Nece oni bas toliko forsirati da se dovedu 2 velika imena. George je realna opcija i vjerovatno bi se najbolje uklopio u ovu ekipu. Ima 28 godina,pokriva oba kraja terena. Uz mladu ekipu Lakersa,on je odlican fit. Lakersi su odlucili zadrzati ovu mladu jezgru igraca i njih forisrati iducih sezona.Chinaglia je napisao/la:LAL ce dovest il dva velika imena ili niti jedno, jer cisto sumnjam da bi samo jedno veliko ime otislo u LAL, jer im u tom slucaju niti playoff ne bi bio zagarantovan, s dva velika imena vec bi, rekao bih, tako da, igraci se sigurno medjusobno cuju... LeBron, PG13, Cousins, mozda ce LAL krenut na njih, tj hoce sigurno, al ako ne upecaju dvojicu, bojim se da nece niti jednog, jer bi to za same igrace bio los potez
no, ako ne upecaju niti jednog, ili ako ipak upecaju samo jednog, tu ce Nurkic sigurno biti kao opcija, ima tu jos ekipa koje imaju Salary Cap, a koje su rebuildingu, kao npr PHX, SAC, ATL, DAL, mogao bi i CHI, ako se oslobode RoLo-a ili Asika
ja bih u fokus stavio DAL i LAL, ovo ostalo je krs do krsa, ne bi Nurkic tamo, mislim cak da ne bi niti rizikovao da POR ne mecira ponudu i da zavrsi u tim raspadima od ekipajbg Nurkicev ugovor dolazi u lose vrijeme kada je velika vecina ekipa u problemima sa Salary Cap-om, ali opet tu ima par ekipa koje mu mogu dati bas veliki ugovor... mada sam misljena da bi POR mecirao bukvalno svaku ponudu!
Jedino mjesto gdje su tanki je pozicija centra. Cousins je bio veliki favorit da ce doci u LA,ali nakon one ozlijede tesko Bgm da ce krenuti po njega. Zato smatram da ce Lakersi sigurno pokusati dovesti Nurkica.
Zamisli petorku;Lonzo-Ingram-George-Randle-Nurkic
Defanzivno ,bolesno jaki