hm

ako "dado" nastavi onako "guzeljat" po terenu da ga gura sam Maradona od njega nece biti nista
Ne kontam kako momci onako mladi se vuku po terenu,primjer Zole koji je i prije i poslije povrede izgarao i svaka mu cast zato se i prodao.
Pa evo na svjetskom prvenstvu malo-malo pa izbaci informaciju koliko je koji igrac pretrcao.
Trening kod nasih ekipa je samo izgleda ono Random teski.Krivim i Savez koji dijeli lincence ko na traci a treneri nista ne nauce...Trening i samo trening
Za mene trening treba da izgleda ovako:
Kondicioni trening zna se sta je........i koje rezultate treba da ispolji...kasnije ti to mozes da popratis raznim dodatcima i vodjenjem statistike.
Golman...haha pa majko moja oni nasi samo se valjaju po travi na treningu,da ne pricam o Loncaricu koji je ono bezvoljno uvijek hodao,a na kraju ispade fenomenalan golman...mislim da je imao dobru podlogu u Dinamu
Golman mora da prati igru i pola posla je kad odmah loptu "rukom" posalje na krilo i akcije eto pola,a ne gledam kod nas zadnju tekmu iiiizbiiij
Odbrana nam je najjaci segment trenutno,a ti momci na treningu se zna sta trebaju raditi,ofsajdi,igra glavom,uigrano iznosenje lopte tj da zna gdje mu je kolega u po noci,itd
Veza...heh...."tacni pasovi" sa dovoljnom jacinom udarca da se lopta ne vuce po terenu i to se zna ...samo gledaj Pjanica i ne glumi Prosineckog jer je zastario fazon pogotov Jamak
Napad...."Igrac koji suta na go moze dati go" Alija Braco.....coek davno rekao...
I da imamo ne znam kakve igrace da samo se radi po ovim segmentima po pozicijama igraca u nasoj ligi ti ne treba nista vise,...ukratko Svi igraci trebaju da treniraju zajedno samo na kondicionom treningu
Kad ga vidis da pushi

zabij mu je u pakash
Zz