Moderator/ica: vlakanje
1998 a sad je 2011.deyo je napisao/la:a brate kad je bilo svjetsko prvenstvo u francuskoj 1998 ja sam dobio neki promotivni dres koji se radio tehnoogijom kojom vam NAAI pravi dresove,pijacarski fazon(bez uvrede ali sampion zasluzuje bolje),cak je jadna legea kvalitetnija,ali opet to je samo moje misljenje...znaci i ove sezone vam je NAAI.
1998 ako se nevaram jos se proizvodio golf 3, ili je vec bio golf 4 nije bitno, sad 2011 imamo golf 6 provozaj se u jednom pa u drugom vidjeces razliku tako ti je i sa dresovima mnogo se napredovalo u svemu od 1998.,deyo je napisao/la:Pa u tom i jest fazon,kad sam im vidio dresove nisam mogao da vjerujem,ja znam da onaj svoj sam jednom obukao i preznojio se odmah,ko u plasteniku.
jesu plavi su vizuelno odlicni ali nas dres je tradicionalno crven tako da su plavi kompleti rezervna varijantaDevil je napisao/la:Cestitke Borcu na 85.leta i da pozivi jos mnogo,mnogo sa dosta osvojenih trofeja i poklona svojim navijacima.
p.s Meni se dresovi svidjaju pogotovo kombinacija crveni dres,plavi sorc,bele stucne,ali mi nije jasno zasto vi ne igrate u onim dresovima u kojima ste igrali na Marakani ono su ekstra dresovi.
Ne znam,nisam primetio da se igralo u njima ove polusezone.SrdjanBL je napisao/la:Ja koliko znam u tim se igrao proljecni dio prvenstva.
Vi SAD(2011) imate dresove sa tehnologijom pravljenja iz 1998veteran 1987 je napisao/la:1998 ako se nevaram jos se proizvodio golf 3, ili je vec bio golf 4 nije bitno, sad 2011 imamo golf 6 provozaj se u jednom pa u drugom vidjeces razliku tako ti je i sa dresovima mnogo se napredovalo u svemu od 1998.,deyo je napisao/la:Pa u tom i jest fazon,kad sam im vidio dresove nisam mogao da vjerujem,ja znam da onaj svoj sam jednom obukao i preznojio se odmah,ko u plasteniku.
pretpostavljam da si ti nekakav strucnjak za izradu dresova kad se razumijes u te tehnologije, hvala ti sto si nas izvukao iz zablude, kakvih budala ima pa to je strasnodeyo je napisao/la:Vi SAD(2011) imate dresove sa tehnologijom pravljenja iz 1998veteran 1987 je napisao/la:1998 ako se nevaram jos se proizvodio golf 3, ili je vec bio golf 4 nije bitno, sad 2011 imamo golf 6 provozaj se u jednom pa u drugom vidjeces razliku tako ti je i sa dresovima mnogo se napredovalo u svemu od 1998.,deyo je napisao/la:Pa u tom i jest fazon,kad sam im vidio dresove nisam mogao da vjerujem,ja znam da onaj svoj sam jednom obukao i preznojio se odmah,ko u plasteniku.bas si veteran
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.