Ako Bog da (samo to) , samo mi rukomet u glavirobertkosar je napisao/la:Hvala brate moj idemo po tri boda u gabelu ako bog daSamozdravlje je napisao/la:Ti si meni vise od druga , ma ti si bratrobertkosar je napisao/la:Pobjeda danas ako bog da![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator/ica: Pasha
Ako Bog da (samo to) , samo mi rukomet u glavirobertkosar je napisao/la:Hvala brate moj idemo po tri boda u gabelu ako bog daSamozdravlje je napisao/la:Ti si meni vise od druga , ma ti si bratrobertkosar je napisao/la:Pobjeda danas ako bog da![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po 2 najbolje iz svake grupe i 4 najbolje treceplasirane reprezentacijesonpenn je napisao/la:Eh kako sad ide ? Je li idu 3 direktno na Euro, ili prve dvije i neki poredak trecih ?
I prvi tu da nam repka ima igrace mudonjeCOYS je napisao/la:Prvi put da nismo usrali kontranapad
Pa usr'o si ga, samo oni pogrijesise, vratise nam loptu.COYS je napisao/la:Prvi put da nismo usrali kontranapad
I ja se pitam jesuli svi na papiru upisaniDamirT je napisao/la:Jel sigurna pobjeda?Jesu li svi u zapisniku itd....Jos se tresem
Ali opet... Jako pametna reakcija Burica.sonpenn je napisao/la:Pa usr'o si ga, samo oni pogrijesise, vratise nam loptu.COYS je napisao/la:Prvi put da nismo usrali kontranapad
Pitaj @RobertaKosaraMortemHz je napisao/la:Što je nasmješnije mi smo i dalje u igri, -2 je ništa ali iskreno ne vidim kako možemo dobiti ovo, odbrana nam je katastrofalna dok bi napad i mogao proći. Moramo nešto promijeniti dok nije kasno.
Morali su, dignuta ruka, 4 dodavanja bila a ovi nisu isli na faul, ali je sut morao biti bolje izradjen.tuzlak1987 je napisao/la:Kontao sam evo opet usrase, govori im Bilal, Buric i onaj stranac nemojte na prvu. Cekaj do kraja. Nadje se opet neka budala da je opali 16 sekundi prije kraja
Ko drugi nego Karacictuzlak1987 je napisao/la:Kontao sam evo opet usrase, govori im Bilal, Buric i onaj stranac nemojte na prvu. Cekaj do kraja. Nadje se opet neka budala da je opali 16 sekundi prije kraja
Tako je Bilal je prelomio utakmicu i nek mu se dobru sagnu na donju pipu hejteri.miky_hz je napisao/la:Onaj time-out Sumana na 24-21 ili 24-20 ne sjecam se bas je prelomio tekmu u nasu korist,neznam sta im je rekao ali nakon toga se sve okrenulo u nasu korist.Bravo Bilale![]()
Peric apsolutno mora pocinjati,momak opet pokazuje da je carobnjak koji ima strasan pregled i daje lopte kakve malo ko moze.
Vraca nam se Vranjes za iducu,plus golmani realno tesko da mogu imati opet losu noc kao veceras realno.Ma idu ovi momci na EP nema tu sta,i zasluzili su da se vecina iz ove generacije oprosti sa tim velikim takmicenjem.
Bravo momci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.