ShofaII je napisao/la:Nisu crni bordo su, pobojili i onihilmo je napisao/la:Što su mi nešto crni u licu![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Hebo vas šuplja više i gluposti, hoćel biti kakvog prenosa tekme ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Gospon @joker odises sarkazmom.joker90 je napisao/la:Niste ni vidjeli kako momak igra, sto ga pljujete?? Kako vas nije sram vise? Pojedini forumasi ne pisu zbog vas vise! Pa nista vam ne valja!
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- franklampard8
- Kontakt:
Hoce navodno na ss.ba, stream neki. Mada me ne bi cudilo da je to samo za komsinice.
1946
Bit će sigurno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobro si, za njih su najavljivali na sva zvona. Možda bude tekstualni.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ado76 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sportspo ... lje/182956
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Pavlović, Kallasi, Kramar, Mihojević, Herić, Berberović, Radovac, Veladžić, Duljević, Velkoski, Benko.
Druga postava 
Bog te šta je ovo, Ješić ko da je na mrvama spavaoZukanovic je napisao/la:- Pavlović, Kallasi, Kramar, Mihojević, Herić, Berberović, Radovac, Veladžić, Duljević, Velkoski, Benko.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dobra postava po mom mišljenu, spoj mladosti i iskustva.Zukanovic je napisao/la:- Pavlović, Kallasi, Kramar, Mihojević, Herić, Berberović, Radovac, Veladžić, Duljević, Velkoski, Benko.
Od svih ovde me najviše interesuej kako će se pokazati Kramar i Veladžić.
(aka. simon )
A u pm. Sastava nigdje hodze, valjda su ga doveli da baca sihre kad neigra.
Sastav prvi 11 bi sir dzenan bolje sastavio.
Okomito haj dakazem ono sto se kaze.
Sastav prvi 11 bi sir dzenan bolje sastavio.
Okomito haj dakazem ono sto se kaze.
Ovo je postava gdje većina neće igrati u MostaruHaase je napisao/la:Dobra postava po mom mišljenu, spoj mladosti i iskustva.Zukanovic je napisao/la:- Pavlović, Kallasi, Kramar, Mihojević, Herić, Berberović, Radovac, Veladžić, Duljević, Velkoski, Benko.
Od svih ovde me najviše interesuej kako će se pokazati Kramar i Veladžić.
Bukvalno skoro sve zavisi od toga kakav kapacitet su ta dvojica Brazilaca i kakve partije ce pruzati. Simeunovic jedobar igrac koji poznaje Premijer ligu i on bi trebao pruzati solidne partije. Zbog velikog broja napadaca mora se igrati sa dvojicom napadaca sto nije uvijek idealno. Znaci ostaje 4-4-2 ili 3-5-2 kao sto igra naprimjer Juventus. Zbog neiskusne i mlade zadnje linije vjerovatno ostaje 4-4-2. Sto moze biti problem jer Emerson i Rustemovic tesko da mogu parirati trojici protivnickih igraca u sredini terena jer svi igraju 4-5-1. Posebno jer ni jedan ni drugi ne igraju i napad i odbranu. Idealno bi bilo umjesto Rustemovica dovesti centralnog/defanzivnog veznog koji igra u oba smijera. Igraca kao Jajalo ili Cimirot sam to da bude bas pravo pojacanje. Sve ostalo je nepotrebno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ako ne nista, barem prezime Krajisnik potice iz okoline Rakovice 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
pa normalno je da postave budu izmjesane, da necemo mozda sa 'najjacom' postavom izaci u prvom pripremnom mecu ? - i wtf ba vise sa komsijama i njihovim pojacanjima, pa vece igrace smo mi otpustili nego sto su oni doveli, popustite sa njima
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.