**** te više Said.Majkl je napisao/la: Said je svakoj ekipi u regionu pojačanje.
Zaboravio sam password, nisam ništa pisao ima mjesec, al nije mi bilo mrsko raditi recovery samo da ti to napišem.
Hvala.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
**** te više Said.Majkl je napisao/la: Said je svakoj ekipi u regionu pojačanje.
Ima li brate na pomolu kakvih transfera kad je naš klub u pitanjuZukanovic je napisao/la:Sutra vraca se Jajalo, Susic i Dupovac.
Locust je napisao/la:**** te više Said.Majkl je napisao/la: Said je svakoj ekipi u regionu pojačanje.
Zaboravio sam password, nisam ništa pisao ima mjesec, al nije mi bilo mrsko raditi recovery samo da ti to napišem.
Hvala.
Nadam se kraljuMortemHz je napisao/la:Ne zaboravi sta sam ti jutros rekaoFudo je napisao/la:Daj boze da grijesim ali sa ovom ekipom prvaci necemo biti, cak i za euro takmicenja mi je prpa.. vi pricajte sta hocete ali zrinja i plavi su dobro odradili transfere u zimskom plus sloboda sto ima bodovni zaliha..tesko bogami
vala baš , ja ne znam kome je vječni pacijent Husejinović pojačanje...frajer nema tekme u prošloj godini, šta tekme nema treninga kako treba jbt...Locust je napisao/la:**** te više Said.Majkl je napisao/la: Said je svakoj ekipi u regionu pojačanje.
Hvala.
joj brataLocust je napisao/la:**** te više Said.Majkl je napisao/la: Said je svakoj ekipi u regionu pojačanje.
Hvala.
On i Medo i imamo tandem međedafranklampard8 je napisao/la:Gary Medel dolazi na posudbu.
nukleusmember je napisao/la:tako je crvenozli,pa bolje je i da sami sebe otpishemo nego da "pishamo po sirotinji",ko zna zashto je ovo dobro,svaku pauzu su nam gorili mozgovi od euforije a onda dozhivljavali nervne slomove(barem ja),mozhda sada bude obrnuto[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
On je bio dobar sa Adzom u cardiffu, bio tamo,a realno mogo je u dosta jačem timu.Ado76 je napisao/la:On i Medo i imamo tandem međedafranklampard8 je napisao/la:Gary Medel dolazi na posudbu.![]()
![]()
joker90 je napisao/la:Locust je napisao/la:**** te više Said.Majkl je napisao/la: Said je svakoj ekipi u regionu pojačanje.
Hvala.
To brate.Locust je napisao/la:**** te više Said.Majkl je napisao/la: Said je svakoj ekipi u regionu pojačanje.
Hvala.
Ne znam dali pokusavas da trolas (sto je najvjerovatnije,jer svaki drugi post ubijas sa pricom o Saidu) ili si ozbiljan,ali ovi igraci ne samo da jesu nas level,nego su i igraci koji mogu napraviti vrlo dobre karijere i jednistavno mi moramo takve igrace prepoznavati i dovoditi,a ne da na nam ih neko uzima ispred nosa dok mi dovodimo nekakve polovnjake ili anonimuse. Imamo vrlo svjeze primjere u Ordagicu pa donekle i u Subicu.Majkl je napisao/la:Daj ba ,oni nisu na našem levelu.zagorski je napisao/la:Trebalo je Burekovica i Redzica dovesti,steta je da ih ko drugi pokupi.