FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Locust
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Locust » 27 jan 2016, 20:52

Majkl je napisao/la: Said je svakoj ekipi u regionu pojačanje.
**** te više Said.

Zaboravio sam password, nisam ništa pisao ima mjesec, al nije mi bilo mrsko raditi recovery samo da ti to napišem.

Hvala.

Anex
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Anex » 27 jan 2016, 20:53

Zukanovic je napisao/la:Sutra vraca se Jajalo, Susic i Dupovac.
Ima li brate na pomolu kakvih transfera kad je naš klub u pitanju

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 jan 2016, 20:55

Jes dosadno bez tekmi i svega,jfakat nikako ne mogu da se pomirim sa ovom pauzom.Jos citav mjesec moras slusati kako svi su jaci od nas,kako svi imaju bolje igrace itd..Bjazi ba,daj nam tekme sve redom da ih zguzimo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jan 2016, 20:56

Locust je napisao/la:
**** te više Said.

Zaboravio sam password, nisam ništa pisao ima mjesec, al nije mi bilo mrsko raditi recovery samo da ti to napišem.

Hvala.
:urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 27 jan 2016, 21:02

MortemHz je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Daj boze da grijesim ali sa ovom ekipom prvaci necemo biti, cak i za euro takmicenja mi je prpa.. vi pricajte sta hocete ali zrinja i plavi su dobro odradili transfere u zimskom plus sloboda sto ima bodovni zaliha..tesko bogami
Ne zaboravi sta sam ti jutros rekao
Nadam se kralju
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jan 2016, 21:06

Locust je napisao/la:
**** te više Said.

Hvala.
vala baš , ja ne znam kome je vječni pacijent Husejinović pojačanje...frajer nema tekme u prošloj godini, šta tekme nema treninga kako treba jbt...
skinite se sa onog jednog gola Levskom i youtuba, sjetite se da je i tad(a tad je bio najbolji) znao odigrat loše tekmu protiv slabije ekipe(manjak motivacije) što znači da bi kod ovog trenera bio na listi za raskid ugovora....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 27 jan 2016, 21:22

Najjaci smo kad nas otpisu. Kad ih otresemo u Mostaru zamantace im se i drzace ih do maja. U maju mogu doci na proslavu s nama ispred Vjecne vatre.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 jan 2016, 21:28

Locust je napisao/la:
**** te više Said.

Hvala.
joj brata :lol:
1946

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 jan 2016, 21:29

Ja nezzz ko je nas otpisao,osim nas samih,mi smo sami sebi najveci neprijatelji,nama je najvece pojacanje da ostanu svi od jeseni,i eventualno ako ko dodje(kapitalac)dobro dosao,mi smo i ovako iznad prosjeka lige :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 27 jan 2016, 21:41

franklampard8 je napisao/la:Gary Medel dolazi na posudbu.
On i Medo i imamo tandem međeda :lol: :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 jan 2016, 21:44

tako je crvenozli,pa bolje je i da sami sebe otpishemo nego da "pishamo po sirotinji",ko zna zashto je ovo dobro,svaku pauzu su nam gorili mozgovi od euforije a onda dozhivljavali nervne slomove(barem ja),mozhda sada bude obrnuto[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jan 2016, 21:51

Nikada čudnija pauza za nas rekao bih. Do sada smo navikli da se svaki dan nešto piše o nama, a ove godine nešto sasvim novo. Malo čudno, imam osjećaj kao da to nije naš stil. Sva ova šutnja našu raju navodi na sve i svašta. Protežu se tu svakave priče, pozitivnee ali i one koje to nisu. Naravno do sada je to bilo samo iz glava forumaša ili iz nekih neprovjerenih izvora, u narodu poznatije kao mahalanje. Neću reći da u tim negativnim informacijama koje kruže nema istine, ali dok se to ne dokaže, ja to uzimam s rezervom.
Ibraković, Bulić, Muminović.... likovi koji veze nemaju sa FKS ali ih neki ljudi vežu sa nama. Možda i imaju, ali to je sve u sferi neprovjerenih informacija.
Nedavno obavještenje od rukovodstva kluba o načinu komuniciranja sa medijima može nam biti znak kako ćemo dalje raditi. Ne više "iskakanja Dine Feninga iz paštete", samo ono što je zvanično i bitno za ukupne ciljeve kluba će se objavljivati, sve ostalo je u vidokrugu spekulacija i mi se na njih ne bi trebali osvrtati. Ova odluka je dobra za igrače i stručni štab, jer se mogu u miru posvetiti pripremama za nastavak sezone koju moramo svatiti veoma ozbiljno ako mislimo napraviti neki dobar rezultat.
S druge strane za popularnost kluba je ovo ipak korak unazad ali su možda odlučili da rezultati budu ti koji će dizati popularnost kluba, vidjet ćemo. I naravno ono najgore što se otvara put za gore pomenute izmišljene priče o raznim talovima, i svim drugim stvarima koje štete klubu.
I ako se i meni mnoge misli i krajnji ishodi motaju po glavi, ja vjerujem da ovi ljudi koji vode FK Sarajevo ipak rade sve što je u njihovoj moći da naprave veliki korak naprijed. Ne vjeujem da će zbog nekih ličnih interesa, ukoliko ih imaju, prokockaju povjerenje čovjeka koji im je pomogao da ih proglasimo jednom od najuspješnijih uprava u historiji.
Selimović, Kusturice, Huijić, Kapetanović, Delić... nisu FK Sarajevo, oni su samo njegovi vojnici. Ja ovim ljudima još uvijek vjerujem, i nadam se da ni oni ne žele da ih objesimo na stub srama, a kod nas je to lako. Imali su grešaka, ima ih svako, ali i mnogo dobrih stvari. Iz svakog njihovog postupka pokušavam izvući pozitivnu stvar. Pa i iz ovog ugovora o sportskoj opremi, ima tu minusa i u samom dizajnu, izboru boja... ali sam uvijek da se podrži domaći bend a HAAD to jeste. Ja se samo nadam da će nedostatke koji postoje i koje smo svi uočili ispraviti u što skorije vrijeme.

