Assat 3:2, Levice 69:69deno_TM87 je napisao/la:Ajmo Assat i Levice 1.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Assat 3:2, Levice 69:69deno_TM87 je napisao/la:Ajmo Assat i Levice 1.
Igrao si 1 od 15, a taj par traži tri para za igrat. Znači ili igraj 3 od 15 ili igraj dva fiksa.Papastathopoulos je napisao/la:
sta ovo znaci ?
Hvala drugAdebayor je napisao/la:Igrao si 1 od 15, a taj par traži tri para za igrat. Znači ili igraj 3 od 15 ili igraj dva fiksa.Papastathopoulos je napisao/la:
sta ovo znaci ?
S obzirom da je tu 15 kombinacija, a ulog je 5 km, to znači da je ulog po kombinaciji 0,33km. 0,33km pomnoži s najmanjim koeficjentom i dobit ćeš najmanji dobitak.Papastathopoulos je napisao/la: Hvala drug
Jos nesto, ovo je nemoguce..sistem 1/15, svih 15 kosarka iksevi, bez fikseva, na 5 km uplate max dobitak 70 km..i ako pogodim 1 par da dobijem 15 km ?? Nema sanse, a jedan forumas mi je to rekao neki dan, tj vidio sam listic, al samo parove, ne i dobitak..
nevjerojatnoreformer je napisao/la:Šta je sa kornerima na utakmici Dormund - Real
Moze, ako oba tima izvedu po 6insider je napisao/la:Može li za jedno poluvrijeme pasti 12 kornera?![]()
Ja majko nijedan korner, ovo nema nigdje.
može ali kako se igra jako teško, piši propaloinsider je napisao/la:Može li za jedno poluvrijeme pasti 12 kornera?![]()
U pravu je čovjek, ima 15 kombinacija.Papastathopoulos je napisao/la:Moze, ako oba tima izvedu po 6insider je napisao/la:Može li za jedno poluvrijeme pasti 12 kornera?![]()
@adebayor sistem 1 od 15 ima 15 kombinacija ? Zar ne treba imati vise ?
Pa je li tacno onda to gore sto sam naveo ? Da bi dobio 15 maraka na 5 km uplate za 1 pogodjen par ?Willy je napisao/la:U pravu je čovjek, ima 15 kombinacija.Papastathopoulos je napisao/la:Moze, ako oba tima izvedu po 6insider je napisao/la:Može li za jedno poluvrijeme pasti 12 kornera?![]()
U pravu je čovjek, ima 15 kombinacija.[/quote]Papastathopoulos je napisao/la:Moze, ako oba tima izvedu po 6Willy je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.