PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
@dejavu
Stani nisu valjda objavili ovo na fb, pa izbrisali?
Stani nisu valjda objavili ovo na fb, pa izbrisali?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- kontrasviju
- Kontakt:
To kakvo mi mišljenje imamo o njemu je potpuno irelevantno kada pričamo o ovome.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:16Inace vjeruje covjeku kojeg su prozvali kriminalcem,lazovom i krmkom?
Nebitno je ko je izjavio, Slavko ili neko iz drugog kluba. Čovjek je prisustvovao video konferenciji i ne vjerujem da ima ikakav razlog da laže o tome ko je bio za nastavak, a ko za prekid.
Eto reći ćemo i da postoji mogućnost da je ovo izmislio, možeš li mi navesti zašto bi iz čista mira rekao da ste vi za prekid sezone?
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 14 maj 2020, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Krmak, međed, kriminalac, dodaj koji hoces nadimak, nebitno više - frajer vas javno izofiro zajedno sa zrinjskimGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:16Inace vjeruje covjeku kojeg su prozvali kriminalcem,lazovom i krmkom?

Dva bratska kluba koja su bila za prekid prvenstva

-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Taj covjek nije jednom lagao,tako da..Drugo,nijedne novine to nisu objavile,a vjerujem da bi saznali novinari da su Zrinjski i Sarajevo za prekidkontrasviju je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:21To kakvo mi mišljenje imamo o njemu je potpuno irelevantno kada pričamo o ovome.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:16Inace vjeruje covjeku kojeg su prozvali kriminalcem,lazovom i krmkom?
Nebitno je ko je izjavio, Slavko ili neko iz drugog kluba. Čovjek je prisustvovao video konferenciji i ne vjerujem da ima ikakav razlog da laže o tome ko je bio za nastavak, a ko za prekid.
Eto reći ćemo i da postoji mogućnost da je ovo izmislio, možeš li mi navesti zašto bi iz čista mira rekao da ste vi za prekid sezone?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Predstavnici Sarajeva su bili za varijantu da se takmičenje nastavi ali da krajnji rok nastavka bude 6. juni, jer ako dotad prvenstvo ne počne, bit će nemoguće kasnije ga organizovati. Željezničar je bio zainteresovan za nastavak prvenstva, ali u drugačijem sistemu takmičenja. Iz Željezničara smatraju da se prvenstvo može završiti do 3. augusta i u skladu s tim će ponuditi nešto drugačiji raspored, koji će sutra dostaviti savezu kao prijedlog.kontrasviju je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:21To kakvo mi mišljenje imamo o njemu je potpuno irelevantno kada pričamo o ovome.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:16Inace vjeruje covjeku kojeg su prozvali kriminalcem,lazovom i krmkom?
Vidis,ovo je vec nesto drugo,ne onako kako se pricalo
- kontrasviju
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio. Zašto bi Slavko baš vas naveo? Ima li on neki poseban razlog ili motiv da kaže da je Sarajevo za prekid sezone?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:26Taj covjek nije jednom lagao,tako da..Drugo,nijedne novine to nisu objavile,a vjerujem da bi saznali novinari da su Zrinjski i Sarajevo za prekidkontrasviju je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:21To kakvo mi mišljenje imamo o njemu je potpuno irelevantno kada pričamo o ovome.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:16Inace vjeruje covjeku kojeg su prozvali kriminalcem,lazovom i krmkom?
Ja se iskreno nadam da vi niste bili jedna od te tri ekipe koje su za prekid ali moraš priznati da nema nikakve logike da čovjek laže tri sata nakon video konferencije na kojoj je prisustvovao, kada je svjestan da ga 11 ostalih koji su prisustvovali toj istoj konferenciji mogu u roku od pola sata demantovati.
1921
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne bi ti ni mogao odgovoriti,ne znamo mi,mozda i ima neki motiv koji nama nije poznat.Sumnjam da smo protiv jer je nas sportski direktor izjavio suprotno.kontrasviju je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:31Nisi mi odgovorio. Zašto bi Slavko baš vas naveo? Ima li on neki poseban razlog ili motiv da kaže da je Sarajevo za prekid sezone?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:26Taj covjek nije jednom lagao,tako da..Drugo,nijedne novine to nisu objavile,a vjerujem da bi saznali novinari da su Zrinjski i Sarajevo za prekidkontrasviju je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:21
To kakvo mi mišljenje imamo o njemu je potpuno irelevantno kada pričamo o ovome.
Ja se iskreno nadam da vi niste bili jedna od te tri ekipe koje su za prekid ali moraš priznati da nema nikakve logike da čovjek laže tri sata nakon video konferencije na kojoj je prisustvovao, kada je svjestan da ga 11 ostalih koji su prisustvovali toj istoj konferenciji mogu u roku od pola sata demantovati.
Odkud znas da je to uopste i izjavio? Novine nisu jednom nesto napisale, pa sutra to demantuju. I sta da nisu za nastavak, svako ima svoje razloge, zasto jeste i zasto nije.kontrasviju je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:31Nisi mi odgovorio. Zašto bi Slavko baš vas naveo? Ima li on neki poseban razlog ili motiv da kaže da je Sarajevo za prekid sezone?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:26Taj covjek nije jednom lagao,tako da..Drugo,nijedne novine to nisu objavile,a vjerujem da bi saznali novinari da su Zrinjski i Sarajevo za prekidkontrasviju je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:21
To kakvo mi mišljenje imamo o njemu je potpuno irelevantno kada pričamo o ovome.
-
- Kontakt:
Takvi su im najvece ledjendeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2020, 22:16Inace vjeruje covjeku kojeg su prozvali kriminalcem,lazovom i krmkom?

