NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

gattuso1919
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la gattuso1919 » 26 jun 2025, 23:52

Kyle88 je napisao/la:
26 jun 2025, 23:46
nebeskasila je napisao/la:
26 jun 2025, 17:51
Jedino cega se bojim je trener. Ne znam hoce on moci uklopiti sve ovo i jek dovoljno dobar za ovakvu ligu
Šta ih ima uklapat 4231 i igraj samo nek je snage a to ce Igor srediti.
Ako imaš kvalitetne igrače (u odnosu na druge klubove u ovom rangu) ne treba puno pametovanja. Adžem je imao dobre igrače pa je i bilo mu lakše. Ne osporavam njegovo znanje, ali ne bi bili ovakvi rezultati da je ostala ona ekipa iz prve polusezone.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 27 jun 2025, 00:11

gattuso1919 je napisao/la:
26 jun 2025, 23:52
Kyle88 je napisao/la:
Jedino cega se bojim je trener. Ne znam hoce on moci uklopiti sve ovo i jek dovoljno dobar za ovakvu ligu
Ako imaš kvalitetne igrače (u odnosu na druge klubove u ovom rangu) ne treba puno pametovanja. Adžem je imao dobre igrače pa je i bilo mu lakše. Ne osporavam njegovo znanje, ali ne bi bili ovakvi rezultati da je ostala ona ekipa iz prve polusezone.
Tako je brate, fizicki da mogu trcati, dva krila dobra tehnicki i 1na1 dobra, 9tka koja moze isporucit 10+ golova i ti si u top 5 svake god.
Samo dva terena u ligi su hibridni gdje ti mozes nesto napraviti na pas, mehanizme i sl ostalo je roke-koke.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 27 jun 2025, 00:12

gattuso1919 je napisao/la:
26 jun 2025, 23:52
Kyle88 je napisao/la:
To si isto i vise nego upravu. Sa biserima koje su morz i Mesut Demiroglu doveli ni Gvardiola je bi imao rezultat.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 27 jun 2025, 00:52

Ovo kako se pred godisnji ima vise vremena analiziram koliko smo napredovali u zadnje vrijeme.

Da ne bude da je nesto medim ili navlacim za bilo koga, ali kad smo svi znali biti pljuvaci i osipati kritike za more uzasnih poteza koji su napravljeni u proteklom vremenu, red je i sada pohvaliti ljude u klubu. U zadnjih pola godine pored rezultata koje nismo imali deset godina skoro uspjeli smo:

1. Vratiti ljude na tribine pored moje brace iz Sile nebeske, Jedinstvo je opet postalo glavna tema u gradu. Bez interesa za stanje u klubu i oko njega mi ne postojimo, taj interes treba siriti na sve moguce nacine, cak i konstruktivno piskaranje po forumu ima uticaj na to, iz prve ruke vam kazem da ovo sto mi pisemo ovdje mnogi citaju, Jedinstvo mora biti nase, a ne privatna prcija ljudi i svako interesovanje raje za klub je pozitivno.

2. Omladinski pogon je koliko toliko stao na noge, necu uopste da se ponavljam koliko je to bitno. Rahmetli Camil Kadic i ljudi koji su tada udarili temelje ovoga kluba, jos tad su rekli da je ovo gradski klub, u kojem trebaju igrati nasa djeca pa koja god to liga bila. Necu dalje oko ovoga, ali znajte samo da su djeca ovoga kluba historijski dali puno vise klubu nego klub njima.

3. Mozda i najbitnije napredujemo infrastrukturno, pomocni teren o kojem se prica koliko ja pratim Jedisntvo, konacno treba biti realiziran, daj Boze da sto prije ugleda svjetlo dana jel to je temelj za sve. Napokon imamo digitalni semafor, i uz more jos nekih stvari koje pod hitno treba popravljati, imamo napokon vidljiv napredak.

4. Marketinski smo nikad bolji, iako i tu imamo jos more stvari za uraditi napredujemo korak po korak, napokon nismo Sjeverna Koreja i ne moras okretati milion brojeva vec na fejsbuk stranici kluba mozes upratiti sta se desava.

5. Ja sam ovdje godinama trubio o toj opremi i danas sam presretan sto je suradnja sa Givovom uspostavljena i to na neki fin vremenski period. Nisu mnogi svjesni koliki je to napredak. Opet ponavljam da u ovoj ligi jedino mi i Celik mozemo postici suradnju sa nekim inostranim brendom. Hasum je k’o god tome nadje manu.

