FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Za Alica i Saletovica bi bilo bolje da ostanu jos ovu polusezonu u Slobodi NG
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Simone cudno mi je da si ti miran i tih...
Imal sta na ovoj nasoj pijaci, hocel bit sta, gdje je zapelo.
Puno smo se zabrinuli za Jahu i za komemtare na fb, a niko o ekipi ne prica.
Imal sta na ovoj nasoj pijaci, hocel bit sta, gdje je zapelo.
Puno smo se zabrinuli za Jahu i za komemtare na fb, a niko o ekipi ne prica.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Moglo bi biti dosta igraca za “probrati” navodno Anđusic treba da napusti Velez, a to bi bilo bomba pojacanje za nas. Treba sacuvati Maksimovica i ostale iako sam cuo da one price nisu bas istinite da ih je bas “sutno” Jaha iz kluba, vec im je rekao kao i vecini da moraju se vise truditi i jednostavno zasluziti mjesto u ekipi. Enver Kulasin iz ukoliko napusti Borac bi također bio dobro rjesenje odlican potencijal. Radovcu ili Rustemovicu (ako je mozda moguce obojici) povecati ponude i pokusati ih uzeti jer bi nam bili od velike koristi. Nego sta je sa Amara Begica spekulisalo se da je blizu potpisa za nas, isto tako solidno rjesenje bi bio u vezi ukoliko neko od navedenog dvojca ne bi dosao.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Mehmedovic trenira u ekipi Karlsruhera(2 njemacka liga)

-
- Kontakt:
Ma de nisam valjda pogodiosimonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:45Imamo i ino ponudu za jednog igrača![]()
Sky, daj one šalove!!!!

E a pazi sad, imamo još jednu

Ovo još nije gotovo sa Karlsruhe-om. U pitanju je trening kamp
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Stipu odlaske (svaku iole jaku ponudu treba prihvatiti), šta ima za dolaske?simonknows je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:37Ma de nisam valjda pogodiosimonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:45Imamo i ino ponudu za jednog igrača![]()
Sky, daj one šalove!!!!
Ovo još nije gotovo sa Karlsruhe-om. U pitanju je trening kamp

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
šuti,nije da nam ne gledaju forumSky9 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:57Stipu odlaske (svaku iole jaku ponudu treba prihvatiti), šta ima za dolaske?simonknows je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:37Ma de nisam valjda pogodiosimonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:45Imamo i ino ponudu za jednog igrača![]()
Sky, daj one šalove!!!!
Ovo još nije gotovo sa Karlsruhe-om. U pitanju je trening kamp![]()

Suberta su doveli bez da je iko znao,neka bude tako i za ostale

-
- Kontakt:
Rustem još uvijek ima ponudu i mogao bi da se priključi, ako Mehmedović ode mogla bi da pukne bomba u vidu Zakarića jer je velika želja ali nerealna trenutno... I još jedno krilo mislim da sam ti pisao privatnoSky9 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:57Stipu odlaske (svaku iole jaku ponudu treba prihvatiti), šta ima za dolaske?simonknows je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:37Ma de nisam valjda pogodiosimonknows je napisao/la: ↑07 jan 2023, 09:45Imamo i ino ponudu za jednog igrača![]()
Sky, daj one šalove!!!!

Kolko god bi mi bilo zao da ode, mislim da momak zasluzuje sansu da se razvija u ozbiljnijoj ekipi od nas, sa ozbiljnim trenerima i programom treninga
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Nadam se da ce ga sreca pogledat, da ce zadovoljit i ostat tamo. Bio bi veliki korak za njegov dalji razvoj i aBd na kraju i nesto jos vise. Zasluzio je momak barem to.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Jedan od najboljih juniora nase ekipe, reprezntativac, Amir Duraković prešao u Zrinjski...Eto koliko smo ozbiljni prema mladim igracima.
- Beduin
- Kontakt:
A mi smo imace ozbiljan, uredjen i velik klub, hhh.
O perspektivi i ambicijama da ne pisem.
O perspektivi i ambicijama da ne pisem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako citas izjave uprave onda jesmo

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ljetos Numanovic, nastavlja se.desperados je napisao/la: ↑10 jan 2023, 23:22Jedan od najboljih juniora nase ekipe, reprezntativac, Amir Duraković prešao u Zrinjski...Eto koliko smo ozbiljni prema mladim igracima.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta će nam naša djeca, koja imaju stambeno pitanje riješeno i koja su vezana ugovorom za relativno mali novac, bolje dovesti kakvog istrošenog stranca (srb/hrv) od 34 godine koji traži 10 hiljada mjesečno i 20 hiljada na ruke 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
OP je nešto najgore u ovom klubu, a toliko se pozivaju na to.
A jaka je konkurencija, jer sve što ne rade ono troje (Nino, Amer i Sabrina) ne liči na segment jednog FK. Više na cirkus.
Nino i Amer će da naprave ekipu da bude još jača, da ne može ispasti čak iako je vodi debil Jahić. Sabrina ljudski maniri i obrazovanje... Ovo ostalo, Bože sačuvaj
A jaka je konkurencija, jer sve što ne rade ono troje (Nino, Amer i Sabrina) ne liči na segment jednog FK. Više na cirkus.
Nino i Amer će da naprave ekipu da bude još jača, da ne može ispasti čak iako je vodi debil Jahić. Sabrina ljudski maniri i obrazovanje... Ovo ostalo, Bože sačuvaj

Simone, da li ti sve ovo pises samoinicijativno ili diriguje onaj ko ti daje informacije?simonknows je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:06Rustem još uvijek ima ponudu i mogao bi da se priključi, ako Mehmedović ode mogla bi da pukne bomba u vidu Zakarića jer je velika želja ali nerealna trenutno... I još jedno krilo mislim da sam ti pisao privatnoSky9 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:57Stipu odlaske (svaku iole jaku ponudu treba prihvatiti), šta ima za dolaske?simonknows je napisao/la: ↑10 jan 2023, 20:37
Ma de nisam valjda pogodio
(Ponuđeno nam je, valjda Jaha debil prihvati)
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Meni niko iz ovog kluba ne može dirigovati šta ću ja iznijeti bilo gdje i bilo kad. Sve što kažem je moj lični stav koji mi ne može niko nametnuti, sve što kažem je prije toga provjereno jer prvenstveno ne bih da ispadam neki lažov bez ikakve koristi. Onda sve što kažem, osim što je moj stav i istina, to je u većini slučajeva sve što znam. Govorilo mi se da šutim i ne iznosim sve, ali ja smatram da navijači trebaju znati prije svega kakvo je stanje, a onim sigurnim i "bliskim" zašto ne reći i npr sa kime pregovaramo jer svakako i onaj ko plaća igrače prenese svojim, i kao da oni šute i ne prenose daljezlajci je napisao/la: ↑11 jan 2023, 09:46Simone, da li ti sve ovo pises samoinicijativno ili diriguje onaj ko ti daje informacije?simonknows je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:06Rustem još uvijek ima ponudu i mogao bi da se priključi, ako Mehmedović ode mogla bi da pukne bomba u vidu Zakarića jer je velika želja ali nerealna trenutno... I još jedno krilo mislim da sam ti pisao privatno(Ponuđeno nam je, valjda Jaha debil prihvati)

Sve u svemu, istina prije svega bez da ikoga krijem a pogotovo ne da mi neko kaže šta ću pričati

I ovo troje čim šta zaj... ima da se zna

-
- Kontakt:
zabranili komentare i na youtube-u gdje imaju70-ak pretplatnika tekbhpremijerliga12 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 18:18Nije samo fb, sve drustvene mreze na kojima je Sloboda je zabranjeno komentarisanje![]()

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”