ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
ma ne gdje bi fed se vadio na povrede i slicno. samo je 2008. nakon 6 mjeseci se sjetio da je imao mononukleozu inace nema sansi da bi izgubio. vadio se i poslije na poraze zbog ledja i slicno a da je pobjegao od meca sa noletom i da je 2 godine izbjegavao rafu na sljaci su cinjenice. a to da se uvlacim rafalovcima jer kazem da mi je rafa drazi od rodje (jer je iskreniji i prirodniji a mislim i bolji covjek manje tast recimo) i da ne folira povrede...
uz to i tvrdim cijelo vrijeme da je nole (u koliko rafa ne osvoji RG ove godine) vec postigao vise od njega ako se gleda sve (a ne samo slemovi) a da je fed GOAT (bar za sad, mada ne i BOAT).
Čuj Federer najveciAA23 je napisao/la:Čuj Federer izbjegava protivnike![]()
Stipu povredu, Rafa je Rafa, nema tu dileme, da jedan ima ruku slomljenu opet nemaš izričitog favorita, teniski klasik i ja ne sumnjam da će Nadal izaći na meč, pa čak i biti favorit, igra Nadal i pored povrede, jače je to od njega. Biće dobar meč nadam se.
Laki lave, još se uvlači u kašpa Nadalovcima ovdje, niko te ne podržava vidim, a opet ponižavaš najvećeg, jedini teniser koji u životu nije okrivio povredu kao razlog poraza, i ako je predao predao je iz opravdanih razloga (Blake, Djoković), ali kako da ti nekome ko ima bias i razmišlja ograničeno objasniš? Nikako izgleda, i ja se zamaram bezveze.
Uglavnom, neka bolji pobijedi
23
Pa ne da mononukleoza ne završava karijere tenisera, ali eto to je bezveze bolest pretpostavljam.
Ova tema je zlato
Ova tema je zlato
pa bas zato vidis. on nije kao ni znao da je imao. nego igrao, i nakon 6 mjeseci saznao da je igrao sa mononukleozom a nije ni primijetio! nevjerovatno zar ne? znaci sam je izjavio da nije ni znao da je imao mononukleozu. ili mislis da je svjesno tesko bolestan, jedva ziv igrao mec 2008. da bi 2014. predao istom igracu bez borbe jer je bio pazi umoran!
ma dobiće ga rafa kad se sretnu na zemlji, nema problemadelko je napisao/la:Zadnji put na AO 2014., znaci ima vise od 5 godinaleorey je napisao/la:Jel se ovo Nadal povrijedio?
Tesko ce biti ako ne bude na nivou.
Babuka jede ovu djecu za dorucak, nego ybt kad je Nadal zadnji put dobio Federera? Pa jedva da se i sjecam haha.Mada bice zeznuto sutra, svi pricaju za Rafinu povredu i to ali bas tada on zna biti najjaci
Ali ipak se nadam najboljem i 101-om dalmatincu
De covjece bgti sakrij se. Ljudi rak imaju godinama pa ga otkriju i umru poslije dva mjeseca,a mononukleoza je takva bolest da se ne manifestuje otvorenim ranama po kozi koje ispisuju mononukleoza da ti znas da ju imaslucky13 je napisao/la:pa bas zato vidis. on nije kao ni znao da je imao. nego igrao, i nakon 6 mjeseci saznao da je igrao sa mononukleozom a nije ni primijetio! nevjerovatno zar ne? znaci sam je izjavio da nije ni znao da je imao mononukleozu. ili mislis da je svjesno tesko bolestan, jedva ziv igrao mec 2008. da bi 2014. predao istom igracu bez borbe jer je bio pazi umoran!
a vrhunski sportisti oko sebe imaju timove doktora, vade se probe, ali ovaj pazi nije uopste nista osjecao. nikakve simptome nista! kaze nakon 6 mjeseci, izgubio sam mec jer sam imnao mononukleozu koju sam prestajao na nogama i nisam ni imao pojma da je imam! pa koliko samo nelogicnosti u toj recenici! ako nije nista osjetio znaci da nije imao smetnje! ako nije imao smetnje onda nije ni izgubio zbog toga! a ako je imao smetnje i znao da nesto nije u redu onda bi to otkrio valjda dok je imao smetnje i bio bolestan a ne nakon bolesti kada ih vise nije imao!
U ostalom, bolest mu nije smetala da 2009. onako ispljuje i omalovazava klinca noleta zbog njegovih problema sa zdravljem i nekih predaja u vlaznim i vrelim uslovima. iako je nole svoju prvu predaju zbog problema sa disanjem recimo dao u svom prvom ATP finalu upravo sa fedovim sunarodnjakom i to pri pozitivnom rezultatu 3-1 u TB-u 1. seta!
a ti koji imaju rak i umru nakon 2 mjeseca nakon sto ga otkriju se ne bave vrhunskim sportom na najvisem mogucem nivou ta 2 mjeseca pred smrt kada otkriju rak!
U ostalom, bolest mu nije smetala da 2009. onako ispljuje i omalovazava klinca noleta zbog njegovih problema sa zdravljem i nekih predaja u vlaznim i vrelim uslovima. iako je nole svoju prvu predaju zbog problema sa disanjem recimo dao u svom prvom ATP finalu upravo sa fedovim sunarodnjakom i to pri pozitivnom rezultatu 3-1 u TB-u 1. seta!
a ti koji imaju rak i umru nakon 2 mjeseca nakon sto ga otkriju se ne bave vrhunskim sportom na najvisem mogucem nivou ta 2 mjeseca pred smrt kada otkriju rak!
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 16 mar 2019, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jel ovo Nadal predao ?
Lijecnici su ustanovili tek marta 2008. godine da je imao mononukleozu inace nema sanse da bi igrao bilo kakav turnir te godine. A otkrivena mu je tek nakon intenzivnih pretraga kada je ovaj vidio da se nesto cudno desava s njim pa je ustanovljeno da je imao mononukleozu jos od decembra 2007.Koliko to zajebana bolest moze bit, najbolje mozes vidjet iz primjera Ancica i Soderlinga, a sad sto ti mislis da bi jedan vrhunski sportista lagao da ima tako nesto, pokazuje da nisi bas tacan sam sa sobom.lucky13 je napisao/la:a vrhunski sportisti oko sebe imaju timove doktora, vade se probe, ali ovaj pazi nije uopste nista osjecao. nikakve simptome nista! kaze nakon 6 mjeseci, izgubio sam mec jer sam imnao mononukleozu koju sam prestajao na nogama i nisam ni imao pojma da je imam! pa koliko samo nelogicnosti u toj recenici! ako nije nista osjetio znaci da nije imao smetnje! ako nije imao smetnje onda nije ni izgubio zbog toga! a ako je imao smetnje i znao da nesto nije u redu onda bi to otkrio valjda dok je imao smetnje i bio bolestan a ne nakon bolesti kada ih vise nije imao!
Jeste.HeraklitMracni je napisao/la:Jel ovo Nadal predao ?
jedino sta je dobro sa ovom predajom je da ce sada federovci poceti po forumima da valjaju kako je to uradio da bi sacuvao h2h zaboravljajuci WTF finale 2014 (iako je rafa to uradio zbog ocigledne povrede a ovaj zbog umora)! i da je ovaj rafu zaobilazio 2 godine na sljaci. pa jedva cekam da mu se pocne pripisivati pobjeda u h2h sa rafom iako ti isti to ne primjenjuju i sa noletom u njihovom h2h.
pa soda i ancic su zavrsili karijere... a ovaj nije ni znao da je ima. u tome i jeste stvar. ovaj je prestajao na nogama, igrajuci ko nikad ni prije ni poslije! nije se ni lijecio. ni 1 turnir nije propustio ni mec! supermen- osvojio WTF 2007 sa nukleozom, tesko bolestan igrao poslije australije 2008. i dubai, IW, majami, estoril, MC, rim, hamburg, RG, hale, vimbldon.... mislim da nikada nije imao gusci raspored nego kada je bio tesko bolestan i otkrio tu tesku bolest. supermen nema sta. dok drugi zavrsavaju karijere on igra najvise turnira u karijeri (pronadji sitnu razliku). ali je izgubio od noleta zbog nukleoze.
pa soda i ancic su zavrsili karijere... a ovaj nije ni znao da je ima. u tome i jeste stvar. ovaj je prestajao na nogama, igrajuci ko nikad ni prije ni poslije! nije se ni lijecio. ni 1 turnir nije propustio ni mec! supermen- osvojio WTF 2007 sa nukleozom, tesko bolestan igrao poslije australije 2008. i dubai, IW, majami, estoril, MC, rim, hamburg, RG, hale, vimbldon.... mislim da nikada nije imao gusci raspored nego kada je bio tesko bolestan i otkrio tu tesku bolest. supermen nema sta. dok drugi zavrsavaju karijere on igra najvise turnira u karijeri (pronadji sitnu razliku). ali je izgubio od noleta zbog nukleoze.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 16 mar 2019, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Koprcaj se, otpao ti i Rafa kao nada da Federer ne uzme novi Masters 
Šteta za klasik, brz oporavak Nadalu mada mislim da on ovo iz predostrožnosti radi zbog RGa i sezone šljake.
Do sljedećih susreta
Šteta za klasik, brz oporavak Nadalu mada mislim da on ovo iz predostrožnosti radi zbog RGa i sezone šljake.
Do sljedećih susreta
-
bombaysaphire
- Kontakt:
lucky13 je napisao/la:jedino sta je dobro sa ovom predajom je da ce sada federovci poceti po forumima da valjaju kako je to uradio da bi sacuvao h2h zaboravljajuci WTF finale 2014 (iako je rafa to uradio zbog ocigledne povrede a ovaj zbog umora)! i da je ovaj rafu zaobilazio 2 godine na sljaci. pa jedva cekam da mu se pocne pripisivati pobjeda u h2h sa rafom iako ti isti to ne primjenjuju i sa noletom u njihovom h2h.
Niko neće od navijača Federera ovo smatrati pobjedom, počeo si pretjerivati , smiri se malo.
Počeo si divljati , bio si normalan.
Pošto živiš u Švedskoj , pitaj nekog doktora kakva je bolest mononukleoza, ili jednostavno googlaj.
Cijenim tvoj trud oko statistike, i podatka i pisanju na ovom forumu , ali počeo si se gubiti.
Ovo shvati kao dobronamjernu kritiku.
Sportski pozdrav.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa hvala bogu da cemo udarit po tome, kad vi to isto govorite za Federera iako je totalno nelogicno da covjek koji je gori u h2h cuva istilucky13 je napisao/la:jedino sta je dobro sa ovom predajom je da ce sada federovci poceti po forumima da valjaju kako je to uradio da bi sacuvao h2h zaboravljajuci WTF finale 2014 (iako je rafa to uradio zbog ocigledne povrede a ovaj zbog umora)! i da je ovaj rafu zaobilazio 2 godine na sljaci. pa jedva cekam da mu se pocne pripisivati pobjeda u h2h sa rafom iako ti isti to ne primjenjuju i sa noletom u njihovom h2h.
pa soda i ancic su zavrsili karijere... a ovaj nije ni znao da je ima. u tome i jeste stvar. ovaj je prestajao. nije se ni lijecio. ni 1 turnir nije propustio ni mec! supermen- osvojio WTF 2007 sa nukleozom, tesko bolestan igrao poslije australije 2008. i dubai, IW, majami, estoril, MC, rim, hamburg, RG, hale, vimbldon.... mislim da nikada nije imao gusci raspored nego kada je bio tesko bolestan i otkrio tu tesku bolest. supermen nema sta. dok drugi zavrsavaju karijere on igra najvise turnira u karijeri. ali je izgubio od noleta zbog nukleoze.
ti znas da srbi imaju jaku propagandu,ko ce to bolan zaustaviti.Believe je napisao/la:Dajte ljudi neka ga neko zaustavi..
ovaj uzeo porodiljno da pili po bosanskim forumima o najboljem insanu na touru, dusi od covjeka:-)
a ja nadala shupka, citav dan cekam mec. kontam bice musko i izaci ce na megdan goatu:-)
Et ko koga izbjegava 
Nisko si pao Nadaele Rafa
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Meni nije jasno kakva je ljekarska ekipa kod Rafe kada se povrede kod njega "malo malo" ponavljaju? Medicina "toliko" napredovala a povrede se ponavljaju kod njega čim dođe na beton. 
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 16 mar 2019, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.