Bez lažne skromnosti, ovo je bruka i sramota!BihacSN je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:01Danas na stadionu "Pod borićima" traje akcija sanacije i uređenja terena !
U ovoj zajedničkoj aktivnosti učestvuju Uprava Kluba, naši treneri i dio naših navijača.
Zajedno radimo za bolje uslove i ljepšu sliku našeg doma. Zahvaljujemo se svima koji su odvojili svoje vrijeme i pokazali koliko im znači crveno-bijela porodica.
![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
Meni nije jasno sta rade ovo sa terenom. Ovo je bas bezveze, ali hajde, vidjecemo rezultat ovog
Vjerovatno znaju, ali ovo je patnja. Ako je evć to rješenje onda se mogla naći kombinirka.
Bez obzira svaka čast na želji i trudu
Bez obzira svaka čast na želji i trudu
- LavoviGabela
- Kontakt:
BihacSN je napisao/la: ↑28 jun 2025, 12:01Danas na stadionu "Pod borićima" traje akcija sanacije i uređenja terena !
U ovoj zajedničkoj aktivnosti učestvuju Uprava Kluba, naši treneri i dio naših navijača.
Zajedno radimo za bolje uslove i ljepšu sliku našeg doma. Zahvaljujemo se svima koji su odvojili svoje vrijeme i pokazali koliko im znači crveno-bijela porodica.
![]()

Bruka i sramota
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ne znam čemu zemlja koja ce se na prvoj kiši zabetonirat, zar nije logicnije da su uzeli iza golova tanko busenje trave i stavili na ovo oštećeno i zalijevaj svaki dan, primit ce se…
Trebaju pocet pripreme i kao narast će trava iz ove zemlje, nemam riječi…nekad ne treba objavit određene radove
Trebaju pocet pripreme i kao narast će trava iz ove zemlje, nemam riječi…nekad ne treba objavit određene radove
-
- Kontakt:
Svaka cast na trudu ali ovo ostavlja bez teksta
Ova Uprava nema ništa sa izgradnjom pomoćnog terena, jer je to novac iz budžeta Grada i sa viših nivoa vlasti, tako da Grad nosioc projekta kroz tendere i sve dozvole za izgradnju istog. Pošto u Gradskoj upravi rade ljudi koji očigledno nemaju dovoljno iskustva u pripremi dokumentacije za ovakav projekat, građevinska dozvola se tokom projekta mijenjala već 2-3 puta, što u vezi ograde, rasvjete itd.
Ista će situacija biti i sa atletskom stazom, a ovo renoviranje terena po ovome iznosu podrazumijeva čepiranje, prozračivanje i još neke sitne stvari, jer za taj novac ne mogu ništa više uraditi, ali i to je uspjeh kada se uzme u obzir da se teren već godinama neadekvatno održava.
Ovo jučer što su radili ljudi iz Upravnog odbora je njihova dobra volja i amaterski pokušaj saniranja terena, kako niko već godinama ne radi ni ovako nešto i ovo je za reći hvala.
Zna li neko datum održavanja Skupštine? Po nekim mojim saznanjima ista bi se trebala održati nekad krajem naredne sedmice.
Ista će situacija biti i sa atletskom stazom, a ovo renoviranje terena po ovome iznosu podrazumijeva čepiranje, prozračivanje i još neke sitne stvari, jer za taj novac ne mogu ništa više uraditi, ali i to je uspjeh kada se uzme u obzir da se teren već godinama neadekvatno održava.
Ovo jučer što su radili ljudi iz Upravnog odbora je njihova dobra volja i amaterski pokušaj saniranja terena, kako niko već godinama ne radi ni ovako nešto i ovo je za reći hvala.
Zna li neko datum održavanja Skupštine? Po nekim mojim saznanjima ista bi se trebala održati nekad krajem naredne sedmice.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Hajmo dečki izjasnite se.
Šta očekujete od iduće sezone?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Setanje sezonom i lagan ulazak u Premijer ligugattuso1919 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:03Hajmo dečki izjasnite se.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Za dvije sezone ligu prvaka 
Mora se i taj Juventus ugostiti

Mora se i taj Juventus ugostiti

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
E jbg opet si ne ozbiljan tesko je s tobom ozbiljno raspravljati.
Pa vidis li ti kakvo je stanje u Juventusu tesko da ce se dokopati Europe.