Sad dolazimo do onog što bi nas najvišee trebalo da zanima i onog zbog čega drhtimo na stadionu ili pored TV ekrana.
Plakalo, Kadušić, Kallasi (od 46. Radovac), Kovačević, Barbarić, Berberović, Rustemović, Duljević, Okić (od 64. Osmanović), Amer Bekić, Benko (od 82. Velkoski) je ekipa koja je u zanjoj takmičarskoj utakmici upisala poraz, ali isto tako, da je bilo malo više sportske sreće ili koncentracije u završnici, mogla upisati i pobjedu. Kada pogledamo ovo i igrače koji su počeli pripreme svih ovih 14 igrača su tu. I to je najbitnije. Tu je naravno i Almir Bekić jedan od onih koji je najviše pokazao jesenas. Međutim činjenica je da je ova ekipa na petoj poziciji sa finim zaostatkom za vodećom ekipom lige. I to je odmah znak da nam je trebalo nešto i malo bolje. Zbog specifišnosti i neatraktivnosti naše lige, ne možemo dovesti neke bolje igrače, jer sve ono što imalo vrijedi selamet potraži u osrednjim klubovima Belgije, Holandije, Austrije pa čak i Češke. Znači moramo se zadovoljiti "evropskim otpadom". Dvojica brazilaca, Deni, Kramar su naše nove akvizicije, po većini komentara nismo baš zadovoljni, i ne trebamo biti, jer mi težimo ka boljem. Međutim kako sam ranije pozivao da se određeni igrači ne dižu u nebesa zato što su samo ime, a na kraju su pokazali da su upravo samo to IME, sada pozivam da se ovi momci, ponajprije Kramar, ne vješaju dok teren ne pokaže.
Možda još neko i dođe a možda i ne, to ne znamo. Ja vjerujem da će doći jer ulazak u nastavak sezone sa ovako oskudnim veznim redom ne prati naše ambicije. Ali ako kojim slučajem i ne dođe niko, onda nam svima treba biti jasno da su ambicije spale. To nas ne treba bacati u očaj nego zbiti redove, podržati ovu ekipu, stručni štab i ljude u klubu. Ipak smo mi svi zajedno ono što je najbitnije a to je Fudbalski klub Sarajevo

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 jan 2016, 21:53

nukleusmember je napisao/la:tako je crvenozli,pa bolje je i da sami sebe otpishemo nego da "pishamo po sirotinji",ko zna zashto je ovo dobro,svaku pauzu su nam gorili mozgovi od euforije a onda dozhivljavali nervne slomove(barem ja),mozhda sada bude obrnuto[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jan 2016, 21:58

Ado76 je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Gary Medel dolazi na posudbu.
On i Medo i imamo tandem međeda :lol: :lol: :lol:
On je bio dobar sa Adzom u cardiffu, bio tamo,a realno mogo je u dosta jačem timu.
Ali da ne pišemo gluposti jer će naši mediji napisati da fkt dolazi hah
Sabrine mi moje!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 27 jan 2016, 22:06

joker90 je napisao/la:
Locust je napisao/la:
**** te više Said.

Hvala.
:urnebes:
:lol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 27 jan 2016, 22:12

Locust je napisao/la:
**** te više Said.

Hvala.
To brate.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 27 jan 2016, 22:13

Majkl je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Trebalo je Burekovica i Redzica dovesti,steta je da ih ko drugi pokupi.
Daj ba ,oni nisu na našem levelu.
Ne znam dali pokusavas da trolas (sto je najvjerovatnije,jer svaki drugi post ubijas sa pricom o Saidu) ili si ozbiljan,ali ovi igraci ne samo da jesu nas level,nego su i igraci koji mogu napraviti vrlo dobre karijere i jednistavno mi moramo takve igrace prepoznavati i dovoditi,a ne da na nam ih neko uzima ispred nosa dok mi dovodimo nekakve polovnjake ili anonimuse. Imamo vrlo svjeze primjere u Ordagicu pa donekle i u Subicu.

moonman
Kontakt:

Post Postao/la moonman » 27 jan 2016, 22:13

Mislim da je @hilmo sve objasnio. :thumbup:
FK Sarajevo u srcu.
GIF

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 27 jan 2016, 22:16

Tako je @zagorski takve mamic dovede i kasnije ih proda za 20 m

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 jan 2016, 22:19

Gledam taj nastavak i razmišljam kako bi se stvari mogle odvijati na terenu , pa mi nadolaze neke dvije varijante i sad šta god dođe to uspoređujem s nekim timom . :eh:

Helem , bit će timova vjerovatno gdje ćemo moći izdrkavat loptu pa ono fino dat gol i pobjedit , a bit će i ovih žešćih utakmica.

Ono što bih ja volio da naši probaju jeee da nekad odigraju utakmicu ili sličnu kao npr. Irska BiH 2:0 , Juve protiv Reala mislim nije da se ja sad poredim s njima ali taj stil , u odbrani perfektno znači da ne dozvoljavaš protivniku mrtvu šansu da cijela ekipa igra odbranu , a u napadu konkretno okomito bez petljanja pa ko koga .... meni je nešto najbliže tome što smo odigrali protiv Slobode iako je bilo propusta, baš smo ono izgledali kao da znaš šta hoćeš... :thumbup:

PS: Šta vi mislite hoćemo li biti fizički najspremniji tim u ligi ? :D
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Serha i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []