku rupu u formi chelseaja smo iskoristili i to je to. Titula je zasluzena bez obzira sta ko prica.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Titula je uvijek zaslužena.majestic24 je napisao/la: Titula je zasluzena bez obzira sta ko prica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj kad se sjetim te sedmice kad smo igrali protiv Chelsea, Bayerna i Blackburna i izgubili obe titule u kratkom periodu. Gadio mi se nogomet tih dana, a Berbatova nisam mog'o smislit.majestic24 je napisao/la:Nemojte zaboraviti da smo prosle godine izgubili titulu kod Blackburna kada smo igrali 0:0. Sada ih pod svaku cijenu treba dobiti...i za ovu i za proslu sezoni. Racunica jednostavno,pobjediti blackburn i blackpool te u jednom od dva meca (arsenal i chelsea) ostati neporazen.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Ja sam zapravo tih dana mrzio Valenciju...kad se sjetim sta je promasio ono protiv Blackburna kada je isao 1 na 1 protiv Robinsona....aaaaaaaaaaa. Na kraju nas je taj mec kosta titule.Cartman je napisao/la:Joj kad se sjetim te sedmice kad smo igrali protiv Chelsea, Bayerna i Blackburna i izgubili obe titule u kratkom periodu. Gadio mi se nogomet tih dana, a Berbatova nisam mog'o smislit.majestic24 je napisao/la:Nemojte zaboraviti da smo prosle godine izgubili titulu kod Blackburna kada smo igrali 0:0. Sada ih pod svaku cijenu treba dobiti...i za ovu i za proslu sezoni. Racunica jednostavno,pobjediti blackburn i blackpool te u jednom od dva meca (arsenal i chelsea) ostati neporazen.
@virtual,upravo tako...svaka titula je zasluzena.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Slijedi Champions League
. U utorak prva ut. polufinala u Gelsenkirchenu .
Oglasio se i SAF , on prognozira kao finalistu Real Madrid i smatra da je C Ronaldo malo kvalitetniji igrac od Messija .

Oglasio se i SAF , on prognozira kao finalistu Real Madrid i smatra da je C Ronaldo malo kvalitetniji igrac od Messija .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Thunderstruck
- Kontakt:
Tad je u mojim očima ekipa bila bez glave. Berbatov zaista ničemu nije služio, samo je nekome uzimao mjesto u prvih 11. Siguran sam da je nedostatak kvalitetnih napadača prošle sezone bio ključni faktor što nismo uzeli PL.Cartman je napisao/la: Joj kad se sjetim te sedmice kad smo igrali protiv Chelsea, Bayerna i Blackburna i izgubili obe titule u kratkom periodu. Gadio mi se nogomet tih dana, a Berbatova nisam mog'o smislit.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Sljedece sezone sigurno jaci i kvaliteni. Par pojacanja i mladih sa ovim sastavom!Thunderstruck je napisao/la:Tad je u mojim očima ekipa bila bez glave. Berbatov zaista ničemu nije služio, samo je nekome uzimao mjesto u prvih 11. Siguran sam da je nedostatak kvalitetnih napadača prošle sezone bio ključni faktor što nismo uzeli PL.Cartman je napisao/la: Joj kad se sjetim te sedmice kad smo igrali protiv Chelsea, Bayerna i Blackburna i izgubili obe titule u kratkom periodu. Gadio mi se nogomet tih dana, a Berbatova nisam mog'o smislit.
De Gea i Sneider pojacanja, Cleverly moze na krilo umjesto Giggsa.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Nije,tad smo mi bili mnogo jaci nego danas.Thunderstruck je napisao/la:Tad je u mojim očima ekipa bila bez glave. Berbatov zaista ničemu nije služio, samo je nekome uzimao mjesto u prvih 11. Siguran sam da je nedostatak kvalitetnih napadača prošle sezone bio ključni faktor što nismo uzeli PL.Cartman je napisao/la: Joj kad se sjetim te sedmice kad smo igrali protiv Chelsea, Bayerna i Blackburna i izgubili obe titule u kratkom periodu. Gadio mi se nogomet tih dana, a Berbatova nisam mog'o smislit.

Kod Uniteda su neki igraci usli u formu ove sezone i Fergie je promijenio onaj one-man tim iz prosle sezone.Al opet,ko sto sam napisao i na temi EPL,United maksimalno moze uzeti 85 bodova sto je jednako broju bodova iz prosle sezone.To dovodi do zakljucka da ste uspjesno iskoristili nasu crnu rupu ove godine.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.