standardno, ali jesi li vidio blokadu ?Chinaglia je napisao/la:odlican pocetak, 30 sek igre i odmah faul

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
standardno, ali jesi li vidio blokadu ?Chinaglia je napisao/la:odlican pocetak, 30 sek igre i odmah faul
A da kazes da ima 2 poena 5 skokova i blokaduChinaglia je napisao/la:odlican pocetak, 30 sek igre i odmah faul
Unaprijed mu halalim sva ispuvavanja do playoffa.Liverpool. YNWA je napisao/la:Aminu poludio hahah
nećeš mu više loptu moći uzeti iz ruku do kraja sezone, ali halalimo mu sve samo nek večeras dobiju ovosoccerfan je napisao/la:Unaprijed mu halalim sva ispuvavanja do playoffa.Liverpool. YNWA je napisao/la:Aminu poludio hahah![]()
Ovo je razlika Portlanda ove sezone i prijasnjih. Imaju vise igraca na klupi da ulete I naprave razliku ( Turner,Sahbaz,Aminu,Davis). Bice guravo pogotovo zbog Hardena kojem se sve zivo svira ali moze Portland dobitiLiverpool. YNWA je napisao/la:nećeš mu više loptu moći uzeti iz ruku do kraja sezone, ali halalimo mu sve samo nek večeras dobiju ovosoccerfan je napisao/la:Unaprijed mu halalim sva ispuvavanja do playoffa.Liverpool. YNWA je napisao/la:Aminu poludio hahah![]()
2, malo se komentator preracunao...bar ako sam dobro upratio a mislim da jesam.chenta27 je napisao/la:zar je vec 3 faul ?
Komentator se izvinuo. Drugi.hurem je napisao/la:2, malo se komentator preracunao...bar ako sam dobro upratio a mislim da jesam.chenta27 je napisao/la:zar je vec 3 faul ?
Ja se nadam da hoce. Dame time ce tad da budeRamirez5 je napisao/la:Dobar, dobar Juka. Samo da ovu dobiju bilo bi super. Do sada su u 4/4 "ubacivali" u brzinu više, hoće li imati snage protiv Raketa ostaje da vidimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.