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Znam da je šala, ali realna je situacija da smo daleko od Premijer lige. Minimalno 3-4 miliona je potrebno za smislen nastup u Premijer ligi. Preko 70% od navedenog iznosa je potrebno samo za infrastrukturu (čitaj — samo stadion).InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:22Setanje sezonom i lagan ulazak u Premijer ligugattuso1919 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:03Hajmo dečki izjasnite se.
Trenutna uprava postavlja osnove za napad na Premijer ligu, ali smo još daleko. Idealno bi bilo kad bi trenutna uprava dobila mandat na 4 godine. Trenuti pristup i tempo pokazuju da bi za vrijeme mandata vjerovatno stvorili uslove za Premijer ligu.
Ocekujem plasman od 7 do 10 mjesta, sto bi bilo odlicno, samo da ne dodjemo u situaciju kao ove godine, sve bolje od 7 bi bilo 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ja opet ocekujem borbu za opstanak jer sam naucio na to, i jer kad god bi trebalo nesto biti normalno u nas se sjebe sve. Volio bih da ne bude tako i da budemo 4-5 mjesto, da se rokamo sa svima kako treba
Treba sačekati kako će proći Skupština i da se ekipa skompletira, pa onda možemo govoriti o očekivanjima. Vjerujem da ćemo početkom iduće sedmice imati jasniju sliku, a tada bi trebale početi i pripreme.
Sve zavisi od skupštine, ako ponovo dodju harači na pozicije odmah znaj da su tu zbog para. I da će populistički dovesti par zvučnih imena i onda za pola godine raspad.nebeskasila je napisao/la: ↑30 jun 2025, 06:51Ja opet ocekujem borbu za opstanak jer sam naucio na to, i jer kad god bi trebalo nesto biti normalno u nas se sjebe sve. Volio bih da ne bude tako i da budemo 4-5 mjesto, da se rokamo sa svima kako treba
Mislim kao da taj film do sada nismo gledali

-
- Kontakt:
Nema vam mijenjanja uprave nažalost. Dobili ste šta hoćete posljedice ćete vidjeti
Baš me zanima tvoje viđenje, tj. kakve će posljedice biti ako ostane ova Uprava? A šta bi ta nova Uprava donijela u klub?legendarnadruga je napisao/la: ↑30 jun 2025, 09:59Nema vam mijenjanja uprave nažalost. Dobili ste šta hoćete posljedice ćete vidjeti
Kod nas uvijek neke struje, da je svima toliko stalo do kluba mi bi odavno igrali Premijer ligu.
Ova Uprava kakva je takva je ipak je ostavila NK Jedinstvo u Prvoj ligi FBiH i što je najvažnije ostali smo u ligi bez namještanja (protiv namještanja sam, pa taman se ugasili). Ovo je zasigurno bila najteža moguća sezona za opstanak.
Ono što je pozitivno od strane ove Uprave je imenovanje trenera na vrijeme, produžetak ugovora Zariću i Fontemachiu (jedni od najboljih pojedinaca u prošloj polusezoni), potpisivanje ugovora sa tehničkim sponzorom na tri godine (od svog nastanka nismo imali tehničkog sponzora).
Dok ne vidim crno na bijelo ne znam koliko je novca potrošeno, ali po nekim mojiiiim saznanjima nisu napravili nova dugovanja, a na to sve su dio dugovanja vratili.
Ja im zamjeram da im je sporstki segment poprilično loš i tu bi trebali angažovati nekoga ko će im pomoći.
Nemam problem da neko novi uđe klub kao član Uprave, ali i dalje protok novca treba kontrolisati Sportski savez.
-
- Kontakt:
Meni je bitan sportski segment, da nam se sela ne smiju vise. Ali evo imaju priliku ove godine da pokažu šta znaju, prošlu su nekako preživili ali prošla je krivica od naninogNeRi_K je napisao/la: ↑30 jun 2025, 10:18Baš me zanima tvoje viđenje, tj. kakve će posljedice biti ako ostane ova Uprava? A šta bi ta nova Uprava donijela u klub?legendarnadruga je napisao/la: ↑30 jun 2025, 09:59Nema vam mijenjanja uprave nažalost. Dobili ste šta hoćete posljedice ćete vidjeti
Kod nas uvijek neke struje, da je svima toliko stalo do kluba mi bi odavno igrali Premijer ligu.
Ova Uprava kakva je takva je ipak je ostavila NK Jedinstvo u Prvoj ligi FBiH i što je najvažnije ostali smo u ligi bez namještanja (protiv namještanja sam, pa taman se ugasili). Ovo je zasigurno bila najteža moguća sezona za opstanak.
Ono što je pozitivno od strane ove Uprave je imenovanje trenera na vrijeme, produžetak ugovora Zariću i Fontemachiu (jedni od najboljih pojedinaca u prošloj polusezoni), potpisivanje ugovora sa tehničkim sponzorom na tri godine (od svog nastanka nismo imali tehničkog sponzora).
Dok ne vidim crno na bijelo ne znam koliko je novca potrošeno, ali po nekim mojiiiim saznanjima nisu napravili nova dugovanja, a na to sve su dio dugovanja vratili.
Ja im zamjeram da im je sporstki segment poprilično loš i tu bi trebali angažovati nekoga ko će im pomoći.
Nemam problem da neko novi uđe klub kao član Uprave, ali i dalje protok novca treba kontrolisati Sportski savez.
Ako toliko volite Jedinstvo možete vi podržati klub, donirati novac, naći sponzora i ako niste u klubu. Ili to ne odgovara ako ne upravljajte novcem kluba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.