6. Blizu smo prvog sponzorskog ugovora da valja u historiji. To ako se kompletira i ako nakon 20 godina dobijemo generalnog spoznora, ja za zivota skidam kapu ovim ljudima.

7. Uspjeli smo zadrzati okosnicu ekipe iz prosle sezone, isto tako je vrijedna stavka, iako se u ovoj ligi igraci vrte kao na traci rezultat moze postici jedino onaj ko ima okosnicu i ko je stalno nadogradjuje.

Mene licno zaboli qurac ko sjedi u upravi, oko Jedinstva sam se krvio godinama, moju podrsku ima samo onaj ko pokaze rezultat. Iz licnog iskustva mislim da nam je ovo mec lopta i da ako u narednom periodu, odigramo dobre poteze, imamo se pravo nadati svijetlijoj buducnosti koja mora imati perspektivu vecu od tavorenja u ovoj skart ligi.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 27 jun 2025, 00:57

InatSilniBosanski je napisao/la:
27 jun 2025, 00:52
Ovo kako pred godisnji kako se ima vise vremena analiziram nesto koliko smo napredovali u zadnje vrijeme.

Da ne bude da je nesto medim ili navlacim za bilo koga, ali kad smo svi znali biti pljuvaci i osipati kritike za more uzasnih poteza koji su napravljeni u proteklom vremenu, red je i sada pohvaliti ljude u klubu. U zadnjih pola godine pored rezultata kojeg nismo imali deset godina skoro uspjeli smo:

1. Vratiti ljude na tribine, pored moje brace iz Sile nebeske Jedinstvo je opet postalo glavna tema u gradu. Bez interesa za stanje u klubu i oko njega mi ne postojimo, taj interes treba siriti na sve moguce nacine, cak i konstruktivno piskaranje po forumu ima uticaj na to, iz prve ruke vam kazem da ovo sto mi pisemo ovdje mnogi citaju, Jedinstvo mora biti nase, a ne privatno prcija ljudi i svako interesovanje raje za klub je pozitivno.

2. Omladinski pogon je koliko toliko stao na noge, necu uopste da se ponavljam koliko je to bitno. Rahmetli Camil Kadic i ljudi koji su tada udarili temelje ovoga kluba, jos tada su rekli da je ovo gradski klub, u kojem trebaju igrati nasa djeca pa koja god to liga bila. Necu dalje oko ovoga, ali znajte samo da su djeca ovoga kluba historijski dali puno vise klubu nego klub njima.

3. Mozda i najbitnije napredujemo infrastrukturno, pomocni teren o kojem se prica koliko ja pratim Jedisntvo, konacno treba biti realiziran, daj Boze da sto prije ugleda svjetlo dana jel to je temelj za sve. Napokon imamo digitalni semafor, i uz more jos nekih stvari koje pod hitno treba popravljati, imamo napredak vidljiv… napokon

4. Marketinski smo nikad bolji, iako i tu imamo jos bruku da napredujemo, napokon nismo Sjeverna Koreja i ne moras okretati milion brojeva vec na fejsbuk stranici kluba mozes upratiti sta se desava.

5. Ja sam ovdje godinama trubio o toj opremi i danas sam presretan sto je suradnja sa Givovom uspostavljena i to na neki fin vremenski period. Nisu mnogi svjesni koliki je to napredak. Opet ponavljam da u ovoj ligi jedino mi i Celik mozemo postici suradnju sa nekim inostranim brendom. Hasum je k’o god tome nadje manu.

6. Blizu smo prvog sponzorskog ugovora da valja u historiji. To ako se kompletira i ako nakon 20 godina dobijemo generalnog spoznora, ja za zivota skidam kapu ovim ljudima.

7. Uspjeli smo zadrzati okosnicu ekipe iz prosle sezone, isto tako je vrijedna stavka, iako se u ovoj ligi igraci vrte kao na traci rezultat moze postici jedino onaj ko ima okosnicu i ko je stalno nadogradjuje.

Mene licno zaboli qurac ko sjedi u upravi, oko Jedinstva sam se krvio godinama, moju podrsku ima samo onaj ko pokaze rezultat. Iz licnog iskustva mislim da nam je ovo mec lopta i da ako u narednom periodu, odigramo dobre poteze, imamo se pravo nadati svijetlijoj buducnosti koja mora imati perspektivu vecu od tavorenja u ovoj skart ligi.

Ovo pod 6. ko je taj sponzor ako se smije znati?

