FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa to i jeste nasa realnost sad ,igraci iz Gorazda.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jedino sam uspio ovaj njegov gol da nadjem na yt..
Ima li neko ko je aktivno pratio Gorazde da nam kaze nesto vise o Damiru, glavne karakteristike, prednosti, mane? Uvijek sam podrzavao ovakve probe, sa ovim probama se samo moze dobiti. Mene jedino zabrinjava da igra kao krilo a da je zabio samo 3 gola u 14 utakmica..
Oguglao sam na ove probe. Koliko smo imali proba samo Ikic i eto Subasic se zadrzali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
pa sa ovom statistikom vidi se da dovodimo kalibar krila koje je nama potrebno i na koje smo navikli ipak tradicija se mora nastaviti ne mozemo sad dovesti neku ubicu ovaj je top na nas prijasnji izborBrkooo je napisao/la: ↑26 nov 2020, 22:58
Ima li neko ko je aktivno pratio Gorazde da nam kaze nesto vise o Damiru, glavne karakteristike, prednosti, mane? Uvijek sam podrzavao ovakve probe, sa ovim probama se samo moze dobiti. Mene jedino zabrinjava da igra kao krilo a da je zabio samo 3 gola u 14 utakmica..
Mi sada moramo dobro pratiti ove igrače iz manjih sredina i regovati na vrijeme. Nešto slično kao Krupa i Mladost koji su dosta takvih igrača na vrijeme prepoznali i poslije profitirali na njima. Vjerujem da će sada biti onih koji će reći lako je tamo dovoditi, nema pritiska, kod nas je drugačije traži se uspjeh i slično. Medjutim mi moramo da se naviknemo da ćemo neko vrijeme tim putem ići. Barem dok se ne stabilizujemo.
Iskreno ne treba nam novi Sedad Subasic tako da neka hvala.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ma ja, najlakše tisra. Eto talenti samo niču na našoj šljaci. S ovim možeš samo dobiti.
Željezničar za život cijeli!
Svrha probe je u tome da se vidi da li taj neko ima kvalitet za klub, a bukvalno nas nista to ne kosta. Jedan ako se uspije izboriti za ugovor i pokaze kvalitet, to je super.
Ikic sad nas najbolji stoper a dosao na probu. Nyema igrao neku poluprofesionalnu ligu i dosao na probu, izborio se za ugovor i kasnije bio jako vazan faktor u ekipi itd..
Ma nemam ja nista protiv ovih proba. Imali smo ih bruku otkad se Amar vratio. Kazem ako je slican Subasic ne treba. Subasic svojom lijenoscu od potencijala za nesto vise dosao je do toga da je njegov ugovor greska. Jedino Ikic opravdao i vise od toga.
Koliko vidim ovdje na forumu hvalili su ga na pdf-u federalne lige. Da ne kopiram sve, ova 2 su mi zapala za oko jer me podsjeća na jednog igrača:Brkooo je napisao/la: ↑26 nov 2020, 22:58
Hrelja danas razvalio sta je radio bekovima Rudara, iz jednog solo prodora ko Henry iz najboljih dana pogađa dalji ugao
Novi Zajmović?Kažem ti ja, momak je baš talenat, vidio sam to odmah.
Možda će mu u daljnjoj karijeri biti problem visina, djeluje baš visoko za tu poziciju.
Inače sutra Asim riješava svoju omiljenu žrtvu, zabio je Mladosti čak 7 golova u karijeri od toga 5 golova je u našem dresu im zabio
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ma dovoljno je nekada s jednim da ubodeš od 10 proba. Ništa te ne košta. Ruku na srce, Mehić i Subaša, sad' za sad', tankosava. Ali eto iščupao si Ikića. Treba ovo raditi, mislim da je to dobra stvar. Samo da se počnu tražiti fizički moćni i prije svega, brzi igrači. Ovih majstora iz mjesta mi je pun khurac više. Promijenio se fudbal.
Mehiću radijus kretanja u krugu centra, a Subaša dribla iz mjesta. Pa ne može to tako više. Davno prošlo vrijeme.
Mehiću radijus kretanja u krugu centra, a Subaša dribla iz mjesta. Pa ne može to tako više. Davno prošlo vrijeme.
