Ne obraćaj pažnju na te dugobojaše,zbog takvih,sve je manje pravih,istinskih navijača F.K.S. na našim temama..meme pitar je napisao/la:Nisam siguran da su ovdje na forumu svi dobronamjerni. Neznam ali meni izgleda kao da pojedinci prizivaju poraze i već kao ptice zloslutnice "šta ako???"
I svi su realni i svi imaju neko svoje mišljenje. Mene interesuje kako se radi na pripremama i dali ima povrijeđenih. Moje Sarajevo je najbolji klub na svijetu i ima najbolje igrače i najbolji stručni štab. Načuo sam i da se pravi projekat za obnovu stadiona koji će biti natkriven. Više nećemo kisnuti. U zadnje dvije godine uzeli smo kup i aktuelni smo prvaci BiH. Iz kupa smo izbacili Zrinjskog i u igri smo za oba pehara. Doveli smo trenera sa respektabilnim znanjem i mislim da nema oraha u džepu. Rastjerao je one koji se nisu zalagali i radi prve pripreme sa kadrom za koji on smatra da je dobar. Meni dosta! A vama??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ajmo insajderi kako idu treninzi u hercegovini,ko je najbolji na treninzima,kakvi su nam brazilci
Samo Sarajevo
Pomeni najaci je unas tim
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- sarajevo46
- Kontakt:
"Braco obisli smo nase drugove kojima je stvarno potrebna pomoc u ovim trenutcima. Posto se raja javlja na razne nacine da pomogne ukratko cemo u par recenica reci sta je najpotrebnije jer smo u dogovoru sa momcima odlucili da ciljano pomognemo za neke stvari.
Ispod ce biti spisak najpotrebnijeg i sta smo obecali da cemo pomocI!
- racun za struju 471.00 KM sa dugovima
- hrana koja moze malo duze stajati
- cizme tene 44 br. 46 br. I ostale stvari zima proljece itd STO SE TICE STVARI I HRANE AKO BUDE PREVISE PROSLIJEDIT CE SE ISTO U AKCIJI HZ KOME JE POTREBNO.
- gradjevinski materijal ili novac za isti da osposobimo sprat kuce i osnovne uslove za zivot u tom prostoru prozori kreveti kauc ormar itd i postoje instalacije za manji wc da se ne misli da je nesto aman i previse to su dvije sobice male koje se i nekako daju obnoviti sadasnje prostorije gdje borave u prizemlju su pune vlage itd jednostavno najbolje rijesenje se trazilo sa sto manje sredstava da se moze uraditi.
- ako bude viska novca napravit ce se ili racun ili preko Hz da se svako malo poguraju momci dok ne nadju neko zanimanje.
- Posao za ubuduce kad se ovo rijesi moraju nastaviti od necega a voljni su da rade.
- TO JE TO NAJBITNIJE DA SE OMOGUCI DA NE IDE DALJE OVO DA SE NE RAZBOLE NEDO BOG ILI DA SE NESTO NE SRUSI ITD ONI NI NE TRAZE TOLIKO ALI SU DOSLI DO TOG MOMENTA GDJE NISU MOGLI VISE SAMI KO GOD JE BIO I BUDE UVJERIT CE SE SVE.
- PRIKUPLJANJE CE BITI ORGANIZOVANO U SUBOTU OD 11h do 16 h ispred Cafe Red Point radi lakseg prilaza autom i prostora za prikupljanje.
- JOS JEDNOM PONAVLJAMO AKO NESTO OSTANE IDE DALJE U AKCIJU HZ ZA SVOJU BRACU I ZA DJECU OVOG GRADA I OVAJ GRAD NAKON DOMA POFALIĆI , DARIVANJA KRVI KOJE JOS TRAJE, OVE AKCIJE KOJU CEMO ABD USPJESNO ZAVRSITI IDEMO DALJE BRACO !! SARAJEVO TO SMO MI A VI **** PAPCI"
Horde Zla Sarajevo 1987!!
Ispod ce biti spisak najpotrebnijeg i sta smo obecali da cemo pomocI!
- racun za struju 471.00 KM sa dugovima
- hrana koja moze malo duze stajati
- cizme tene 44 br. 46 br. I ostale stvari zima proljece itd STO SE TICE STVARI I HRANE AKO BUDE PREVISE PROSLIJEDIT CE SE ISTO U AKCIJI HZ KOME JE POTREBNO.