Kakvi koraci bi bili iduci? Glavni teren? Stolice? Reflektori? Prilazi zapadnoj tribini?

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 27 jun 2025, 07:34

Kyle88 je napisao/la:
27 jun 2025, 00:57
Ovo kako pred godisnji kako se ima vise vremena analiziram nesto koliko smo napredovali u zadnje vrijeme.

Da ne bude da je nesto medim ili navlacim za bilo koga, ali kad smo svi znali biti pljuvaci i osipati kritike za more uzasnih poteza koji su napravljeni u proteklom vremenu, red je i sada pohvaliti ljude u klubu. U zadnjih pola godine pored rezultata kojeg nismo imali deset godina skoro uspjeli smo:

1. Vratiti ljude na tribine, pored moje brace iz Sile nebeske Jedinstvo je opet postalo glavna tema u gradu. Bez interesa za stanje u klubu i oko njega mi ne postojimo, taj interes treba siriti na sve moguce nacine, cak i konstruktivno piskaranje po forumu ima uticaj na to, iz prve ruke vam kazem da ovo sto mi pisemo ovdje mnogi citaju, Jedinstvo mora biti nase, a ne privatno prcija ljudi i svako interesovanje raje za klub je pozitivno.

2. Omladinski pogon je koliko toliko stao na noge, necu uopste da se ponavljam koliko je to bitno. Rahmetli Camil Kadic i ljudi koji su tada udarili temelje ovoga kluba, jos tada su rekli da je ovo gradski klub, u kojem trebaju igrati nasa djeca pa koja god to liga bila. Necu dalje oko ovoga, ali znajte samo da su djeca ovoga kluba historijski dali puno vise klubu nego klub njima.

3. Mozda i najbitnije napredujemo infrastrukturno, pomocni teren o kojem se prica koliko ja pratim Jedisntvo, konacno treba biti realiziran, daj Boze da sto prije ugleda svjetlo dana jel to je temelj za sve. Napokon imamo digitalni semafor, i uz more jos nekih stvari koje pod hitno treba popravljati, imamo napredak vidljiv… napokon

4. Marketinski smo nikad bolji, iako i tu imamo jos bruku da napredujemo, napokon nismo Sjeverna Koreja i ne moras okretati milion brojeva vec na fejsbuk stranici kluba mozes upratiti sta se desava.

Kakvi koraci bi bili iduci? Glavni teren? Stolice? Reflektori? Prilazi zapadnoj tribini?
Po nekoj logici sve nabrojano. Polako samo, neka ljudi prvo srede tim, neka pripreme počnu na vrijeme (za koji dan one moraju početi). Ovo će biti teška sezona, ali mislim da ćemo sa kvalitetnim timom i ozbiljnim radom biti daleko od opasne zone.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 27 jun 2025, 10:09

Kyle88 je napisao/la:
27 jun 2025, 00:57

Ovo pod 6. ko je taj sponzor ako se smije znati?

Meridianbet kladara
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 27 jun 2025, 14:13

arabijskisupi je napisao/la:
26 jun 2025, 16:45
Iceplayer je napisao/la:
26 jun 2025, 13:10
26 jun 2025, 11:28

Ja bi volio jednog iskusnijeg igraca u spicu, taman da mali Halilagic ima uz koga sazrijevati. Neko ko moze dati sigurnih 10-ak golova.

Ostaje li Mariagga zna li se, ima li golmana na vidiku. Pricalo se Gasalom ne znam ima li od toga sta.
Dugo vremena nisam vidio kvalitetnog golmana u Bihaću, čini mi se da je Wili bio zadnji da si bio siguran da nećeš primiti neku frljoku.
Po mom sjećanju kemo hadžić, hamzabegović i wili 😃
Kemo je poslije nas otišao u Tuzlu, a Hamzabegović je klasa bio šteta što nije više uspio koliko se sjećam imao je nešto problema sa vidom?

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 27 jun 2025, 14:19

Edis Husović i Amar Smailović više nisu članovi Jedinstva

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jun 2025, 14:40

Iceplayer je napisao/la:
27 jun 2025, 14:13
Kemo je poslije nas otišao u Tuzlu, a Hamzabegović je klasa bio šteta što nije više uspio koliko se sjećam imao je nešto problema sa vidom?
Nije Mirza imao probleme sa vidom, Almin Abdihodzic je.

