Ajd pitaru ne dipr idi slavi pobjede protiv drugoligasapile87 je napisao/la:Veze ti nemas ljakane.pisac je napisao/la:Pocelo je pocelo. Sta ja juce najavih?
Nista je ovo sta ce biti u novembru i decembru, a pogotovo u maju slijedece godine
Kad bih rekao da mi vas je zao, lagao bih
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Re: Odg: FK Željezničar
Cujemo se u maju pa ces vidjeti da li imam veze ili ne, a do tad ti samo pjeni :*pile87 je napisao/la:Veze ti nemas ljakane.pisac je napisao/la:Pocelo je pocelo. Sta ja juce najavih?
Nista je ovo sta ce biti u novembru i decembru, a pogotovo u maju slijedece godine
Kad bih rekao da mi vas je zao, lagao bih
-
- Kontakt:
bluesaa je napisao/la:
prebrojte

Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
Ti pacenice idi slavi pobjede protiv drugoligasafcsforever je napisao/la:evo ja prebrojo , nikakvog hajra ne vidim...GLAD i FUKARASTINA
Liverpool !
Liverpool !
Ako ti ide matematika kao i gramatika onda si se sigurno zajebao negdjefcsforever je napisao/la:evo ja prebrojo , nikakvog hajra ne vidim...GLAD i FUKARASTINA

Sarajevo prvak Svemira, Željo u dugovima, svi nam najavljuju gašenje, kako poznat scenario. Vidimo se na kraju sezone, ako Bog da, živi i zdravi sa makar još jednom titulom u našim prepunim vitrinama
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 07 jul 2014, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
Svaka cast, kapa dole.bluesaa je napisao/la:
prebrojte
Ali kakve to veze ima sa sadasnjim stanjem u vasem klubu i sa mutnim radnjama pojedinaca u koje se kunete, a znate da ce sve to na naplatu doci u narednoj godini? Sudbina Borca i Celika vam ne gine, samo malo dramaticnije i medijski popracenije

-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jahovic- ... cama/46535" onclick="window.open(this.href);return false;
nesto ovako ?
nesto ovako ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Poslije neuspjele ekspedicije otvaranja očiju navijačima Želje kako je ova politika podmlađivanja ubleha, prebacuje priču na neke mutne radnje koje se stavljaju pod tepih i kao izaći će na vidjelo. Nova ekspedicija u narednih mjesec dana će biti vjerovatno neuspješno završena.
Dame i gospodo, jedan jedini @pisac

Dame i gospodo, jedan jedini @pisac

Ja te volim, volim Željo..
Ubleha o podmladjivanju i mutne radnje su itekako povezane. Ali kazem ti, sacekajmo maj najkasnijegio10 je napisao/la:Poslije neuspjele ekspedicije otvaranja očiju navijačima Želje kako je ova politika podmlađivanja ubleha, prebacuje priču na neke mutne radnje koje se stavljaju pod tepih i kao izaći će na vidjelo. Nova ekspedicija u narednih mjesec dana će biti vjerovatno neuspješno završena.
Dame i gospodo, jedan jedini @pisac![]()

-
- Kontakt:
Ajd eto cekamo maj i ziv bio nemoj vise smarati idi na svoju temu i tamo slavite unaprijed osvojenu tutulupisac je napisao/la:Ubleha o podmladjivanju i mutne radnje su itekako povezane. Ali kazem ti, sacekajmo maj najkasnijegio10 je napisao/la:Poslije neuspjele ekspedicije otvaranja očiju navijačima Želje kako je ova politika podmlađivanja ubleha, prebacuje priču na neke mutne radnje koje se stavljaju pod tepih i kao izaći će na vidjelo. Nova ekspedicija u narednih mjesec dana će biti vjerovatno neuspješno završena.

Liverpool !
Liverpool !
trebalo bi rasirit neko satorsko naselje na ovoj temi za sve izbjeglice mladjeg sarajevskog premijerligasa
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
-
- Kontakt:
Kakav će tek haos nastati nakon ispadanja od đetića , mogu misliti ... Nije provokacija, stvarno mislim da nećete proći dalje, živi bili pa vidjeli ...
Koga boli **** sta ti mislis ti samo sebi vazanHannibal36 je napisao/la:Kakav će tek haos nastati nakon ispadanja od đetića , mogu misliti ... Nije provokacija, stvarno mislim da nećete proći dalje, živi bili pa vidjeli ...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hanibale,pa mi se i ne nadamo kad vi niste mogli zetu šta mi imamo tražiti protiv djetica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: gavran, dana/u 07 jul 2014, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
jel ovo se smije pisati, a kad se navede koliko dugo zeljo nije osvojio trofej (2003-2009) se dobije trajni ban ?pile87 je napisao/la:Koga boli **** sta ti mislis ti samo sebi vazanHannibal36 je napisao/la:Kakav će tek haos nastati nakon ispadanja od đetića , mogu misliti ... Nije provokacija, stvarno mislim da nećete proći dalje, živi bili pa vidjeli ...
u maju dzeko se podaje ,stizu pare od sehe ,stizu pare od evrope ,kvesic usao u formu stize ponuda od milion eura ,visca odlazi u englesku stizu pare od procenta ,zola prelazi u bundes ligu opet se ima procenat ,klub preuzima porodica osim i dovode spozore iz japana koji ce ujedno i izgraditi istocnu tribinu ,tan dolazi u sarajevo napokon ali ovaj put poslovno na razgovor sa osimom oko prodaje dionica iz kluba ,slavi se titula a mladzi igraci odlaze u sarajevo na posudbupisac je napisao/la:Ubleha o podmladjivanju i mutne radnje su itekako povezane. Ali kazem ti, sacekajmo maj najkasnijegio10 je napisao/la:Poslije neuspjele ekspedicije otvaranja očiju navijačima Želje kako je ova politika podmlađivanja ubleha, prebacuje priču na neke mutne radnje koje se stavljaju pod tepih i kao izaći će na vidjelo. Nova ekspedicija u narednih mjesec dana će biti vjerovatno neuspješno završena.

Tako ti je to hanibale, uostalom vi ste jadnici ispadali od crnogorskih drugoligasa ovi bar igraju prvu ligu!Hannibal36 je napisao/la: jel ovo se smije pisati, a kad se navede koliko dugo zeljo nije osvojio trofej (2003-2009) se dobije trajni ban ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
post nije napisan kao provokacija, stvarno, ali eto , uvjerićete se sami ...gavran je napisao/la:Hanibale,pa mi se i ne nadamo kad vi niste mogli zetu šta mi imamo tražiti protiv djetica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.