- gradjevinski materijal ili novac za isti da osposobimo sprat kuce i osnovne uslove za zivot u tom prostoru prozori kreveti kauc ormar itd i postoje instalacije za manji wc da se ne misli da je nesto aman i previse to su dvije sobice male koje se i nekako daju obnoviti sadasnje prostorije gdje borave u prizemlju su pune vlage itd jednostavno najbolje rijesenje se trazilo sa sto manje sredstava da se moze uraditi.
- ako bude viska novca napravit ce se ili racun ili preko Hz da se svako malo poguraju momci dok ne nadju neko zanimanje.
- Posao za ubuduce kad se ovo rijesi moraju nastaviti od necega a voljni su da rade.
- TO JE TO NAJBITNIJE DA SE OMOGUCI DA NE IDE DALJE OVO DA SE NE RAZBOLE NEDO BOG ILI DA SE NESTO NE SRUSI ITD ONI NI NE TRAZE TOLIKO ALI SU DOSLI DO TOG MOMENTA GDJE NISU MOGLI VISE SAMI KO GOD JE BIO I BUDE UVJERIT CE SE SVE.
- PRIKUPLJANJE CE BITI ORGANIZOVANO U SUBOTU OD 11h do 16 h ispred Cafe Red Point radi lakseg prilaza autom i prostora za prikupljanje.
- JOS JEDNOM PONAVLJAMO AKO NESTO OSTANE IDE DALJE U AKCIJU HZ ZA SVOJU BRACU I ZA DJECU OVOG GRADA I OVAJ GRAD NAKON DOMA POFALIĆI , DARIVANJA KRVI KOJE JOS TRAJE, OVE AKCIJE KOJU CEMO ABD USPJESNO ZAVRSITI IDEMO DALJE BRACO !! SARAJEVO TO SMO MI A VI **** PAPCI"
Horde Zla Sarajevo 1987!!
Ako sutra osvojimo tri boda, Sloboda će nam bježati samo za 3 boda?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Clanska produzena za godinu, istok za ostatak sezone u novcaniku 
Sad je Dino i Co. na potezu
Da i oni odrade posao...
PS. Nadam se da svi koji ovdje diskutuju, da su clanovi i da su iskoristili ovu akciju i kupili kartu za ostatak utakmica (6 + Kup za 30 KM je jedtino do bola)
PS2. Termin utakmice los, mogli su barem u pola 2 staviti da rahat na dzumu odem...ovako, na vrat na nos
Sad je Dino i Co. na potezu
PS. Nadam se da svi koji ovdje diskutuju, da su clanovi i da su iskoristili ovu akciju i kupili kartu za ostatak utakmica (6 + Kup za 30 KM je jedtino do bola)
PS2. Termin utakmice los, mogli su barem u pola 2 staviti da rahat na dzumu odem...ovako, na vrat na nos
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne. Sad nam bjezi Sloboda 9, dobilu su danas Podrinje 1:0High je napisao/la:Ako sutra osvojimo tri boda, Sloboda će nam bježati samo za 3 boda?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvinjavam se, nisam tebe htio citiratiHigh je napisao/la:Ako sutra osvojimo tri boda, Sloboda će nam bježati samo za 3 boda?
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 28 jan 2016, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
Dobili i oni danas.High je napisao/la:Ako sutra osvojimo tri boda, Sloboda će nam bježati samo za 3 boda?
1946
MortemHz je napisao/la:Pravi clanovi to urade na pocetku sezone moj MuhaHigh je napisao/la:Ako sutra osvojimo tri boda, Sloboda će nam bježati samo za 3 boda?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Desi se i najboljim

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 28 jan 2016, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
HahahMortemHz je napisao/la:Pravi clanovi to urade na pocetku sezone moj MuhaHigh je napisao/la:Ako sutra osvojimo tri boda, Sloboda će nam bježati samo za 3 boda?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ado76 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Pravi clanovi to urade na pocetku sezone moj MuhaHigh je napisao/la:Ako sutra osvojimo tri boda, Sloboda će nam bježati samo za 3 boda?![]()
Jooj prenosa morta brate
OplakahMortemHz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Desi se i najboljim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Padoh sa stolice, evo iznose me brateAdo76 je napisao/la:OplakahMortemHz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Desi se i najboljim![]()
![]()
Covjek ni kriv ni duzan nastrada
@High kupi godisnju na pocetku sezone,pusti se bodovnih kalkulacija

Da platim godišnju i gledam petoplasiranu ekipu?
Bolje potrošiti pare u kakve kurtizane ili dobro štivo. 
Eh to to.PitarBordo je napisao/la:Bolanos je napisao/la:Ja necu.PitarBordo je napisao/la:Nego ako se ne uzme titula i recimo ne izbori evropa, hoćete li halaliti Miodragu?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.