FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lakoste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 28 jan 2016, 20:42

Kadusic ce biti pravi igrac. Lik je ko metak, samo ga nauciti jos da tu brzinu koristi na pravi nacin. :D

High

Post Postao/la High » 28 jan 2016, 20:42

Pitaristok je napisao/la:
High je napisao/la:Da platim godišnju i gledam petoplasiranu ekipu? :mrgreen: :urnebes: Bolje potrošiti pare u kakve kurtizane ili dobro štivo. :urnebes:
Pa sta onda tražiš ovdje, haj ti u biblioteku...
Tu sam da kandžijam šićardžije poput tebe i ovog što te citira. :angel:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 jan 2016, 20:48

Jesu li nasi razmisljali da izbace nasu android aplikaciju?Ja mislim da je vrijem..

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 28 jan 2016, 20:50

joker90 je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:E vidiš, ono sve sto je dobro u evropi sto netko donese, ovdje se kod nas okrene na cirkuz...
Sto si nervozan?
Mjesecima serete, ni sa jednom segmentom kluba niste zadovoljni a da ni laički ne znate ništa o tome, uveo Jesic nešto novo za nas, padobrane, vi smijeh opalili...

Nije se rodio ko je narodu i pitaru ugodio...

Ovaj maloprije kaže, neda za sezonsku jer smo peti,,,
Ma ne moraš, takvi navijači i ne trebaju dolazit.
Bili 1 il petnaesti ja idem na AFH, bilo pojacanja il ne puna podrška za sve u klubu,
koji vam je kur.ac...

High

Post Postao/la High » 28 jan 2016, 20:54

Ko ti brani da budeš konformista, da šutiš dok te šibaju? Zabij glavu u pijesak i ne zamaraj nas tim patetikama, živ bio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jan 2016, 20:59

Da sublimiramo Pitaristok. Nije raja nezadovoljna jer smo mi peti, i jer nema pojačanja.

Raja je nezadovoljna jer da se normalno i sistemski radilo mi bi bili korak ispred ove lige i to jedan veliki korak, i niko nas ne bi stigao za 10 godina , raja se boji da su prokockali tu šansu. Imali smo sve uslove da odemo iz ovog cirkusa i da postanemo ozbiljan klub, uređen, smislen , a raji se čini da idemo unazad. Odatle negativa.

Previše se fura profesionalizam a previše padaju na banalnim stvarima.

Mi kao i vi volimo Sarajevo, pogotovo High, to što je neko razočaran ne mora značiti da ne voli. Sarajevo se nikad nije i nikad neće voljeti šuteći i klimajući glavom. Voljet će se zdravim razumom i težnjom da budemo najbolji na svijetu. Ako nekog zadovoljavaju mrvice ima još klubova. Mene i navijače Sarajeva jébiga ne zadovoljava ovakvo stanje ko sad. I samo hoćemo da bude bolje a način te borbe svako bira. A definitivno ne leži u tom da govorimo kako je sve dobro i kako je sve odlično. Kad nije.

Hvala na pažnji, jako ste prijatan gospodin. Ali šutnja znači odobravanje. To nas je dovelo pred gašenje pa je bilo kuku pomagaj. Gdje svi isto misle nema napredovanja. Molim vas sve da sa poštovanjem se odnosite jedni prema drugima, ne moramo svi isto razmišljati, nit se moramo slagati. Ali hajmo diskutovati na nekoj fer osnovi. A ne odmah ti si pljuvač, ti si nikakav navijač. To nije argument to je manjak istog.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 jan 2016, 21:02, ukupno mijenjano 2 puta.

muhamedhulk
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 28 jan 2016, 21:00

Lakoste je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Gledam danas na instagramu kako se Rustem i Bekic2 'dopisuju' i 'zale' na pripreme..u fazonu da ih ubise fizicki :D Znaci drama
Njih dvojica pretjeruju s insatgramom. Manekeni.
Ma neka ih jarane...nek se slikaju :D
Ibret je u tome sto se ocigledno radi 110% na treninzima, i da izgleda da cemo imati ekipu koja ce moci izdrzati trkacki bar 75 min :)))
A za nadati se i da ce drugi dio priprema biti odradjen dobro, onaj dio gdje se taktika i formacija uvjezbavaju. I onda laganini u starMo :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 28 jan 2016, 21:04

High je napisao/la:Ko ti brani da budeš konformista, da šutiš dok te šibaju? Zabij glavu u pijesak i ne zamaraj nas tim patetikama, živ bio.
Odgoj roditelja svaka čast, gdje si ti rasto...
Doviđenja...

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 28 jan 2016, 21:09

jurisicduska je napisao/la:Da sublimiramo Pitaristok. Nije raja nezadovoljna jer smo mi peti, i jer nema pojačanja.

Raja je nezadovoljna jer da se normalno i sistemski radilo mi bi bili korak ispred ove lige i to jedan veliki korak, i niko nas ne bi stigao za 10 godina , raja se boji da su prokockali tu šansu. Imali smo sve uslove da odemo iz ovog cirkusa i da postanemo ozbiljan klub, uređen, smislen , a raji se čini da idemo unazad. Odatle negativa.

Mi kao i vi volimo Sarajevo, pogotovo High, to što je neko razočaran ne mora značiti da ne voli. Sarajevo se nikad nije i nikad neće voljeti šuteći i klimajući glavom. Voljet će se zdravim razumom i težnjom da budemo najbolji na svijetu. Ako nekog zadovoljavaju mrvice ima još klubova. Mene i navijače Sarajeva jébiga ne zadovoljava ovakvo stanje ko sad. I samo hoćemo da bude bolje a način te borbe svako bira. A definitivno ne leži u tom da govorimo kako je sve dobro i kako je sve odlično. Kad nije.

