Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
@bosco kralju ispadas glup, cemu to na silu kopiranje paje kad ti ne ide, nisi zanimljiv vjeruj 

PEPE y OZIL
Madafakeri..
Mou pokazao da se moze sa Barcom.. A te price kako je Barca igrala sa 30/ snage su za malu djecu.. Imali su vise pasova na svojoj polovici,sad vi pricate kao svaki put kad su htjeli ic naprijed napravili su priliku.Ja kazem svaki put kad su krenuli naprijed Real je napravio kontru i to je cinjenica.. Nisu ni oni toliko glupi.. Da je Ozil igrao od pocetka dali bi jos koji.. A opet Di Maria danas-Defanziva fantastican,ofanziva -ocajan.. zbog ovog prvog ga je i drzao u igri..
Madafakeri..

Mou pokazao da se moze sa Barcom.. A te price kako je Barca igrala sa 30/ snage su za malu djecu.. Imali su vise pasova na svojoj polovici,sad vi pricate kao svaki put kad su htjeli ic naprijed napravili su priliku.Ja kazem svaki put kad su krenuli naprijed Real je napravio kontru i to je cinjenica.. Nisu ni oni toliko glupi.. Da je Ozil igrao od pocetka dali bi jos koji.. A opet Di Maria danas-Defanziva fantastican,ofanziva -ocajan.. zbog ovog prvog ga je i drzao u igri..
- legenda reala
- Kontakt:
Haj što si Tayson ti još i yebačgeronimo je napisao/la:Otkud znaš? Da se nisi poturio?Madridism je napisao/la:sta je gera peeder uso ovdje![]()
Ne možeš ni u dobru ni u zlu izvući čovjeka od ovih realovaca, da si pita.
Da li im prišao toplo ili 'ladno, oni ga isto primaju.![]()
Ima tu dobre raje i zbog njih sam malo navrn'o ovdje.

ti si moderator ne bi trebo svašta guziti
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 17 apr 2011, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Messiju u zadnjoj minuti kada je izbio loptu u publiku nakon sudijskog zvizduka nije dat cist zuti karton sto bi znacilo da propusta finale Kupa kralja...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Jaki ste ko švicarska vojska 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Nije Messi RvPPortillo je napisao/la:Messiju u zadnjoj minuti kada je izbio loptu u publiku nakon sudijskog zvizduka nije dat cist zuti karton sto bi znacilo da propusta finale Kupa kralja...

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Kopiranje paje? paju ne zanima ova gejska liga kako on kažemangupp je napisao/la:@bosco kralju ispadas glup, cemu to na silu kopiranje paje kad ti ne ide, nisi zanimljiv vjeruj

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:
.Najjači su mi ovi što kažu da penal nije za nas bio![]()

Prejako je ovo.Tebi je ono stvarno penal ?
You'll never walk alone.
...meni je bosco bas zanimljiv...mangupp je napisao/la:@bosco kralju ispadas glup, cemu to na silu kopiranje paje kad ti ne ide, nisi zanimljiv vjeruj

Mesi je zaštićeniji nego čovječija ribica. Ali ništa neću Barcelonu spasiti od poniženja u finalu Kupa. Madrid će da ih razmontira.Portillo je napisao/la:Messiju u zadnjoj minuti kada je izbio loptu u publiku nakon sudijskog zvizduka nije dat cist zuti karton sto bi znacilo da propusta finale Kupa kralja...
- BluesForever
- Kontakt:
Mislim da više ovaj bod odgovara Barci nego Realu jer Real je ovdje morao pobijediti da zadrzi kakve takve sanse u borbi za naslov prvaka.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ko ono mrzi Pepe-a

- legenda reala
- Kontakt:
pa normalno da nije penalVolimLiverpool je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:
![]()
A ti se na sve primaš koda si dan na forumu pa ne znaš malog LBJ MVP,Paju ,Edina ,Bosca ,da ljudi vole da podjebaju ,Monolog je objasnio što ovo rade ,a vi opet navalili
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- anonymousHD
- Kontakt:
I kakve veze ima posjed kad niste kako treba imali 3 šanse.. Eto ti lopta idi nosi je kući ccc
http://videa.hu/videok/sport/real-madri ... 03m7wBRK#b
http://videa.hu/videok/sport/real-madri ... 03m7wBRK#b
fino, fino, kompletiraš sliku.legenda reala je napisao/la: Haj što si Tayson ti još i yebač![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

očekivan (za mene) remi, gdje se niko nije previše trošio, niti je pucao iz sve snage.
najbolje tek predstoji. tako kažu.

Vom Jäger zum Gejagten
Joj sirocadi sto se digla Bosco,blanos,lbj,anonimus dodajte me na msn dat cu vam na pm da vam posaljem slike titula sto je Barca osvojila i sto ce osvojit ove godine,a vi meni ako mozete ovogodisnji pehar Premier Lige sto je Arsenal osvojio ako moze i ove godine sto je Real poderao Barcu isto tako i ovogodisnji pehar Primere kojeg je Real mozemo se dogovorit treba mi par slika !?
Zadnja izmjena: armanix, dana/u 17 apr 2011, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nemoj zezati,kako si to zaključio ?BluesForever je napisao/la:Mislim da više ovaj bod odgovara Barci nego Realu jer Real je ovdje morao pobijediti da zadrzi kakve takve sanse u borbi za naslov prvaka.

You'll never walk alone.
Haj bjaži ba sad sam ozbiljan penal je bio čist ko suzalegenda reala je napisao/la:pa normalno da nije penalVolimLiverpool je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:
![]()
A ti se na sve primaš koda si dan na forumu pa ne znaš malog LBJ MVP,Paju ,Edina ,Bosca ,da ljudi vole da podjebaju ,Monolog je objasnio što ovo rade ,a vi opet navalili

I ovo od sada u svakom postu Pepe droboilica u stvari staviću u potpis

Koristi čovjek bubregeVolimLiverpool je napisao/la:Nemoj zezati,kako si to zaključio ?BluesForever je napisao/la:Mislim da više ovaj bod odgovara Barci nego Realu jer Real je ovdje morao pobijediti da zadrzi kakve takve sanse u borbi za naslov prvaka.![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
real izdominiran, mislim nije da nije bilo ocekivano. da je sudija imalo zdrav, rezultat ne bi varao, ali ovako...
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 17 apr 2011, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.