ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
pa bio sam ja i troler i totalna budala i kada sam pocetkom 2011. tvrdio da ce nole biti top10 open ere ako ga povrede zaobidju. drago mi je da se fed smatra najboljim sportistom u istoriji. samim tim je i nole medju najboljim. a kao trenutno najbolji teniser i sportista svijeta (a 6 godina mladji od feda) to znaci da jos ima vremena da se izbori i za status najboljeg sportiste svijeta svih vremena. ako pretekne ili se dovoljno primakne fedji (kao trenutno najboljem) po jos nekim znacajnim stvarima (prije svega sedmicama na vrhu i GS titulama jer sve drugo vec manje vise ima) uz ovu vec opisanu i do sada nevidjenu dominaciju. za pocetak mozemo sacekati eto te 2 sezone koje navodis pa cemo se presabrati. samo neka ga povrede zaobidju pa cemo vidjeti sta vrijeme nosi.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 05 mar 2019, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ne kontas, taman da Novak bude po svemu bolji u trofejima nikad nece biti smatran za ono sto je Federer. Imao je i Tyson puno brutalnijih knock-outa od Alija pa se nikad ne smatra vecim boksacem.
Covjek je tenis, popularizovao je taj sport koji je prije njega u vise drzava bio nazivan ****.
Covjek je tenis, popularizovao je taj sport koji je prije njega u vise drzava bio nazivan ****.
27.10.2020
za normalne i one koji misle svojom glavom ce biti. jer se na kraju sve svodi na trofeje, rekorde, dominaciju i ostale brojke. a kako ipak igraju u istoj eri to jos vise samo olaksava stvari. da je ali boksao protiv tajsona i da ga je ovaj vecinom prebijao i bio dominantan i poobarao sve rekorde u njegovo vrijeme malo ko bi ga smatrao najboljim. vec sada mnogi osporavaju feda kao najveceg jer ima negativan h2h sa glavnim rivalima. a jos uvjek drzi rekorde po slemovima i sedmicama. sta ce biti ako neko od one dvojice obori te rekorde? ili im se dovoljno priblizi uz jos vecu prevagu na nekim drugim isto tako bitnim stvarima (lejvera, koji usput vec sada smatra feda i noleta jednakim u prici o GOATu, prvog zbog trofeja a drugog zbog dominacije, eto mnogi smatraju GOATom zbog jednog amaterskog i jednog GS na prelazu 2 ere).
lucky13 je napisao/la:za normalne i one koji misle svojom glavom ce biti. jer se na kraju sve svodi na trofeje, rekorde, dominaciju i ostale brojke. a kako ipak igraju u istoj eri to jos vise samo olaksava stvari. da je ali boksao protiv tajsona i da ga je ovaj vecinom prebijao i bio dominantan i poobarao sve rekorde u njegovo vrijeme malo ko bi ga smatrao najboljim. vec sada mnogi osporavaju feda kao najveceg jer ima negativan h2h sa glavnim rivalima. a jos uvjek drzi rekorde po slemovima i sedmicama. sta ce biti ako neko od one dvojice obori te rekorde? ili im se dovoljno priblizi uz jos vecu prevagu na nekim drugim isto tako bitnim stvarima (lejvera, koji usput vec sada smatra feda i noleta jednakim u prici o GOATu, prvog zbog trofeja a drugog zbog dominacije, eto mnogi smatraju GOATom zbog jednog amaterskog i jednog GS na prelazu 2 ere).

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sta ovaj covjek lupa da bi promijenio misljenje nas na forumu pa i 99 % ljudi na kugli zemaljskoj hahaha.
Srbi su stvarno fenomen od naroda.
Srbi su stvarno fenomen od naroda.
27.10.2020
naravno da su fenomen cim imaju tolike sampione (za razliku od mnogih drugih koji nisu fenomen)! samo u tenisu 6 br1 u raznim kategorijama! a vas sve to sta pisem ne bi toliko nerviralo da ne znate da je u stvari sve to i te kako tacno. jer pisem samo cinjenice i sve je potkrepljeno crno na bijelo.leorey je napisao/la:Srbi su stvarno fenomen od naroda.
roger-stan i novak-kirdžo moguće već u šesnaestini, roger i rafa u istom dijelu žrijeba
Ne bih rekao da je los zrijeb za Rogera, osim Wawrinke samo je polufinale mozda problem, ako Roger bude ofanzivan i agresivan ici ce dalekojestamaji je napisao/la:roger-stan i novak-kirdžo moguće već u šesnaestini, roger i rafa u istom dijelu žrijeba

Pa ja msm Roger ako prodje Stana da ide sig do 1/2 gdje bi ga trebao cekati Rafa, a sto se Novaka tice ako Nick bude na nivou kao iz Acapulca on moze svakoga dobiti, a ako mu se ne bude igralo ispasce u prvom kolu 

akapulko pravi dogodine novi stadion i pomjera ga sa plaže par stotina metara dalje
tako ostaje još samo umag direktno na plaži

tako ostaje još samo umag direktno na plaži
ispadoše i ciciban i kirdžo bez ispaljenog metka 

Za Cicibana očekivano, FAA ga dere otkad znaju za sebe, već je 4-0 u h2hjestamaji je napisao/la:ispadoše i ciciban i kirdžo bez ispaljenog metka

Mentally, I felt like I had the edge having beat him three times in juniors when we first met.
“I’m able to play well in the big points and the momentum I’m having gives me great confidence.
Ma kod Kyirgiosa je ovo normala odigrao je Acapulco na max napaljen zato jer ga je publika izvizdala od pocetka, u inat njima osvojio 
Frajer moze dobiti svakoga ali ako mu se ne igra dzaba sve, steta radovao sam se duelu Novak i on u iducem kolu.

Frajer moze dobiti svakoga ali ako mu se ne igra dzaba sve, steta radovao sam se duelu Novak i on u iducem kolu.
možda on nijeronaldo99 je napisao/la:........ steta radovao sam se duelu Novak i on u iducem kolu.

-
- Kontakt:
Niko nista u vezi poraza Novaka ?
Pa zar neko ocekuje da ce imat sezonu kao 2015 i osvojiti svaki turnir u 32oj godini?
Najbolji je trenutno, ali daleko od toga da je onako dominantan sto je i razumljivo.
Najbolji je trenutno, ali daleko od toga da je onako dominantan sto je i razumljivo.
27.10.2020
Spavaju ljudi izgleda.HeraklitMracni je napisao/la:Niko nista u vezi poraza Novaka ?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ipak je do Kholijajestamaji je napisao/la:možda on nijeronaldo99 je napisao/la:........ steta radovao sam se duelu Novak i on u iducem kolu.

Nego ispade Novak namjerno da ne igra protiv Monfilsa

Sa druge strane Roger lagano protiv Stana, otvara nam se 1/2 Roger Rafa, a u gornjem dijelu zrijeba ispali i Novak i Zverev, mozda Monfils do finala
ma idu 3 GS ove godineleorey je napisao/la:Pa zar neko ocekuje da ce imat sezonu kao 2015 i osvojiti svaki turnir u 32oj godini?
23
best of 3 se može tako izgubiti, evo poispada ih gomila, novak,čilkan, kei, zverev ....
sad me još samo rafa-roger raduje, ako rafa ne odluči drugačije
sad me još samo rafa-roger raduje, ako rafa ne odluči drugačije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.