Hvala na pažnji, jako ste prijatan gospodin. Ali šutnja znači odobravanje. To nas je dovelo pred gašenje pa je bilo kuku pomagaj. Gdje svi isto misle nema napredovanja. Molim vas sve da sa poštovanjem se odnosite jedni prema drugima, ne moramo svi isto razmišljati, nit se moramo slagati. Ali hajmo diskutovati na nekoj fer osnovi. A ne odmah ti si pljuvač, ti si nikakav navijač. To nije argument to je manjak istog.
Brate, sve si u pravu, ne kazem da treba sutiti, diskutovati da, kritikovati da, al sa činjenicama, pola forumaša nako diskutuje bez da je imalo upoznat sa tim...
Ode mi na k... ovaj cirkuz oko padobrana, kontaš,,,
umjesto da pitaju šta je ovo jel ovo dobro ko ovo još koristi i tako, jok daj da se zajebajemo...

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 28 jan 2016, 21:11

jurisicduska je napisao/la:Da sublimiramo Pitaristok. Nije raja nezadovoljna jer smo mi peti, i jer nema pojačanja.

Ipak mislim da treba naci neki balans konstruktivne kritike i pohvale rada, jer mislim da se puno toga pozitivnog uradilo u proteklih par godina. Nema kluba koji funkcioniše bez greške, pa čak i kad naprave tu razliku koju si pomenuo.
Uglavnom, mislim da se od dolazka Ješića krenulo nekim drugim putem sto se tice terena, treba to istrpjeti i sabura imati pa vidjecemo na sta ce izaci. Ja cu biti prvi koji ce pljuvati ako budemo igrali kao jesenas, jer mislim da do sada nije mogao imati uticaj njegov rad s obzirom na zateceno stanje. Osim mozda zadnjih par kola.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 28 jan 2016, 21:11

Nikad gora atmosfera nije bila što se tiče navijača i očekivanja od trenera i od igrača.Ne mislim samo na forum nego i po kafanama ,na ulici itd.Svi govore ako izborimo Evropu dobro je valjda naviknuti da dovedemo 10 igrača .Ja ne znam čemu to,niko iz prve postave nam nije otišao ,doveli 4 igrača ,nadam se ciljano .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 jan 2016, 21:12

Kad dođe Said sve će biti u redu :mrgreen: :kafa:

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 28 jan 2016, 21:17

Zukanovic je napisao/la:Dolazi mozda jedan igrac jos prije turske nije jos 100 % ali dobro izgleda. samo znam mi cemo platiti nesto za njega.nemojte mene pitati ne znam nista vise.
Bice jos 1-2 igraca u Februaru, bar se nadam. Do tada mnogo sabura..Jos kazu da su ovi brazlici bas pojacanja, al to cemo jos vidjeti..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

High

Post Postao/la High » 28 jan 2016, 21:18

Pitaristok je napisao/la:
High je napisao/la:Ko ti brani da budeš konformista, da šutiš dok te šibaju? Zabij glavu u pijesak i ne zamaraj nas tim patetikama, živ bio.
Odgoj roditelja svaka čast, gdje si ti rasto...
Doviđenja...
Rastao sam daleko od onih koji su zabijali glavu u pijesak, koji su šutjeli i tako na neki način podržavali potencijalne greške. Ne volim bilo kakvu vrstu apatije, a to nas je često znalo koštati. Ako ti misliš da je to korisno, onda je uredu, ali nemoj, molim te, suditi ko je navijač, a ko nije.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 jan 2016, 21:18

Mene samo interesuje kakvi su ovi brazilci oceli oni zaista biti pojacanja
Samo Sarajevo

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 28 jan 2016, 21:19

Utakmica između Sarajeva i Metalleghea počinje u 13 sati, a putem medijskog pokrovitelja našeg kluba, Sportsport.ba, svi naši navijači i simpatizeri imat će mogućnost pratiti utakmicu u direktnom prijenosu.

Evo i službena potvrda da će biti prijenos :thumbup:
(aka. simon )

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 jan 2016, 21:20

jurisicduska je napisao/la: Raja je nezadovoljna jer da se normalno i sistemski radilo mi bi bili korak ispred ove lige i to jedan veliki korak, i niko nas ne bi stigao za 10 godina , raja se boji da su prokockali tu šansu. Imali smo sve uslove da odemo iz ovog cirkusa i da postanemo ozbiljan klub, uređen, smislen , a raji se čini da idemo unazad. Odatle negativa.
u sridu :thumbup:
1946

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 28 jan 2016, 21:29

slika
a vi pogodite ko...
:kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 28 jan 2016, 21:29

hilmo je napisao/la:Kad dođe Said sve će biti u redu :mrgreen: :kafa:
<----- Oplakah, znači...Bože

Ljudi, ne kažem da je sve idealno, da smo beton, da ćemo pišati po sirotinji, da ćemo prekucati ligu, da će pojedinci eksplodirati. Konstruktivne kritike treba i mora biti, nismo ispranih mozgova da slijepo slušamo i klimamo "kralju, šahu, idolu".
Pojačanja...šta su pojačanja? Ime koje se guzelja ili anonimus koji gine svaku utakmicu? Mene interesuje EKIPA...11 ljudi koji igraju lopte. Kako se zovu, šta su radili prije, mene što se tiče mogli su kifle savijati...sabur/strpljenje...dosta će se vidjeti sutra.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jan 2016, 21:33

Sutra se neće ništa vidjeti. Ko bude sudio na osnovu sutra nije nešto uredu sa njim.

PitarBordo čim nisi hilmu pozdravio nešto ne štima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []