FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sa trenutnom ekipom i 4. mjesto na kraju sezone bi bilo čudo... ugl. antifudbal i silovanje očiju se nastavlja... ovo nisu istine kakvi invalidi primaju platu kao fudbaleri. 

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 11 jul 2024, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Dobri ovi iz jelen super lige
gdje je frajer napuca
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
**** ti to ja bih potpisao 0:0 na poluvremenu kako hoces I kad hoces.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TurkishAirlines
Strah je nasa mana. Jel s Koseva odemo mi gace skinemo.
Vidjet cemo drugo poluvrijeme, mozda iznenadimo
Vidjet cemo drugo poluvrijeme, mozda iznenadimo
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- Maroon1946
- Kontakt:
Ma kakva titula brateNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:46Nama treba brat bratu 5 igraca za prve postave ako se zaista mislimo ukljuciti u borbu za titulu.
-
- Kontakt:
Golman nesto krene pa stane
Jedini vrijedni pomena su Bubanja(gine na sredini) ,Catakivic (spusta lopte i zagraduje), Francis trci za trojicu
Koliko god neko je volio Julardziju on je zna iznijeti i odigrati
Jedini vrijedni pomena su Bubanja(gine na sredini) ,Catakivic (spusta lopte i zagraduje), Francis trci za trojicu
Koliko god neko je volio Julardziju on je zna iznijeti i odigrati
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 11 jul 2024, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nikako nisam zadovoljan igrom, nista majkemi mora ovo dosta bolje, i ovaj bogalj od sudije svira svaki kontakt.
Mogu se ljutiti koliko hoce , ali i ova sezona ce biti patnja, kidanje zivaca i naravno borba za 4 mjesto, ali hajde rano je pricati o tome
Prvo da vidimo sta cemo uraditi u evropi
Mogu se ljutiti koliko hoce , ali i ova sezona ce biti patnja, kidanje zivaca i naravno borba za 4 mjesto, ali hajde rano je pricati o tome

Prvo da vidimo sta cemo uraditi u evropi

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 11 jul 2024, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Treba nam neki igrac poteza koji moze u sredini izbaciti nekog njihovog i dati normalnu loptu.
Ovi iz Srbije ne zna se koji je gori. Uzasna zadnja linija. Rezultat dobar
Ja imam osjećaj i da dobijemo ovdje da bi na Koševu izgubili i ispali. Ovi imaju par ozbiljnih igrača npr desetka, ovaj Ekvadorac, Romero...betrezengorbachev je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:46Da je nekako prezivjeti i otici neporazen, na Kosevu bi to bilo bolje. Jbg, nije da nismo znali da su pojacanja tanka i da nemamo ekipu za nesto vise.
Mi nikada odustati necemo...
Odavno gore Sarajevo nisam gledao.Ima more prostora za napredak.Djordjevic,Jovic,Rockov za sada nula..dalje cemo vidjeti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sudjenje ispod kriterija nase lige
Glede igre cini mi se da igramo sa 5 pozadi u oba smjera,bekovi nam ne izlaze nikako gore zato i imamo problem za gore sto nas nema puno,ocito su dobili takve instrukcije.
Rockov mi baca na Alaima sa ovim kreni stani
Glede igre cini mi se da igramo sa 5 pozadi u oba smjera,bekovi nam ne izlaze nikako gore zato i imamo problem za gore sto nas nema puno,ocito su dobili takve instrukcije.
Rockov mi baca na Alaima sa ovim kreni stani

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Izgubicemo sigurno valjda to bude makar 1 gol razlike
Đorđević, Bubanja i Keremeh najbolji a suđenje no comment...
Sta je ovo suđenje kao da smo u bl
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Debeli Buda donosi srecu i blagostanje

Zasad nas vadi

Ročko je zalutao u svijet golmana. Mozda kad odraste i naraste bude bolji. Jovic odskace nekvalitetom

Dobro je,pokazujemo karakter,agresivnost,borbenost. Lose strane su neuigranost i nekvalitet. Uigranost ce doci igranjem utakmica a nekvalitet se moze rijesiti sa 5-6 jakih pojacanja

Uzeći u obzir da je prva službena utakmica novog trenera, koji je tu 20ak dana, u gostima protiv solidnog protivnika (jačeg nego i Veležov i borčev) u takmičarskoj formi - ovo je i više nego solidno.
Ne serite plaho. Da ovako ostane, tjeraćemo kad se vrate.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ova formacija omogucava protivniku da izadje visoko, al to treba znati iskoristiti a ne izgubiti loptu na sredini hladno i ugroziti vlastiti gol.
Igramo u grcu to je problembojimo ih se a ne treba, nisu vala nista specijalno!
Igramo u grcu to je problembojimo ih se a ne treba, nisu vala nista specijalno!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 11 jul 2024, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.
U novi boj ...
- skullcrusher
- Kontakt:
scholsey je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:52Uzeći u obzir da je prva službena utakmica novog trenera, koji je tu 20ak dana, u gostima protiv solidnog protivnika (jačeg nego i Veležov i borčev) u takmičarskoj formi - ovo je i više nego solidno.

1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Igramo kao ekipa koja je tek sa priprema protiv ekipe koja je kvalitetnija od nas i sa haman pola sezone iza sebe. Nadam se da fizicki mozemo izdrzati i ovo drugo poluvrijeme, par puta nam se fino otvorila kontra, mozda se moze to iskoristiti.
I serete za jovica, jedan od boljih na terenu, ne urekao se
I serete za jovica, jedan od boljih na terenu, ne urekao se
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bordobijeli, Hardzavi, jurisicduska, mnon46, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Proximic, ŠTA_JE i 88 gostiju.