sve će biti i proći samo će Juventus zauvijek imati 27 titulaOxygen je napisao/la:Pozdrav Il Principino,lijep nick.
Možda i znaš,ali ovo ide u potpis: ★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sve više Juventina na forumu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
sve će biti i proći samo će Juventus zauvijek imati 27 titulaOxygen je napisao/la:Pozdrav Il Principino,lijep nick.
muXmania je napisao/la:sve će biti i proći samo će Juventus zauvijek imati 27 titulaOxygen je napisao/la:Pozdrav Il Principino,lijep nick.
Reče jedan vrli prorok.muXmania je napisao/la:sve će biti i proći samo će Juventus zauvijek imati 27 titulaOxygen je napisao/la:Pozdrav Il Principino,lijep nick.
Treba ovaj Giacherrini jos da pokaze da bi blizu prve postaveBianconeri1988 je napisao/la:I ja sam lajkovo ovu sliku i status![]()
![]()
![]()
![]()
Sad svi redom hvalite Contea i kad su se pojedini od vas uvjerili da je Giaccherini trenutno bolji i od Elie i Krasića dajete podršku treneru i igračima (prvenstveno Giaccheriniju).
Najgore je kad neko nema vjere u svoje igrače...
Napisao sam na fb napisat ću i ovdje, pustite čovjeka nek' radi svoj posao, muka mi je od ovih svih nekih stručnjaka
pa to je to i kako onda nece igraci ginuti na teren za njega,,harebianconero je napisao/la:"Nemojte da dirate igrače, oni su moja braća. Ružno je što su neki nipodaštavali Đakerinija i podsmevali mu se, a sada pišu hvalospeve. Molim vas, o meni pišite šta hoćete, ali nemojte kritikovati moje igrače bez razloga", apeluje čovek koji je svoj mentalitet pobednika uspeo da prenese na tim.
Koji kralj
Ja se među takvim ne pronalazim definitivnoSoloJuve26 je napisao/la:
Treba ovaj Giacherrini jos da pokaze da bi blizu prve postave... drugo je dominirati protiv Bologne koja nije imala bas najbolje igrace a nisu mozda 5 puta prosli centar jbg,, Treba on da se dokaze u nekoj vecoj tekmi...
Al bilo nas je ovdje par koji smo bili protiv dolaska Pirla,
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja se među takvim ne pronalazim definitivnoSoloJuve26 je napisao/la:
Treba ovaj Giacherrini jos da pokaze da bi blizu prve postave... drugo je dominirati protiv Bologne koja nije imala bas najbolje igrace a nisu mozda 5 puta prosli centar jbg,, Treba on da se dokaze u nekoj vecoj tekmi...
Al bilo nas je ovdje par koji smo bili protiv dolaska Pirla,![]()
Ne kažem da Giaccherini treba igrati prvu postavu, ali čovjek treba da ima prednost u odnosu na Krasića i Eliu, igrali su i njih dvojica protiv te iste Bologne pa opet nisu uspjeli dominirati kao Giaccherini...
I ovi mnogobrojni skeptici su dobili odgovor.
Conte je to sve fino objasnio u izjavi koju je citirao @harebianconero.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.