Iznenadjen sam sto Smailovic ne ostaje, pa domaci je, moze makar za klupe... ne vjerujem da je dobio bolju ponudu, prije bih rekao da ga klub nije htio vise jer nije U21. Hvala mu za sve, uvijek se borio i srcano igrao :salut:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 27 jun 2025, 18:26

harden je napisao/la:
27 jun 2025, 14:40
Iceplayer je napisao/la:

Iznenadjen sam sto Smailovic ne ostaje, pa domaci je, moze makar za klupe... ne vjerujem da je dobio bolju ponudu, prije bih rekao da ga klub nije htio vise jer nije U21. Hvala mu za sve, uvijek se borio i srcano igrao :salut:

Samo ne zmam kako ce popuniti roster jer nam treba 15ak igraca kvalitetnih.
Onaj Kovacevic iz Sloge je ponudjen Jedinstvu, Celiku i Tomislavu ceka se odluka tih klubova…

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jun 2025, 18:38

Kyle88 je napisao/la:
27 jun 2025, 18:26
harden je napisao/la:
27 jun 2025, 14:40
Iceplayer je napisao/la:

Samo ne zmam kako ce popuniti roster jer nam treba 15ak igraca kvalitetnih.
Onaj Kovacevic iz Sloge je ponudjen Jedinstvu, Celiku i Tomislavu ceka se odluka tih klubova…
Ne fali ti jos puno igraca. Najbitnije je rijeseno, 3 U21. Jaci igraci svakako cekaju bolje ponude pa ako ne dodju doci ce tu. Volio bih da Mateo ostane.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 27 jun 2025, 18:47

Ima smisla, samo treba jos zaganjati neke pozicije i bit ce to dure.
Jer duga je sezona, povrede, kartoni i sl

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 27 jun 2025, 20:11

Interesantno je da zvanična stranica nije objavila da ugovori nisu produženi igračima čija se imena spominju na stranici Prva liga.

Prosto je nemoguće zadržati sve igrače, ali nadam se da će uspjeti zadržati Matea Božića.

U ovoj ligi je vrlo bitno imati kvalitetne u21 igrače koji neće biti samo broj, nego će nositi igru u prvih 11, jer ako u startu imaš u prvoj postavi tri igrača u21 samo iz razloga što moraju biti tu odmah računaj da nas nema nigdje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 27 jun 2025, 23:34

Citam da ce ovih 200000 KM ici za atletsku stazu i glavni teren, samo ne znam koliko mogu uraditi sa tim parama

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 28 jun 2025, 01:39

27 jun 2025, 23:34
Citam da ce ovih 200000 KM ici za atletsku stazu i glavni teren, samo ne znam koliko mogu uraditi sa tim parama
Malo sam istražio na nettu obnove atletski staza i utrosen novac te sam dosao do sljedećih informacija:

Pula (SRC Veruda): kompletna obnova borilišta i staze uključujući okolinu – 567 000 €
Zadar (Višnjik): obnova staze, rasvjete i igrališta – 460 000 €
Ivanić‑Grad: rekonstrukcija atletske staze – 268 370 €
Karlovac: potpuna obnova staze – 660 000 €
Sisak: radovi na stazi i borilištima –440 000 €
Rajarathinam Stadium (Indija): nova 8‑traka sintetička staza koštala je 1,1 m USD

Uglavnom u zavisnosti od slojeva i pratećeg sadržaja uglavnom se cifre kreću od 250k eura pa do 1 milion eura.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 jun 2025, 11:00

Ma to su za danasnje vrijeme nikakve pare. Volio bih da uprava uspije odraditi te vece stvari, ali nemam prevelika ocekivanja. Samo da taj pomocni teren zavrse vec jednom. Oteglo se previse

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 jun 2025, 11:33

Ma vec je atletski klub imao neka sredstva za stazu, onaj prostor svakako nije uvjetan za neki ozbiljan nivo atletike, a realno i nema potrebe za tim. Mogu oni za to para sigurno napraviti bolje nego sto je trenutno, problem je jedini sto obnova staze direktno zavisi od obnove glavnog terena.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 28 jun 2025, 12:01

Danas na stadionu "Pod borićima" traje akcija sanacije i uređenja terena !
U ovoj zajedničkoj aktivnosti učestvuju Uprava Kluba, naši treneri i dio naših navijača.
Zajedno radimo za bolje uslove i ljepšu sliku našeg doma. Zahvaljujemo se svima koji su odvojili svoje vrijeme i pokazali koliko im znači crveno-bijela porodica. ❤️🤍

slika

slika

slika

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.