FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plava_pruga
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plava_pruga » 27 mar 2010, 13:48

raja_sa_sjevera je napisao/la:
AYAN je napisao/la:PA U DOLINU...
PA U DOLINU....

[youtube][/youtube]

SVI U DOLINU... :mrgreen:
poceli su se porediti i sa mumijevima hahahaha :D :D
osim smrdo,
sehic njuso :mrgreen: :mrgreen:
sad bi ja odpjevao jednu pjesmicu koja vam se cesto upucuje ali nebih da dobijem BAN!
G A Z I
Željo sve do pobjede

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 mar 2010, 13:50

raja_sa_sjevera je napisao/la: poceli su se porediti i sa mumijevima hahahaha :D :D
osim smrdo,
Šta ti znaš, šta je kultura? ;)
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 27 mar 2010, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 27 mar 2010, 13:51

nedaTM87 je napisao/la:
AnnesTM87 je napisao/la:Svi koji imaju zastave ljiljanke neka ponesu veceras na tekmu ! ;)
to garant neka koreografija namjenski za slaviju?? :D jbg nemam ljiljanke imam obicnu samo :roll:
Steta,trebas obavezno kupiti jer ce ona za jedno 5 ili 6 godina biti opet drzavna...
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 27 mar 2010, 13:55

raja_sa_sjevera je napisao/la:
AYAN je napisao/la:PA U DOLINU...
PA U DOLINU....

[youtube][/youtube]

SVI U DOLINU... :mrgreen:
poceli su se porediti i sa mumijevima hahahaha :D :D
osim smrdo,
Ajd zamisli da si kengur i odj*ebi u skokovima sa nase teme...
Rotor Volgograd...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 27 mar 2010, 13:58

poce kisa u hrasnom (samim tim i na grbavici i u cijelom gradu)

padala 2 min i stade , ajd dosta joj je za danas :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2010, 14:16

Posljednje 3 utakmice:

Slavija-Zrinjski 0:2
Slavija-Travnik 1:1
Slavija-Borac 2:2

Odović: "Podigli smo formu u posljednje vrijeme, pa na terenu počinjemo izgledati onako kako sam očekivao."
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 27 mar 2010, 14:22

Željovac je napisao/la:Posljednje 3 utakmice:

Odović: "Podigli smo formu u posljednje vrijeme, pa na terenu počinjemo izgledati onako kako sam očekivao."
"Željezničar u nastavku sezone igra zaista sjajno i neću pogriješiti ako kažem da mi za protivnika večeras imamo najjaču ekipu Premijer lige Bosne i Hercegovine"

"Ipak, bez obzira na rezultat, biću zadovoljan ako odigramo dobro, pa makar i izgubili"

Ne znam jel to zato sto je vecinu karijere proveo u Zelji ili sto stvarno misli da nema sta traziti danas... :D
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 27 mar 2010, 14:24

Isnar je napisao/la:

"Željezničar u nastavku sezone igra zaista sjajno i neću pogriješiti ako kažem da mi za protivnika večeras imamo najjaču ekipu Premijer lige Bosne i Hercegovine"

"Ipak, bez obzira na rezultat, biću zadovoljan ako odigramo dobro, pa makar i izgubili"

Ne znam jel to zato sto je vecinu karijere proveo u Zelji ili sto stvarno misli da nema sta traziti danas... :D
Posten odgovor, da je neko drugi rekli bi "idemo na sva 3 boda" , znaju da nemaju sanse.
× Plava krv ispod koze ×

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2010, 14:27

Prije da je to drugo. Sigurno da ima naklonosti prema ŽELJI, ali prije par sezona se nije libio napadati sudije zbog poraza na Grbavici(0:4), umanjujući nam tako krajnje zasluženu pobjedu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 mar 2010, 14:30

Ma Oda stari manijak :mrgreen: možda ga dogodine ponovo vidimo u strucnom štabu kod Amara...njega i Kemu Alispahića ko u stara dobra vremena ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 27 mar 2010, 14:40

AYAN je napisao/la:
raja_sa_sjevera je napisao/la: poceli su se porediti i sa mumijevima hahahaha :D :D
osim smrdo,
Šta ti znaš, šta je kultura? ;)
nemoj tako, oni su uvijek svoje igrace nazivali samo lijepim imenima i govorili o njima biranim rijecima.
procitajte ovu pricu jedno starijeg Zeljinog navijaca, pa cete vidjeti da je tako oduvijek bilo (svi nadimci koji su pomenuti u ovoj prici su stvarni, nista nije izmisljeno ;) ).

Kod: Označi sve

"Nas fudbal me, nekad, k'o djecaka zanimao. Dijete s Bjelava. Rezon je otici prvo na Kosevo. Daleko Grbavica. Sarajevo igra s Hajdukom. Ja s ocem usred navijaca SA, sto podvikuju:
"Hajde Zubane, hajde. .dodaj mu Lito, ma dodaj mu. .tooooo Slino. .Slino, Slino. . bravo Ovane, Ovan - je - pravi. .Glavaneee, Glavaneeee. . Prdo bolan, pazi. .joooj. .Prljača, Prljača. .

Dobro, nadimci, raja k'o raja (u nadimku uvijek cuci istina), al' kad cuh Prljača. .
Ma sta je ovo, ko su ovi. .sta ovo ovi vicu.

Zavikase i ime kluba. "Srjvo. .klap klap. .klap klap klap. .SRJVO. ."

Ja sam bio odgojeno dijete. Guvernanta ce me sve ispitati kad se vratim s utakmice; sta sam cuo, vidio. . sta valja, a sta ne valja. .

Nekako se i ta utakmica zavrsi. One novine na kojima su sjedili zapalise na hipten hrpa. Otac me pribio uz sebe i probijamo se nekako.
Dok izadjosmo i mrak pade.

Vracamo se kuci kroz jedno groblje, pa ispod mrtvacnice, pored abortane, pa pokraj drugog groblja, ja oca steg'o za ruku i dajem sebi obecanje:

"Ko me vidi na ovu stranu da idem nek' me kamenom u ledja spuca"

Jednog lijepog, suncanog dana, iskradem se iz svoje basce i odem na Grbavicu. Nebo vedro, boja mora ( a ja vec bio u Zelenici, obozavam more).
Navijaci grupisani: "Mi smo Zeljini - Zeljo je nas"! Uvucem se u grupu i udjem s njima na stadion. Zeljo - Partizan.
Vec na zgrijavanju krenu pjevanje uz melodiju "Na lijepom plavom Dunavu" u kojoj se izdizase nadimak Straus. Skuzih oviseg igraca plave kose, s brojem 8 na ledjima, kako uz pjesmu navijaca, u ritmu waltza, radi s loptom sto hoce. Nesto kasnije je dao i dva gola Soškiću.
Pjesma se orila "Kad masina tvoja krene". Prodje i Ciro iznad stadiona, pritisnu sirenu. .huu huu. ."dvaput, jer Zeljo dva gola dao, rece neko iz publike". Meni srce lupa ko Cirin stroj, ja vec procitao "Skitnice" od Jack Londona; miris tracnica, pragova i pare mi u nozdrvama.
Aksam se nekako lagano spustao na grad. Krenuh uz Miljacku, alejom, kraj Insituta hemije i matematike, pored Zemaljskog muzeja, Filozofskog fakulteta, bulevartom B.Kidrica, pokraj Higijenskog zavoda, jednog bioskopa, drugog, treceg. .Titovom ulicom, uz jorgovanom okiceni Dzidzikovac i rahat stigoh u svoju bascu na pocetku Bjelava.

Nikakvih vise nedoumica nisam imao, a guvernanti sam oci suzama napunio, pisuci zadacu na temu "Moj najljepsi dan"

Vjerovatno ju je dojmio moj opis plavog neba. .ko zna?"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 27 mar 2010, 14:43

Isnar je napisao/la:

Odovićevom srce je uz želju i to zna svako, može trenirati koga hoće ali za njega je željo nešto posebno, kao PRVA LJUBAV !
s tim da koliko god voli želju, taj isti Odović , premda ga je trenirao , ne voli Borac

Pa onda kažu nacionalizam :) a i inače većina klubiova iz Rs baš ne voli Borac i upinju se na sve načine baš protiv Borca :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2010, 15:05

Umjesto da se fino dogovorite k'o u stara dobra vremena kad su se Leotaru ekipe iz RS sklanjale da dođe do gola(uključujući i Borac) i do titule...
Zadnje kolo u Ugljeviku Leotar vodi, domaćinu se ne ide u napad. I onda cijeli stadion slavi. Sve na štetu ŽELJE.
Možda se i vama budu sklanjali kad bude najviše trebalo. Sreća pa do kraja nemate gostovanja u RS.
Al' bi nam sad značile pobjede Rudara i Travnika. Lakše bi i nama bilo u Prijedoru.

Visca el Višća!

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 27 mar 2010, 15:09

Željovac je napisao/la:Umjesto da se fino dogovorite k'o u stara dobra vremena kad su se Leotaru ekipe iz RS sklanjale da dođe do gola(uključujući i Borac) i do titule...
Zadnje kolo u Ugljeviku Leotar vodi, domaćinu se ne ide u napad. I onda cijeli stadion slavi. Sve na štetu ŽELJE.
Možda se i vama budu sklanjali kad bude najviše trebalo. Sreća pa do kraja nemate gostovanja u RS.
Kume samo nas trebamo gledat i naš obraz a uspjeh će doći! Neću prežalit kad smo Odu otpustili onda a beton smo igru imali...

Don Corleone
Kontakt:

Post Postao/la Don Corleone » 27 mar 2010, 15:18

Jel stvarno mislite da ćete dobiti Slaviju ??
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 27 mar 2010, 15:24

Don Corleone je napisao/la:Jel stvarno mislite da ćete dobiti Slaviju ??
Idi guli krompire.
× Plava krv ispod koze ×

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 27 mar 2010, 15:24

hahaha don aj Allahati razligu sa teme

pitali ste jel mislimo da dobijemo sirokog , pa smo dobili
pa za zrinjskog pa nerijeseno
kuci nema sanse da nas iko vise dobije ;)
razligu ba :lol: :lol: :lol:

railwayman
Kontakt:

Post Postao/la railwayman » 27 mar 2010, 15:25

Ne mislimo, znamo.

Don Corleone
Kontakt:

Post Postao/la Don Corleone » 27 mar 2010, 15:26

MaliMemo je napisao/la:
Idi guli krompire.
ae vidjecemo veceras . . .
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 27 mar 2010, 15:28

Don Corleone je napisao/la:Ma Slavija uzima najmanje bod na Grbavici to je sigurno ...Uz nasu podrsku C-01

pa momak je navijac slavije , odakle si iz "grada Lukavice" il sa Han pijeska ili Romanije???
samo ste nam jos vi trebali , samo sta ti je to c-01

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”