Blaic....Graovac...Katanec.....Stojkic
Simeunovic..Radulovic.Muminovic..Crnov
...............Djuric.........................
..............Nikolic......................

Crnove,kakvo je stanje sa imenjakom?crnov je napisao/la:................Dujkovic..................
Blaic....Graovac...Katanec.....Stojkic
Simeunovic..Radulovic.Muminovic..Crnov
...............Djuric.........................
..............Nikolic......................
sampioni!
Jucer su on i Deni izdrzali citav trening,a znamo kakvi su Branini treninzi nije niti cudo sto smo fizicki najbolja ekipa kad vidis one sarajlije jucer protiv Olimpica se vuku od 55min. na terenu plako bi za onakvim talentima i selekcijom igraca koja nema kondicije,ova postava ce vjerovatno danas biti u 2.poluvremenu ,Crnov ce uci da ih dokrajci nesto kao protiv Zelje!Lillard je napisao/la:Crni ce bit na klupi danas vjerovatno, nema potrebe da igra kad mozemo i bez njega ovo uzet.
Nemoj mi Marina on ima decka iz Londona koji ga sponzorira!RezervniGolman je napisao/la:Evo crnov cimska liska dosao na nasu temu pa da i ja vas malo posjetim
[youtube][/youtube]
Vidim dobili ste nove dresove pa da vas podsjetim da i njemu napravite jedan "s" velicine da sto bolje ide uz tijelo![]()
![]()
Necu vam ga brato on je vas kao sto kazescrnov je napisao/la:Nemoj mi Marina on ima decka iz Londona koji ga sponzorira!RezervniGolman je napisao/la:Evo crnov cimska liska dosao na nasu temu pa da i ja vas malo posjetim
[youtube][/youtube]
Vidim dobili ste nove dresove pa da vas podsjetim da i njemu napravite jedan "s" velicine da sto bolje ide uz tijelo![]()
![]()
Njemu ljepse pristaje crvena bojica uz crvene tangice ionako bi se bolje snasao tamo gdje su svi kao on,cudaci sa cudnim klubom!
Pa necemo slusat derbije na radiju ko vi yebotecrnov je napisao/la:Hocete svi sa foruma doci na stadion Hsk Zrinjskog?
Jeste se poceli dogovarati,imate sad i stolice u kavezu ,bit ce vam udobnije,barem dok vam ne unistimo snove o europi !
Nema veze ima nas starijih a ovi sedmasi nek nabijaju vase fakultetlije ko neku noc do rondoacrnov je napisao/la:Tko izradi kenjac je!
Idemo svi,zao mi samo one vase djece koja je iza gola svaku domacu utakmicu taj razred 7a je najvjernija grupa momaka ,cuo sam da nece moci na gostovanje jer jos nisu punoljetni!
Danas Zrinjski na arena ****,dok ce iduce kolo biti na bht-u!bosanskidijamant je napisao/la:oce bit prijenosa?
Sent from my HTC One X using Tapatalk
To kralju!Večeras moramo Borac dobiti.Bod nije loš ali moramo ići na tri.Lillard je napisao/la:bit ce linkova, stavim prije utakmice..
Kako si ti kulturan forumašacovic2 je napisao/la:To kralju!Večeras moramo Borac dobiti.Bod nije loš ali moramo ići na tri.Lillard je napisao/la:bit ce linkova, stavim prije utakmice..
Rezervni, očito si dobro upućen u tijelo i odjeću dotičnog lika.Izgleda da ste baš intimni "prijatelji"![]()
.
I tebi ćemo nabaviti novi dres da budete "upareni" kako vam i dolikuje.Umalo zaboravih a gdje vam je onaj lik sa luke ili je iz mahale ,nisam siguran, čujem da ga RA redovno namiruje![]()
.
Pa yebiga ,vidim da tebe često šalju u Banoviće , a meni se ne ide iz MO.Nego da mi apsolviramo BL pa ćemo onda o dobrosusjedskim odnosima.Šta ima u cakanog , je li mu još ona brlja na meniju kuknjavaRezervniGolman je napisao/la:Kako si ti kulturan forumašacovic2 je napisao/la:To kralju!Večeras moramo Borac dobiti.Bod nije loš ali moramo ići na tri.Lillard je napisao/la:bit ce linkova, stavim prije utakmice..
Rezervni, očito si dobro upućen u tijelo i odjeću dotičnog lika.Izgleda da ste baš intimni "prijatelji"![]()
.
I tebi ćemo nabaviti novi dres da budete "upareni" kako vam i dolikuje.Umalo zaboravih a gdje vam je onaj lik sa luke ili je iz mahale ,nisam siguran, čujem da ga RA redovno namiruje![]()
.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.