Ovu zimu treba raskinuti ugovore sa Mehicem i Osmanovicem. Nemas ih sta vise cekati. Ni Subasic nije daleko od njih dvojice.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Slažem se da treba malo rasteretiti budžet. Imamo pozamašan broj igrača koji nemaju apsolutno nikakav doprinos ekipi i koji su ispucali sve šanse maltene.
- MocMahale444
Treba nam novi golman.
Treba nam novi stoper.
Treba nam krilo.
Treba nam novi stoper.
Treba nam krilo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Momak je 2001 godište, desno krilo, ne može biti gori od trenutnih krila u klubu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
E pravim putem idemo 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
https://1921.ba/najava-mladost-zeljeznicar-7875Utakmica koja je pred nama neće biti ništa lakša od tog prvog susreta sa Mladosti ili posljednje utakmice protiv Slobode. Rezultat iz obje te utakmice je bio itekako bolan po nas, ali da postoje i bolniji trenuci uvjerili smo se već u protekli ponedjeljak. U 57. godini života nas je zauvijek napustio predsjednik našeg Željezničara, Admir Džubur. I ostavivši po strani funkciju koju je obavljao naš Admir (iako je istu preuzeo kada gotovo niko drugi nije htio ili smio) i sve rezultate njegovog rada, Željo je ostao bez jednog svog vjernog navijača i pratioca, a Željini navijači bez svoga brata sa tribine. Mi nećemo biti ti koji će omaž Admiru praviti tako što će nabrajati sve ono što je on učinio za Želju kroz proteklih nekoliko decenija.
Upravo njegova djela će pričati priču o njemu. U takvim trenucima (što je pomalo tužno, jer u drugim to slabo činimo) sjetimo se i njega i svih onih koji su nas zauvijek napustili. Sjetimo ih se i sa tugom i sa čežnjom, ali i sa ponosom što su bili dio nas, dio Željezničara! Nebrojeno puta smo dali zakletvu njima da ćemo čuvati našeg Želju, našu Grbavicu i sve njene ljepote, svaku tribinu i svaki pedalj. Njima smo dali zakletvu da će biti ponosni na nas ukoliko nas budu gledali sa neba. Njihovi životi i njihova ljubav prema Želji, odanost njemu i svemu onome što on jeste nam je uvijek bila zvijezda vodilja. Ali, možda je sada više nego ikada vrijeme da konačno sa riječi pređemo na djela i da našu braću koja nisu više sa nama, a koja bi, uvjereni smo, dala sve da mogu biti, učinimo ponosnim i da sve ono što su oni činili za Plave bude naš amanet, naša obaveza i naša istinska zvijezda vodilja. Svakoga od njih, od Đilde do Admira. Sada više nego ikada! U suprotnom, trajno ćemo okaljati sjećanje na njih i iznevjeriti ih, a svi ćemo se jednoga dana sigurno ponovo sresti jer i na onome svijetu, nas će povezivati jedno – ŽIVOT ZA ŽELJEZNIČAR!
dns je pitanje samo sa koliko razlike 

hajde ljozee
hajde ljozee
Damir Hrelja je jedan od najtalentovanijih mladih igraca u BiH.Njegova nesreca je sto je rodjen u gradu koji je izolovan od ostatka drzave,inace bi i ranije zavrsio u nekom premijerligasu.
Za poziciju koju igra je prilicno visok,ima odlicnu lijevu nogu,radi svoje visine jako je nezgodan za cuvanje.Vecinu golova je dao van sesnaesterca.Na njemu je napravljeno 3-4 penala.
Iako je 2001 godiste,iza sebe vec ima 2 sezone prve lige federacije koja je bas teska za mlade igrace.
Mana mu je sto slabije igra desnom nogom,i mora se s njim poraditi na defanzivi.
Uglavnom,ako ga Amar uzme i istrpi jednu godinu mozete dobiti pravog igraca.
Za poziciju koju igra je prilicno visok,ima odlicnu lijevu nogu,radi svoje visine jako je nezgodan za cuvanje.Vecinu golova je dao van sesnaesterca.Na njemu je napravljeno 3-4 penala.
Iako je 2001 godiste,iza sebe vec ima 2 sezone prve lige federacije koja je bas teska za mlade igrace.
Mana mu je sto slabije igra desnom nogom,i mora se s njim poraditi na defanzivi.
Uglavnom,ako ga Amar uzme i istrpi jednu godinu mozete dobiti pravog igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.