- kerimatomic1921
- Kontakt:
"Iznenađuju me da su dva velikana bh. fudbala Zrinjski i Sarajevo za prekid. Imaju najjači kadar bez konkurencije. Imali bi i najmanje posljedica igrajući u ritmu srijeda-subota. Bilo je ekipa koje su se izjasnile za nastavak prvenstva. Borac i Velež su se izjasnili za nastavak", kazao je Petrović.
"Ne volim laži i neistinu. Piše se da Sloboda, Zvijezda 09 i Mladost nisu za nastavak, a samo Mladost nije, prisustvovao sam sastanaku, Sloboda i Zvijezda 09 se uopšte nisu javili."
Sta kazu kurave sa kobiljace na ovo
A sta kazu horde zla, mi smo za nastavak
"Ne volim laži i neistinu. Piše se da Sloboda, Zvijezda 09 i Mladost nisu za nastavak, a samo Mladost nije, prisustvovao sam sastanaku, Sloboda i Zvijezda 09 se uopšte nisu javili."
Sta kazu kurave sa kobiljace na ovo

A sta kazu horde zla, mi smo za nastavak

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nema plata, igraci im se ofiraju po kafama, klub im nije za nastavak lige. TSS jedva ceka da se ispali. Sramota

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Roblem je da ima ljudi koji rade u bankama
172!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
zasto bi to bio problem uopste? Pa ti ljudi za razliku od vasih igraca primaju redovno plate svaki mjesec

nasa noc traje danima
Pantelija je napisao/la: ↑12 maj 2020, 22:12Gledaj ovo. Rodjen u bihacu, nakon sto je u novembru mjesecu na porodilistu umrlo preko 20 beba od bakterije. Samo su dvije uslovne i dobre bolnice bile gdje su moji bili sigurni u uslugu, jedna od njih bihac odakle mi je mama.
Otac mi je sarajlija, a stan su imali u vase miskina, gdje je kao dijete igrao lopte. To je ulica istog naziva kao vas klub zamalo.
Moj djed je tu se rodio kao i njegov otac.
Dakle, to sto sam rodjen zbog sigurnosti u bihhacu, ne cini me manje sarajlijom jer su mi korijeni tu. I ponosan sam na taj svoj krajiski dio sebe. Preponosan.
A sad, budite ljudi i skupite pare da igracima bar za goriva podjelite jer amar ocito nece

Sta je seljacino smijesno?Brkooo je napisao/la: ↑15 maj 2020, 03:01Pantelija je napisao/la: ↑12 maj 2020, 22:12Gledaj ovo. Rodjen u bihacu, nakon sto je u novembru mjesecu na porodilistu umrlo preko 20 beba od bakterije. Samo su dvije uslovne i dobre bolnice bile gdje su moji bili sigurni u uslugu, jedna od njih bihac odakle mi je mama.
Otac mi je sarajlija, a stan su imali u vase miskina, gdje je kao dijete igrao lopte. To je ulica istog naziva kao vas klub zamalo.
Moj djed je tu se rodio kao i njegov otac.
Dakle, to sto sam rodjen zbog sigurnosti u bihhacu, ne cini me manje sarajlijom jer su mi korijeni tu. I ponosan sam na taj svoj krajiski dio sebe. Preponosan.
A sad, budite ljudi i skupite pare da igracima bar za goriva podjelite jer amar ocito nece
![]()
![]()
![]()
Znam momka kojem su roditelji iz prijedora ali u vakat njegovog rodjenja nijenimao gdje se rositi nwgo u banjaluci. Jel to on banjalucanin mozda glupsone? Al dobro nick tvoj sve govori o tvom stepenu razvoja. Morž
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa i ja sam rođeni Sarajlija, općina Centar stoji u rodnom listu, al šta mi pije vode kad mi do Sarajeva i nazad treba cener goriva? 
@Panto što se retardu pravdaš, on misli da je Bihać na Kosovu.

@Panto što se retardu pravdaš, on misli da je Bihać na Kosovu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Smijesan je tvoj kompleks nize vrijednosti. Pravdas se na javnom forumu sto si iz Bihaca, hoces da budes Sarajlija na silu. Nisi ni svjestan koliko je to i smijesno i jadno u isto vrijeme. To sto je neko rodjen u Sarajevu ne cini ga superiornijim u bilo kojem smislu u odnosu na nekoga ko je rodjen npr. u Bihacu ili bilo kojem drugom gradu ili selu.
Ako je neko rodjen u Banja Luci, onda je Banjalucanin, da j.ebe rak raka, ne moze biti Sarajlija taman da mu je Isa-beg Ishakovic otac glavom i bradom..
Mogli su te roditelji @Pantelija, ako nista, nauciti osnovnoj kulturi..
Ako je neko rodjen u Banja Luci, onda je Banjalucanin, da j.ebe rak raka, ne moze biti Sarajlija taman da mu je Isa-beg Ishakovic otac glavom i bradom..
Mogli su te roditelji @Pantelija, ako nista, nauciti osnovnoj kulturi..
-
- Kontakt:
Bitići je pravi Sarajlija, mi ostali smo samo blijede kopije
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 9 gostiju.