FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Elektrika
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 19:04

Mandrak je napisao/la::oops: :oops: sa kakvim džiberima ja dijelim grad :oops: :oops: bruka i sramota.
Ne odgovori ti meni na pitanje?

Jel o ovim sličnim sranjima govoriš?
Mandrak je napisao/la: Papak spama temu sopstvenog kluba pišuci kompleksaške postove o Želji i Manijacima nicim izazvan.
Napacen i teško bolestan decko :oops:
Zadnja izmjena: Elektrika, dana/u 17 okt 2010, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 okt 2010, 19:12

slika

Uploaded with ImageShack.us

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 okt 2010, 19:15

i ja imam jednu onu potnatu UVIJEK KORAK ISPRED VAS!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 17 okt 2010, 19:51

Bravo za plavu_prugu.....znaci sam sebi je skocio u usta.....priznao je da je kamera kod juzne tribine (SRAMOTA) da se pored toga skoro pa ne cujete.....ali ne zbog akustike stadiona, vec sto ste u par navrata pocinjali nesto, i bili utisani sa naseg dijela sjevera....a tu vasu djecicu i dedice necu ni da spominjem ,skoce samo kada je himna zeljeznicara, a posto ista ima prizvuk romanisjkih taktova, to ih valjda vrati korijenima :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 17 okt 2010, 20:16

u nedjelju deranje u cumezu.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Daj gol Picula
Kontakt:

Post Postao/la Daj gol Picula » 17 okt 2010, 20:18

Gdje je hvala ? :D pozz

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 17 okt 2010, 20:25

Ne treba se radovati tudim nevoljama,ali ovaj rezultat iz Lukavice ide nama u korist iz razloga sto je Zeljo izgubio,a za tri (3) dana umorni ce uci u susret sa jakim Borcem i u slucaju ispadanja iz Kup-a sto je vjerovatno u derby ce uci potpunom rasulu i to trebamo pametno i bez euforije iskoristiti.Danas posle utakmice kako mi jaran rece Mirza je izasao zadovoljan onim sto je vidio od Zeljine igre u prvom poluvreneu do 30 min nisu napravili sansu u drugom se igralo na centru stim da je Slavija vise sretno nego spretno pobjedila danas loseg Zelju.Mi u srijedu cemo akobogda odmarati prvu ekipu u Kup utakmici i lagano na TV-u pratiti kako se krve na Grbavici i uzivati u tom ambijentu.! :!: ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 okt 2010, 20:54

U nedelju ćemo vas ubit ko mraz papriku :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 okt 2010, 20:57

samo opusteno. :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 okt 2010, 21:16

KB-TM87 je napisao/la:U nedelju ćemo vas ubit ko mraz papriku :D
a po cemu to,po kojoj logici :mrgreen: :mrgreen: ovo danas vam i nije bas za meda :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 21:21

johnnyHZ je napisao/la:
a po cemu to,po kojoj logici :mrgreen: :mrgreen: ovo danas vam i nije bas za meda :mrgreen:
nije ni ono juce za meda. A razbit cemo vas ko beba zvecku. :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 okt 2010, 21:25

plava_pruga je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
nije ni ono juce za meda. A razbit cemo vas ko beba zvecku. :D
po onoj juce logici igralo pola juniora pola klue :D i dva tri standardna :D a vidim dans ste se bas bili nalozili na 3 bobe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 17 okt 2010, 21:27

Mislim da je Sarajevo i ove sezone kvalitetnija ekipa od Želje,da ima više kvalitetnijih pojedinaca,bolju uigranost,posijed lopte i da bi trebali pobijediti.Željo sa druge strane igra prljav fudbal u čemu prednjači Bešlija koji se dosta valja po terenu,baca,simulira,nemaju neke kombinatorike u igri,ali su jaki na prekidima i bitno je zatvoriti Višću koji je najbolji Željin igrač.Ako napadači Sarajeva budu oni pravi i ako se imalo iskoristi prilika koje stvaramo pobijeda nebi trebala doći u pitanje.Naravno vjetar u leđa će biti HZ koje znamo kakvu atmofveru prave i kakvu buku stvaraju 8-)I još nešto,nadam se da komšije neće bojkotovati pa predlažem njihovoj upravi da im pusti slobodan ulaz :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 okt 2010, 21:28

I to bez Zebe.. :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 21:30

:@ jonny

Ma nema to veze, ko je igro a ko ne. Bitno je da cemo vas smazat ko krmaca masan džak.
G A Z I
Željo sve do pobjede

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 okt 2010, 21:32

plava_pruga je napisao/la::@ jonny

Ma nema to veze, ko je igro a ko ne. Bitno je da cemo vas smazat ko krmaca masan džak.
jel vi znate da u srijedu igrate sa BORCEm :D zar ste toliko napaljeni na nas :D hahahaa
polako i prosli put ste lajali pa podvili rep

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 17 okt 2010, 21:33

Zamislite da nam u napadu igraju Alen Škoro i Zeka Turković pa ovi zeljini nebi ni izasli na teren

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 21:36

johnnyHZ je napisao/la:

jel vi znate da u srijedu igrate sa BORCEm :D zar ste toliko napaljeni na nas :D hahahaa
pa treba da ti bude drago sto ovako pricam, jer u kojem slucaju da nas uzmete, moci ces me zahebavati, ali nemoguce je da nas dobijete. :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 okt 2010, 21:38

johnnyHZ je napisao/la:

pa treba da ti bude drago sto ovako pricam, jer u kojem slucaju da nas uzmete, moci ces me zahebavati, ali nemoguce je da nas dobijete. :D
,a da ...kaze navijac kluba koji je IZA NAS

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 okt 2010, 21:39

johnnyHZ je napisao/la:

Kao i prosli put, kad ste se isto ovako bili digli(ako ne i vise)?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, JimmyPage i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []